Ne demek sizlere yardımcı oldukça mutlu oluyorum ben :) ozelden apart numaralarını atarim ben sana arar görüşürsün eğer burada kalacak olursanız :) evet evet mayis gibi filan kesin gelip görüşün , ben henüz korkuyorum bi aksilik çıkacak diye inşallah çıkmazda sizde cesaret eder gelirsiniz hepimizin güzel güzel burnusları olur :)
Ben hafta hafta paylaşacağım kuzum herşeyi memnun olup olmadigimi , simdilik bir sorun yok bugün 8. Gunüm .Beuyuk gün salı günü alcim tamponlar çıkacak şiş Burnumla nasıl hissedeceğim merak ediyorum :))inşallah bi aksilik cıkmasın ya. cok heveslendim Adem beye gelmek icin senden bize cesaret lazım defnecimm. Bende haziran yada agustos sonu gelicem galiba :) kibelehatun benden once olcak demekki. Hadi hayirlisi
Ben hafta hafta paylaşacağım kuzum herşeyi memnun olup olmadigimi , simdilik bir sorun yok bugün 8. Gunüm .Beuyuk gün salı günü alcim tamponlar çıkacak şiş Burnumla nasıl hissedeceğim merak ediyorum :))
Ayy cok sağol kuzum ya hadi inşallah :)Herşey güzel olsun ağrısız sızısız tampon alcı kısmınıda atlat inşallah. Şişliklere takılma canım benim. sekil zaten ortada inerde şişerde şekli yüzüne yakışmış ya ona bak sen. zamanla dahada güzel oturuyormuş. en önemlisi tekrar kemer oluşup kalanlar var yada burun delikleri birbirine benzemeyen Allah onlardan korusun. Ki öyle olsa başta belli oluyordur diye düşünüyorum. hadi gelsin salı bende sabırsızlıkla bekliyorumm. :)
burnunu merak ediyorum :)Kızlaarrrr bugün alçım tamponum cıktı . Ohhh be o alçı neymiş öyle kurtuldum .Tekrar bant taktı adem hoca . Burnumu gördüm bugün yine eskisine göre şişi inmişti biraz daha , hala çok şişmiş ama dahada inecekmis baya . Bugün daha çok sevdim burnumu gerçekten minicik kalmış :))
Haftaya herşey çıkınca bi tane daha resim koyucam allah pişman etmesin hicbirimizi , ameliyat karari verdigimden beri dua etmekten bi hal oldum :))burnunu merak ediyorum :)
amin canım cümlemizin :)Haftaya herşey çıkınca bi tane daha resim koyucam allah pişman etmesin hicbirimizi , ameliyat karari verdigimden beri dua etmekten bi hal oldum :))
Canim kurtuldun hade gecmis olsun. sisliklere takilma tabi inecek zamanla. kavisi ucu falan super masallah. tampon cikarken ne hissettin acidimiKızlaarrrr bugün alçım tamponum cıktı . Ohhh be o alçı neymiş öyle kurtuldum .Tekrar bant taktı adem hoca . Burnumu gördüm bugün yine eskisine göre şişi inmişti biraz daha , hala çok şişmiş ama dahada inecekmis baya . Bugün daha çok sevdim burnumu gerçekten minicik kalmış :))
Tatlim yardimci olmakta ne resmen icimden geceni sormussun Adem beye. en fazla ne tutar maksimum merak ediyordum. Sali gunleri hastanede oldugunuda biliyorum artik sayende sagol kuzum.Bu arada ozelden adem beye nasıl ulasacaklarini soran arkadaşlar çok var o yüzden buradan da yazmak istedim . Bayanlar adem beye sordum bugün il dışından gelmeyi düşünen arkadaşlar var sizinle nasıl iletişime geçebilirler dedim; Salı günleri ben hep hastanedeyim ,salı günlerini ayırıp gelsinler hastaya yüz yüze konuşmak lazim telefondan yada mailden olmaz ciddi bir konu dedi . Bu arada burnunuz cook sorunluysa bile 2000 bini geçmiyor , bu da fiyat bilgisiydi inşallah yardımcı olabiliyorumdur :)
Rica ederim ne demek :) tamponlar acıdı biraz hatta ameliyat sureci boyunca canımı acıtan tek şey dikişler veve tampon alınması yani . Ama onlarda bi kaç saniyelik birşey katlanilmicak gibi değil yani canım bak benim ki geçti gitti bile :))Tatlim yardimci olmakta ne resmen icimden geceni sormussun Adem beye. en fazla ne tutar maksimum merak ediyordum. Sali gunleri hastanede oldugunuda biliyorum artik sayende sagol kuzum.
Yok yok senden fazlasiyla cesaret aldim zaten. Ilk firsatta denizlideyim. Kararim kesin. Bi aksilik olmadikca.Nefes alman rahatladi diymi canim.Rica ederim ne demek :) tamponlar acıdı biraz hatta ameliyat sureci boyunca canımı acıtan tek şey dikişler veve tampon alınması yani . Ama onlarda bi kaç saniyelik birşey katlanilmicak gibi değil yani canım bak benim ki geçti gitti bile :))
Hadi inşallah canım evet rahatladı tabi açılmış iyice içi :)Yok yok senden fazlasiyla cesaret aldim zaten. Ilk firsatta denizlideyim. Kararim kesin. Bi aksilik olmadikca.Nefes alman rahatladi diymi canim.
Canım benimmm güzel dileklerin çok teşekkür ederim , bende sizler gibi çok sancılı günler geçirdim ve istiyorum ki hepinizin mutlu , güzel burnuşları olsun :) o yüzden elimden geldiğince kendi capimda destek olmaya sorulariniza cevap bulmaya calisiyorum , yaza kadar eğer bende de bi sorun çıkmazsa atlayin gelin valla içim rahat bi sekilde tavsiye edeceğim o vakit adem beyi sizlere ,sen sınavlarınada iyi çalış yaz gelince icin e sine sine ameliyat olacaksın inşallah:)Ya defne sen benim hayatımı etkileyen şu sancılı günlerimde güzel düşler kurduran biricik insansın :) hem ameliyat oldun hem de ayrıca beni dinledin o kadar :) çok minnettarım sana. Umarım senin de için hep ferahlatılır. Böyle çaresiz hissederken ışıklar doğar.. Güzel, samimi davranışların için minnettarım :) insanlar, biz hep böyle olsak keşke.. Yazın sınav biter bitmez annemle atlayıp geleceğimizi hayal ediyorum her canım sıkıldığında. Bir ömür boyunca bu sağlıklı burunla en güzel nefesleri içine çek inşallh :)
Allahim insallah hic sorun olmadan 1 seneyi gecirirsin. Allah senden razi olsun kibelehatununda dedigi gibi yardimlarin ve samiyetin icin minnettarim. Bende hersabah yada bebegimi uyutunca her gece ilk acaba yazdimi defne diye hemen acip bakiorum. Hic cevapsiz birakmadin. Sende bu hayatta her istegininin cevabini mutlu al insallah.Hadi inşallah canım evet rahatladı tabi açılmış iyice içi :)
Canim bende sendenim. Bosluk buldukca foruma giriyorum. Saolsun defemizzzzzAllahim insallah hic sorun olmadan 1 seneyi gecirirsin. Allah senden razi olsun kibelehatununda dedigi gibi yardimlarin ve samiyetin icin minnettarim. Bende hersabah yada bebegimi uyutunca her gece ilk acaba yazdimi defne diye hemen acip bakiorum. Hic cevapsiz birakmadin. Sende bu hayatta her istegininin cevabini mutlu al insallah.