Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Evet kızlar son halimi atayım dedim yarin 1.ay doluyor.Ancak ben işe hala başlayamadım.Gözümdeki kan azalmasina rağmen hala gecmedi.Tek moralimi düzelten tüm morlukların geçmesi ve burnumu beğenmem oldu tabi:)

Eklentiler

• PicsArt_1456435334224.jpg
    PicsArt_1456435334224.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 116
Evet kızlar son halimi atayım dedim yarin 1.ay doluyor.Ancak ben işe hala başlayamadım.Gözümdeki kan azalmasina rağmen hala gecmedi.Tek moralimi düzelten tüm morlukların geçmesi ve burnumu beğenmem oldu tabi:)
güzel görünüşyor kuzum şişliklerin hala var ama azalınca çok daha iyi olacaktır. bu halide çok iyi

Kızlar 6 .aya giriyorum çok şükür adem hoca'yı tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım sizler nasılsınz hiç aktif değiliz burunlar yapılınca artık

Eklentiler

• IMAG2773-01.jpeg
    IMAG2773-01.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 107
M masum_coko kuzu seninde iyi ama ödemlerinin biraz daha inmesi lazım galiba. ay bide nasıl gözlük takabildin kız. ben hala tırsıyorum gözlük takmaya
Evet gun be gun kuculuo burnum ama inan burda gorundugu gbi degil resimlerde bi tombalak cikio hep ozellikle onden, yandan ole degil niye ole onden resimlerde buuk gorunuo anlamiyorum:) benim kemige mudahale etmedi hoca sadece burun ucu estetigi oldum ben tiplasty oldum yani oyuzden rahatca gozluk kullanmaya basladim ben 1. Aydan sora

Kizlar sukurler olsun bende iyiyim. Foruma girmedim uzun zamandir gordumki herkes memnun. Cok sükür.:KK68::nazar:

X