- 24 Haziran 2013
- 264
- 26
Gönlünce olsun inşallah...Sıra ben de :) 21 haziranda son sınavıma girip, hemen arkasından bir salı günü paü'ye gideceğim :) sıkıntılarım olmasa önceden gidip ameliyat tarihi alırdım ama malesef böyle oldu. O yüzden sınavdan sonra gideceğim.
tatlım temmuzda görüşcem henüz ama aşagı yukarı max fiyat 1800 felan cıkıyormus. Valla 5-6 bin ödeyecek durumum yok. Dudak dolgusu ucret almıomus diye biliyorum defne öyle bahsetmişti diye hatırlıyorum doktor gerekli görürse neden olmasın.kaç lira dedi dudak dolgusu yaptıracak mısın
O zaman bizleride haberdar et canım senden sonra ben görüşücem demekki belki aynı zamanlara rastlarız. Ama hayırlısı olsun senin içinde. Defnenin baslığı altında görüşmelerimizi sürdürürüz mutlu mutlu inşallah. defne sen naptın kuzum sorunsuz devam diymi mutlu mutlu unutma bizleri arada ses ver kızzzSıra ben de :) 21 haziranda son sınavıma girip, hemen arkasından bir salı günü paü'ye gideceğim :) sıkıntılarım olmasa önceden gidip ameliyat tarihi alırdım ama malesef böyle oldu. O yüzden sınavdan sonra gideceğim.
O zaman bizleride haberdar et canım senden sonra ben görüşücem demekki belki aynı zamanlara rastlarız. Ama hayırlısı olsun senin içinde. Defnenin baslığı altında görüşmelerimizi sürdürürüz mutlu mutlu inşallah. defne sen naptın kuzum sorunsuz devam diymi mutlu mutlu unutma bizleri arada ses ver kızzz
tatlım temmuzda görüşcem henüz ama aşagı yukarı max fiyat 1800 felan cıkıyormus. Valla 5-6 bin ödeyecek durumum yok. Dudak dolgusu ucret almıomus diye biliyorum defne öyle bahsetmişti diye hatırlıyorum doktor gerekli görürse neden olmasın.
Tabii ki :) ben çok heycanlıyım. Ve inanıyorum adem bey'e çok güzel yapacak. Umarım gittiğimde orda olur :)
Bide o var tabi inşallah izinde olmaz bizde arada kaynarızTabii ki :) ben çok heycanlıyım. Ve inanıyorum adem bey'e çok güzel yapacak. Umarım gittiğimde orda olur :)
Canım haklısın hafife alıncak bi konu değil. inşallah umdugumuz gibi olur hersey. kadınlar külübünde olmayan ama tanıdık vasıtasıyla cok kişiden duydum namını cok arastırdım. Adam işini iyi yapıyor aman nazar degmesin kötü bişi duymayalım. üniversite hastanesi oldugu için fiyat uygun özelde sanmıorum o fiyata zaten. adem beyde özele gecse oda az para almaz diye dusunuyorum . 2 aydan önce ameliyat sırası alan cok nadir bide bunu biliyorum. demekki baya bi calışıyo. hatta denizli devlette arkadasım var senin nefes problemin oldugu için burda kbb doktoruna daha uygun yaptırırız gel diyo ama ben cesaret edemiyorum. plastik cerrah olsun istiyorum. yani ben ikna oldum bi aksilik olmazsa. yinede Hayırlısı olsun.kızlar gittiğinizde neler soracaksınız yaa, ayda ortalama kaç burun ameliyatı yapıyodur sizce bunlarıda sorun. deneyim önemli malum..
bide evet yaa bütçe sıkıntı. ama ucuz etin yahnisi bol olur durumu olmasın. ikamesi yok burnun. burun önemli. revizyon yaptırmamıza gerek duymayacağımız bi burun olsun. BURUUUUN
sıra çok mu demek iki ayda ameliyat sırası veriyosa baya ameliyat olan var kendisine. ben kasım aralık gibi düşünüyorum ameliyatı o zaman ağustos eylül gibi gideyim muayneye. muayne ücreti ne kadarmış bilgin var mıCanım haklısın hafife alıncak bi konu değil. inşallah umdugumuz gibi olur hersey. kadınlar külübünde olmayan ama tanıdık vasıtasıyla cok kişiden duydum namını cok arastırdım. Adam işini iyi yapıyor aman nazar degmesin kötü bişi duymayalım. üniversite hastanesi oldugu için fiyat uygun özelde sanmıorum o fiyata zaten. adem beyde özele gecse oda az para almaz diye dusunuyorum . 2 aydan önce ameliyat sırası alan cok nadir bide bunu biliyorum. demekki baya bi calışıyo. hatta denizli devlette arkadasım var senin nefes problemin oldugu için burda kbb doktoruna daha uygun yaptırırız gel diyo ama ben cesaret edemiyorum. plastik cerrah olsun istiyorum. yani ben ikna oldum bi aksilik olmazsa. yinede Hayırlısı olsun.
Muayene ücretsizsıra çok mu demek iki ayda ameliyat sırası veriyosa baya ameliyat olan var kendisine. ben kasım aralık gibi düşünüyorum ameliyatı o zaman ağustos eylül gibi gideyim muayneye. muayne ücreti ne kadarmış bilgin var mı
baya uyguna gelecek o zaman bu estetikM
Muayene ücretsiz
sıra çok mu demek iki ayda ameliyat sırası veriyosa baya ameliyat olan var kendisine. ben kasım aralık gibi düşünüyorum ameliyatı o zaman ağustos eylül gibi gideyim muayneye. muayne ücreti ne kadarmış bilgin var mı
Evet muayene ücretsiz canım. Ama sadece salı günleri muayene yapıyormus. 1.5-2 ay önceden gitmen daha iyi olur bencede. Orda hastalarını yakından da görmüş olursun belki.M
Muayene ücretsiz
kızlar yaptığımız şeylerden birbirimizi haberdar edelim. estetikle ,ilgili irtibatı kopartmayalımEvet muayene ücretsiz canım. Ama sadece salı günleri muayene yapıyormus. 1.5-2 ay önceden gitmen daha iyi olur bencede. Orda hastalarını yakından da görmüş olursun belki.
kızlar gittiğinizde neler soracaksınız yaa, ayda ortalama kaç burun ameliyatı yapıyodur sizce bunlarıda sorun. deneyim önemli malum..
bide evet yaa bütçe sıkıntı. ama ucuz etin yahnisi bol olur durumu olmasın. ikamesi yok burnun. burun önemli. revizyon yaptırmamıza gerek duymayacağımız bi burun olsun. BURUUUUN
kızlar yaptığımız şeylerden birbirimizi haberdar edelim. estetikle ,ilgili irtibatı kopartmayalım
valla burnumu yaptırdıktan sonra morelimi bozmaya çalışanlar içinde sözler hazırladım. onlar beni, eleştirmeye acımıyorsa bende laf sokmaya acımıcam koyver gitsinEvet ben burası sayesinde psikolojimi diri tutuyorum. Tek burnum değil birçok sıkıntım olsa da. Her şeyin başı nefes bence. Kalitesiz nefes almak o kadar. Kötü ki bazen astım krizine girmiş gibi oluyorum daha 18 yaşımda Azrail yakama yapışmış gibi hissediyorum. Bir de herkesin yaw canım burnunda pek bişi yok olmasan da olur demesinden bıktım! Nefes alamıyom arkadas benim burnumdan onlarda da olsaydı anlarlardı ama işte. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...
Ben hep takipteyim canlar. Ve nasip olurda ameliyat olursamda burdan bilgi veririm sizlerede sizdende bunu bekliyorum olumlu seyler yazarız inşallah birbirimizekızlar yaptığımız şeylerden birbirimizi haberdar edelim. estetikle ,ilgili irtibatı kopartmayalım
Üzüldüm kuzum inşallah sorunsuz gecsin ameliyatında hem gercek anlamda hemde psikolojik anlamda rahat bi nefes alırsın. benimde biraz nefes problemim var ama henüz ciddi bi boyutta deil.Adem beye bende fazlasıyla guvendim inşallah yüzümüz kara cıkmaz birde sans işi var oda bizden yana olsun. Yani Allah yardımcımız olsun.Burnum çok acıyo.. Artık doktor seçme şansım yok benim.. Revizyon olmayacağına artık eminim. Olsa da Adem beyden olsun o kadar kararlıyım artık. İstanbuldayım ve denizlide kimsemiz yok. Annemi de alıp gidicem.. Septum deviasyonu var bende. Yani orta kemik yamulmuş vaziyette. Bana kalsa şimdi yaptırırım ama baskıcı ailem sınava taktığı için sağlığımı önemsiz görüyor. Her neyse olumlu düşünelim hep. Defne bize ışık oldu. Doktora yamulmuş burnumu düzeltip düzeltemiyceğini sorcam ve gerekli görüyorsa dudağıma da kendi yağımdan enjekte etmesini isticem. Defneye çok yakışmıştı. Bana gerek yok derse de sıkıntı değil :)
Ya hani yapılan eylemin adı estetik olunca insanların düşünce yapısında Allahın yarattıgına dokunmak caiz deil sözü baskın oluyor. Haliyle o cerceveden cevap veriyorlar. Rabbim affetsin öncelikle eger hata ise düşüncem geri cevirsin. Ama saglıklı olunacaksa yapılan ameliyat caizdir deniliyor artı psikolojik olarakta insanı günaha sevkediyorsa yine caizdir deniliyor. o cerceveden bakanlara bunu söylersin. Bide şu var hani burnun çirkin diyemez kırılmandan korkar. böyleleri de var onlarda eger operasyon sonrası sonuc guzelse, sana ooo cok guzel olmus iyikide yaptırmıssın doktorun kimdi diyeceklerdir zatenEvet ben burası sayesinde psikolojimi diri tutuyorum. Tek burnum değil birçok sıkıntım olsa da. Her şeyin başı nefes bence. Kalitesiz nefes almak o kadar. Kötü ki bazen astım krizine girmiş gibi oluyorum daha 18 yaşımda Azrail yakama yapışmış gibi hissediyorum. Bir de herkesin yaw canım burnunda pek bişi yok olmasan da olur demesinden bıktım! Nefes alamıyom arkadas benim burnumdan onlarda da olsaydı anlarlardı ama işte. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...
İnsanlar eleştiriyi hep yaparlar acımasızca ve sonunda eleştirdikleri seylerle kendileri eleştirilir olurlar. O sebeple bu tarz insanları hiç takmam cevap bile vermem. içimde büyüttüğüm de olur bazen ama bi şekilde sindiririm. baktım olmuo atıyorum sen kansızmısın baygın bakıosun ya da basenlerinmi cıkmıs senin dediğim anda aynanın karsısında bitiyolar birazda onlar baksın aynaya diymi ama. yani cok takmamak gerek. Önce ameliyatımızı olalım sonucta güzel olsun, onlar konussun dursun.valla burnumu yaptırdıktan sonra morelimi bozmaya çalışanlar içinde sözler hazırladım. onlar beni, eleştirmeye acımıyorsa bende laf sokmaya acımıcam koyver gitsin
keşke sende karakterine estetik yaptırsanda insanların morelini bozmasan dicem canımı sıkmaya çalışanlara