- 27 Aralık 2014
- 266
- 96
- 36
Deffneeee ben insallah onumuzdeki hafta sali muayene olacagim adem beye. Yaptigi burunlarin resmini gosterio muu ve tasarim yapio mu???
Geliyor musunnn bende salı günü gideceğim belki denk geliriz :)) evet okuyorum ama çalışıyorum da ayni zamanda kuzum ,hadi bakalım heycanlandim bak simdi senin yerineDeffneeee ben insallah onumuzdeki hafta sali muayene olacagim adem beye. Yaptigi burunlarin resmini gosterio muu ve tasarim yapio mu???
kibelehatunun dediği gibi tasarım yada hasta resimlerini gösterme yok canımDeffneeee ben insallah onumuzdeki hafta sali muayene olacagim adem beye. Yaptigi burunlarin resmini gosterio muu ve tasarim yapio mu???
Hmm bende seni sadece ogrenci olarak hayal etmistim :) Allah kolaylik versin. Sanirim gelemeyecegim smdi deeeeeeGeliyor musunnn bende salı günü gideceğim belki denk geliriz :)) evet okuyorum ama çalışıyorum da ayni zamanda kuzum ,hadi bakalım heycanlandim bak simdi senin yerine
Canim evet sisler biraz suruyor malesef. Olsun gececek yeterki sorun cikmasin kuzum. bekliorum resmini sabirsizlikla.canlarımm bandajlsrim salı günü cıktı simdilik bir sorun yok fakat Burnum şiş halen uyuz oldum o duruma :) sisler biraz daha insin bi resim daha atacağım :)
Hayirlisi olsun tatlim. Vardir bi hayir en dogru zamanda olsun insallah. Bende hep firsat kolluyorum fakat bi turlu denk gelmiyor. Bende hayirdir diyorum artik. Mayis ta insallah bi kontrole gidebilirsem Gerisi olup bitecek diye dusunuyorum.Hmm bende seni sadece ogrenci olarak hayal etmistim :) Allah kolaylik versin. Sanirim gelemeyecegim smdi deeeeeeben sehir disindayim yani rapor alip gitmistim konyadan. Tekrrar rapor almak icin yine konyaya gitmen gerekirmis yonetmelik olarak onu bugun ogrendim. Benimde iznim p.tesi bitio. Oofff yaaa bi turlu adem beyle tanismak nasip olmadi baksana ne guzel sanada denk gelecekmisim benim gelisim yine baska bahara kaldiiii.....
Üzülme kuzum daha vakit var halledersin bir şekilde içini ferah tut , daha bunun mayıs ayı var elbet ayarlarsın bir şekilde :*Hmm bende seni sadece ogrenci olarak hayal etmistim :) Allah kolaylik versin. Sanirim gelemeyecegim smdi deeeeeeben sehir disindayim yani rapor alip gitmistim konyadan. Tekrrar rapor almak icin yine konyaya gitmen gerekirmis yonetmelik olarak onu bugun ogrendim. Benimde iznim p.tesi bitio. Oofff yaaa bi turlu adem beyle tanismak nasip olmadi baksana ne guzel sanada denk gelecekmisim benim gelisim yine baska bahara kaldiiii.....
Bende sabirsizlaniyirum :) salı gününe gore indiğini farkediyorum ama hala şiş , sonucu güzel olsun da ben beklemeye raziyim :)Canim evet sisler biraz suruyor malesef. Olsun gececek yeterki sorun cikmasin kuzum. bekliorum resmini sabirsizlikla.
Bak daha once bahsettigim kasiyer kiz 2 ay olmus nerdeyse halen sislikleri var belli ama oncekine gore yuzundeki ifade bile degismis gulunce mimikleri bile baska guzel olmus. Eminim seninde oyle sen biliosun sis oldugunu bilmeyen anlamaz bile. Az kaldi kuzum. Sen koru yeterki darbe alma. Benim en buyuk korkum bu. oglum cok hareketli burnumun buyume sebebi oglum aslinda bi kac kere sert darbe aldim kirilmadi ama sisti. O sisliklerin etkisiyle bende begenmez oldum. Ameliyat olunca yine darbe alirsam diye ödüm kopuyor.Bende sabirsizlaniyirum :) salı gününe gore indiğini farkediyorum ama hala şiş , sonucu güzel olsun da ben beklemeye raziyim :)
Aynen canim benimm gec olsun guc olmasin. Bakalim simdide ise girme ihtimalim var. Durumlar degisiyor insallah icimde kalmaz hevesim benimde oglum emmese hemen basip gitcem. Kendi zevkim icin onu 2 yasindan once ayirmak istemiyorum sutten mayis sonu Haziran basi ayircam hedefimin biride bu. isede girersem bu surede baska bahara kalicak kara kara dusunuyorum bende. Ama Allah hayra cikarsin. Bakarsin yazin sonu olur bilmiorum. belki hepinizin fotolarini gorurum en sona kalirim ama dedim ya mutlu olalim sonucunda insallah.Defne, quiet20 insallah canlarim benim. Gec olsun guc olmasin....
Tesekkur ederim canım, hayır ilk görüşmede ücret alınmıyorCanim cok gecmiş olsun. Bende bayadir adem beyi araştryorum fakt okulum yeni btti ve isimde olmadgi icn henüz yaptırma imkanım da yok. Fiyatını duynca cok şasirdm ve cok sevndim ben 3000 tl falan sanyodum yani hayalmi gercklstrmem daha yakn gózkyo. Benim m.ettgm ilk muayneye gittgmizde de ücrt alnyo mu.
Buarada burnun cok güzel gzükyo masallah :))
Şu an ucu top gibi dolgun ve çok sert ,ama gecen haftaya gore indi baya ,kesinlikle haklisin canım burnu cook iyi korumak lazim zira en ufak bi dokunuşta bile çok acıyo . Oğlun kaç yasında çok mu küçük ? Belki durumdan biraz bahsedersen dikkat etmeye çalışırBak daha once bahsettigim kasiyer kiz 2 ay olmus nerdeyse halen sislikleri var belli ama oncekine gore yuzundeki ifade bile degismis gulunce mimikleri bile baska guzel olmus. Eminim seninde oyle sen biliosun sis oldugunu bilmeyen anlamaz bile. Az kaldi kuzum. Sen koru yeterki darbe alma. Benim en buyuk korkum bu. oglum cok hareketli burnumun buyume sebebi oglum aslinda bi kac kere sert darbe aldim kirilmadi ama sisti. O sisliklerin etkisiyle bende begenmez oldum. Ameliyat olunca yine darbe alirsam diye ödüm kopuyor.
Defnecim sonraki gorusmelerin ucretlendirmesi nasil???Tesekkur ederim canım, hayır ilk görüşmede ücret alınmıyor
Görüşmeler ücretsiz canım ameliyat ücreti verdim sadece benDefnecim sonraki gorusmelerin ucretlendirmesi nasil???
Haziranda 2 yaşını dolduruyor canım. Ama anlamaz dün kapıyı kafama carptı. bugün kaşım şiş :)) Bugün iki defa daha düşünmem gerektiğini gösterdi bana. Tabi psikolojimde bozuluyor şeklinden dolayı. Neyse sütten ayırayımda bakıcaz duruma kuzucum :)Şu an ucu top gibi dolgun ve çok sert ,ama gecen haftaya gore indi baya ,kesinlikle haklisin canım burnu cook iyi korumak lazim zira en ufak bi dokunuşta bile çok acıyo . Oğlun kaç yasında çok mu küçük ? Belki durumdan biraz bahsedersen dikkat etmeye çalışır