Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

kizlar bugun adem beyin yanina gittim benim günü cumaya almis iki kardes ayni gun olmak istoyormus ve almanyadan gelmjsler.Sorun olmaz dedim ben de .Fotograflarimi filan cekti.Sizin fotolardan gosterdim de beb de boyle istiyorum gibisinden ama senin yuz seklin farkli herkese farkli yapmak zorundayim dedi:)Bir de ben fiyat sormayi unutmusum nasildi fiyatlar ya bende deviasyon yok cunku?

Doğru demiş herkesin kendine has ifadesi mimikleri var doğalın dısına cıkıldığı an o mimikler gidio. Çok öyle burda tanıstığım yada hikayesini okuduğum mutsuz arkadaş. Doğal olsun sana yakısan olsun istediğin gibi olsun inşallah. Ücret te en fazla 1800 e kadardı değişmediyse.

çok sinir bozucu yaa ağzdan nefes almak konuşmam bile değişti sesimi tanıyomayırum
Yanlız ben en basından beri ara ara şişlikler olsada süper nefes almıstım. Ameliyat olmadan öncesinden daha iyiydi acıkcası. Müsait bi zamanda Adem beyle görüş yinede derim belki tavsiye edeceği ilac olur.

Dısındaki şişlikler indikten sonra içtekiler inmeye başlıo canım tabi dıstaki şişlikten kastım tamamiyle deil ama en azından aaa burnum güzel olmus demeye başaldığın zamanlardan bahsediyorum. Gececek bugünlerde... sen neleri atlattın öle düşün motive ol. Hiç nefes alamayanlar da oluyo Allah öyle seylerden korusun.
haklısın arkadaşım çok saol

Kizlar adem bey benimde alnima dolgu yapti kendi yagimdan. Yanaklarimda da faln var ama alnim inanilmaz sis. Bu sislik gecici dmi zamanla insin azicik annem babam burnumu gecti durup durup alnima bisiler diyolar. Pek belli etmiyorum onlara benide rahatsiz edio alnimdaki bariz sislik. İniosa nezman farkederim sisligin azaldigini bugun 5 gnum

Bir de beni dusun dudaklar filan acayip sis canim :KK43: alnim indi baya yanaklarim da indi gozlerim ve alnim baya sis su an :KK43: Ama gerci benim 3. gunum.Kizlar daha iyi bilir bunu?

Can'lar tekrar hepiniz e geçmiş olsun merak etmeyin en zor'u ameliyat kısmıydi ve onu da çok şükür atlattıniz geri sizin için heyecanlı ve merak dolu bir süreç olacak ve yüzünüz burnunz sürekli değişecek oturacak daha da güzel olacak herşey inanın ilk günler'de kendinize farklı geleceksiniz beğenmeye bilirsiniz bu normal kaç yıllık burun yüz sonuçtao_O ama inanan herşey daha iyi olacak :KK200::anneadayı:dualarimiz sizinle

Cok sagolun canim o zaman herkeste farkli oluyor ve beklemeliyiz sadece su an :KK66: Dua edelim birbirimize bilgilendirme icin de tesekkurler :)

Can'lar tekrar hepiniz e geçmiş olsun merak etmeyin en zor'u ameliyat kısmıydi ve onu da çok şükür atlattıniz geri sizin için heyecanlı ve merak dolu bir süreç olacak ve yüzünüz burnunz sürekli değişecek oturacak daha da güzel olacak herşey inanın ilk günler'de kendinize farklı geleceksiniz beğenmeye bilirsiniz bu normal kaç yıllık burun yüz sonuçtao_O ama inanan herşey daha iyi olacak :KK200::anneadayı:dualarimiz sizinle
Amin canim sagolasin hepimiz icn hersey cok guzel olsun insallah. Bcanim hatirliyomusun alninin sisligi buuk olcude nezman inmisti. Burnumu falan gectim alnim coook siisss yaaaaa :KK70:evet bundan sonrasi sadece sabir olacak insallah ama 2 hafataya calismaya baslicam ogrenciler arkadaslar nptin alnina bi yere mi carptin ne bicim oomus dicekler. Cokta takacak degilim ama herkese aciklama yaomak zorunda kalicam canimi sikan o.

Kizlar adem bey benimde alnima dolgu yapti kendi yagimdan. Yanaklarimda da faln var ama alnim inanilmaz sis. Bu sislik gecici dmi zamanla insin azicik annem babam burnumu gecti durup durup alnima bisiler diyolar. Pek belli etmiyorum onlara benide rahatsiz edio alnimdaki bariz sislik. İniosa nezman farkederim sisligin azaldigini bugun 5 gnum
kuzum iki haftaya bişeyin kalmaz. en azından kaş arandaki çizgi kaybolmuştur öyle düşünüp kendini idare edebilirsin de zaten iki haftaya iniyo

Amin canim sagolasin hepimiz icn hersey cok guzel olsun insallah. Bcanim hatirliyomusun alninin sisligi buuk olcude nezman inmisti. Burnumu falan gectim alnim coook siisss yaaaaa :KK70:evet bundan sonrasi sadece sabir olacak insallah ama 2 hafataya calismaya baslicam ogrenciler arkadaslar nptin alnina bi yere mi carptin ne bicim oomus dicekler. Cokta takacak degilim ama herkese aciklama yaomak zorunda kalicam canimi sikan o.

Ay evet beni de dusunduren okula gittigimdeki tepkiler hele ogrencileri hic dusunemiyorum her seyi didik didik incelerler :KK43: Ilk hacta gitmeyi dusunmuyorum okula zaten gecmez bu sislikler bence :KK66: Kizlar cizgiler gecti dudak iyi oldu ama simdi de inecek mi korkusu aldi beni :KK43: Duanizi eksik etmeyin cok sagolun hepiniz:KK66:

kızlar geçmiş olsun . M masum_coko canım alnın inecek 15 güne telaş etme . evet alın ve dudak acayip dikkat çekiyor en başta sonradan hem iniyor hem de göz alışıyor onun da etkisi var tabi. H htc35 dudaklar daha geç iniyor hatta ki farkediliyor. bana hala soru geliyor dudakların bi güzelleşti senin diye ki benim dudaklarım ince değildi eğer çok ince dudakların varsa eskiden sorular gelecektir.

Ben yandim o zaman simdiden bahaneler bulayim dolgunlastirici ruj etkisi filan mi desem:KK66: 17 gun sonra baslamis olacagim işe ins. tamamen gecer :KK43: gozlerimin kanlanmasi icin napmaliyim peki? bir de yan yatiyor muydunuz siz?buz pressine kac gun devam ettiniz? (sorularim birikmis:)

kuzum iki haftaya bişeyin kalmaz. en azından kaş arandaki çizgi kaybolmuştur öyle düşünüp kendini idare edebilirsin de zaten iki haftaya iniyo
Aynen alnimdaki mimik cizgilerim kayboldu o hosuma gitmiyo degil bak:) tamam 2 haftaya sislik biraz hafiflese isimi gorur:KK45:sen nasilsin odemlerin indi biraz daha, daha iisin insallahh??

Ben yandim o zaman simdiden bahaneler bulayim dolgunlastirici ruj etkisi filan mi desem:KK66: 17 gun sonra baslamis olacagim işe ins. tamamen gecer :KK43: gozlerimin kanlanmasi icin napmaliyim peki? bir de yan yatiyor muydunuz siz?buz pressine kac gun devam ettiniz? (sorularim birikmis:)
kızlar geçmiş olsun . M masum_coko canım alnın inecek 15 güne telaş etme . evet alın ve dudak acayip dikkat çekiyor en başta sonradan hem iniyor hem de göz alışıyor onun da etkisi var tabi. H htc35 dudaklar daha geç iniyor hatta ki farkediliyor. bana hala soru geliyor dudakların bi güzelleşti senin diye ki benim dudaklarım ince değildi eğer çok ince dudakların varsa eskiden sorular gelecektir.
Sormaaa yaaa alnim patlayacak gbi duruyor:) basta burnuma takmistim biliosun smdi onu gectim sabah aksam alnima bakiyorum. Bide evde babam bilmio estetikte oldumu sadece saglik sorunlarindan oturu ameliyat oldum sanio gelip gidip alnimi incelio tipin degisti senin noldun sen bole deip duruo adamcagiz :KK39: cevaplar icin tesekkurler arkadaslar...:KK36:

X