Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel görünüşyor kuzum şişliklerin hala var ama azalınca çok daha iyi olacaktır. bu halide çok iyiEvet kızlar son halimi atayım dedim yarin 1.ay doluyor.Ancak ben işe hala başlayamadım.Gözümdeki kan azalmasina rağmen hala gecmedi.Tek moralimi düzelten tüm morlukların geçmesi ve burnumu beğenmem oldu tabi:)
Canim ben foruma giriyorum ama bildiriimlere bakip ozel mesajlari cevaplayip cikiyorum yardimci olmak adinakızlar üçüncü ayımdan foto attım
kimse kalmadı artık ortalıkta :) senin nasıl gidiyo burnunla hayatCanim ben foruma giriyorum ama bildiriimlere bakip ozel mesajlari cevaplayip cikiyorum yardimci olmak adina
quiet20 nin de dediği gibi burdayız canım. burnun güzel görünüyor hızlı toparlamış maşallah. var mı bi şikayetin?kimse kalmadı artık ortalıkta :) senin nasıl gidiyo burnunla hayat
Sukurler olsun tatlim 6. Ay doldurdugumda resim paylasmistim. Senesini bekliyorum.hersey guzel gidiyo sorunsuz zaten son seklini aldigini dusunuyorum. Genel anlamda kesinlikle memnunumkimse kalmadı artık ortalıkta :) senin nasıl gidiyo burnunla hayat
İyiyim cok sukur 3 ay doldu benimde. Genel anlamda memnunum :)
evet yaza yeni burunlarla giricez iyi olduçok sevindim cnmm daha da yi oluruz inş.. şükür ki en zorlu süreci atlattık bekelemek ve ameliyat olma uzun ve stresliydi
Evet gun be gun kuculuo burnum ama inan burda gorundugu gbi degil resimlerde bi tombalak cikio hep ozellikle onden, yandan ole degil niye ole onden resimlerde buuk gorunuo anlamiyorum:) benim kemige mudahale etmedi hoca sadece burun ucu estetigi oldum ben tiplasty oldum yani oyuzden rahatca gozluk kullanmaya basladim ben 1. Aydan soraM masum_coko kuzu seninde iyi ama ödemlerinin biraz daha inmesi lazım galiba. ay bide nasıl gözlük takabildin kız. ben hala tırsıyorum gözlük takmaya