Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Canim diger deneyimli arkadaslar daa ii bilir tabi ama ben daha hic yan yatmadim en az bir ayi doldurmadan da yan yatmayi planlamiyorum. Hatta ilk 2 gece oturur vaziyette uyudum sorasinda 4 yastikla yatmaya devam:)

Sagol canim dune gore baya indi yuzum bi gozler kaldi 4 yastikla derken canim? ben tek yastikla yatiyorum yan pek yatmadim ama cok zorlaniyorum hic alisik degilim sirt ustu dedigin gibi artik babam da ogrendi maalesef burnumu saglik sorunu dedim de onlari niye yaptirdin diye kiziyorlar da adem bey istedi guzel olmaz burnun kalkinca dedi dudak icin inse guzel durcak ben de inaniyorum aliscaklar onlar da diger sorulari da cevaplarlar ins.

Bir de beni dusun dudaklar filan acayip sis canim alnim indi baya yanaklarim da indi gozlerim ve alnim baya sis su an Ama gerci benim 3. gunum.Kizlar daha iyi bilir bunu?
Şimdi en son dudak iniyor canlar evet. Alında biraz gec inecek ama hergün birazdaha indiğini farkedeceksiniz. 20. Güne kadar yanlış hatırlamıosam bir cok sorunu halletmiş olacaksınız. Söylenenlere cok takılmayın lütfen sonunda cok cok mutlu olacaksınız inşallah. Birde ameliyat oldugunuzu herkese söylemeyin bence sorarlarsa evet der gecersiniz. Kimsye zaten acıklama yapmak zorunda da değilsiniz. D dayanamicam konuscam ve kimikimi yeni atlattıkları için bu süreci daha iyi bilgi vermişler zaten. Benim 6. Ay olmak üzere unuttum bile yasadıklarımı inanın

İlk 48 saat cok önemli ama ben 4. Günde yapmıstım ara ara. 14 günkü fotolarıma baktımda ne morluk kalmıs nede dogru düzgün şişlik canım. Sanırım bandajdayken ben yan yatmaya başlamıstım yani 10. Günlerde felan. Tek yastıkla deil en az 2 yastıkla yatmanı tavsiye ederim o zaman yan yatma isteğide duymuyorsun zaten.cok cok gecmiş olsun sonuc güzel olacak inşallah ona odaklanın gerisi oturuyo zamanla.

Benimde babam bana teselli veriyodu kuzum evet karsıdır böle seylere doğallıktan yanadır ama burun bu kızım şişlik oralara kadar cıkıo zamanla iner. Üzme kendini die. Bende cok üzülmüştüm hatta benim yamuktu alnım bi tarafı şiş bi tarafı değildi gecti bişey kalmadı şimdi eser yok. Tabi yamukluk 2 aya yakın sürmüştü ve bunu kimse farketmiyordu. Biz birazda milimetrik bakıoruz. Dısarıdan öyle değil.

Ayy sevindim sagolasin, benim de az biraz yamuk bi taraf daa sis cok sukur oda geciyomus. Aynen benden baska kimse anlamio. Yada anlayip canim sikilmasin diye bana solemiyolar:)

15. günümde yan yatıyordum ben ama zaten çok uzun süre yan yatamıyorsun hafif bi ağrı olduğunda döndürüyorsun kendini. göz kanlanması benim de geç geçti . damla kullandım hatta. damlanın adını vermeyeceğim belki alerjik reaksiyon falan gösterirsin o yüzden ya bi doktora sor ya da eczaneye git . buz presini sadece 48 saat yaptım ben. H htc35

Bilgiler icin cok sagolun kizlar 4. gun arada buz pressi yapiyorum rahatlatiyor bana da verdi damla canim ama cok etkisi olmadi neyse insallah gecer Guzel bir sonuc icin sabredicez artik :)

benim yine sorum varrkizlar adem bey ameliyattan cikinca carsamba gunu gel dedi ama benim de aklima takildi sali sadece hasta kabul ediyordu diye aradim sekreterini sali gelin dedi aklima takildi simdi ben yarin gideyim dedim de carsamba gunu hic muayene ya da kontrole giden oldu mu?

Banada bi seferinde sanırım cuma sabahı gel demişti salıdan başka bi gündü bende gittim Adem bey bugün gelmemi söledi dedim bekledim odasının önünde ve görüştüm. İstersen salı git sen benim bayram önüydü ve alcım alıncaktı mecbur o gün görmeliydim.

Ayy sevindim sagolasin, benim de az biraz yamuk bi taraf daa sis cok sukur oda geciyomus. Aynen benden baska kimse anlamio. Yada anlayip canim sikilmasin diye bana solemiyolar:)
Canının sıkılacağı bişe yok kuzum ufak seyler bunlarr gececek. Sonuc güzel olsun

Canının sıkılacağı bişe yok kuzum ufak seyler bunlarr gececek. Sonuc güzel olsun

o zaman ben yarin gideyim soylerim dun sekreterinizi aradim diye olmazsa carsamba tekrar giderim .Acaba kafasi karisip soylemis olabilir mi dedim de ameliyattan sonra ondan aradim bugun Yarin 4. gun olmus oluyor pansuman icin uygundur insallah.

Kizlar benim çarşamba günü alcı cikti bandaj var su an 7. gunum ama hala yüzüm cok şiş ve gozlerim cok kanli.Artik sinirim bozulmaya basladi kendimi boyle gormekten dudak dolgusu alin ve yanak da vardi ve baya sis onlar da Dudak biraz indi sayilir.Burnumu begendim ama tabi o da şistir su an ucu oyle gorunuyor.Onerebileceginiz bir seyler var mi?

önerebilecegimiz tek şey sabır. 7. gün daha ne ki. yemene içmene dikkat et bünyeyini zayıf düşürme yeter. o aynayı da elinden bırak.

Kuzum yuzun zmanla inecek ve birazda gozun alisicak. Gozlerin icin istersen bi goz doktoruna git belki kanlanmanin hemn dagilmasi icin bi ilac damla biseyler verir?? Bide smdi resmini atacagim kremi kullanabilirisn yuzunde sisen moraran yerlere. Ben kullandim morlugum cok olmadi zaten sisliklerimde gecti. Ama benim erken iilesmem hem yapisal hemde bana yapilan islemlerden kaynakli olabilir yada kullandigim kremin faydasi oldu bilmiyorum. Adem bey vermiyo normalde bu kremi ama forumda bicok hastanin bunh kullndigini ve fayda gordunj okumustum alip kullndim bende. Ben bi zararini gormedim sende sene istersen yukluyorum resmini. Cok gecmis olsun canim zor bi surec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…