- 16 Ocak 2014
- 254
- 175
Yaa tuh uzuldum bak. Gerci ben baya gec gidebildimayy bende adem beye gittim 1. ay için bilseydim buluşurduk kuzum
Senin nasildi kontrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tuh uzuldum bak. Gerci ben baya gec gidebildimayy bende adem beye gittim 1. ay için bilseydim buluşurduk kuzum
iyiydiç adem bey gayet güzel dedi. biraz ağrım oluyo dedim ağrı kesici önerdi. kalan bi iki dikişim vardı onu aldu saplsun bide msaj tavsiye etti. hafif hafif sadece bi tarafa..Yaa tuh uzuldum bak. Gerci ben baya gec gidebildim
Senin nasildi kontrol
güzeldi canım 1. yılımda görecek bi de artık.iyiydiç adem bey gayet güzel dedi. biraz ağrım oluyo dedim ağrı kesici önerdi. kalan bi iki dikişim vardı onu aldu saplsun bide msaj tavsiye etti. hafif hafif sadece bi tarafa..
senin nasıldı
Canim benim ailemde cok destek vermiyo ama bi defa yakalandim bu fikre napsam aklimdan cikmayacak cikmiyoda. Benimde 27 sinde ameliyatim. Evet sonucu kotu olan insanlarda var ama bi omur mutlu mesut yasayan insanlarda. Sonuc olarak her ameliyatin var bi riski bunda da oldugu gbi. Dr umuzun basarilari da goz ardi edilemz. Artik kendimizi once Allaha sora adem beye emanet edicez. Bende bazen olumsuz seyler dusunmekten kendimi alamiyorum ama sogalsun burdaki arkadaslar cok yardimci oluo ve hep onlarin guzel resimlerine bakarak motive ediyorum kendimi:) Allahim yar ve yardimcimiz olsun...Cok sagolun nerdeyse aglicam su an kantinde utanmasam onlara da hak veriyorum da kimse benim psikolojimi sormuyor 5-6 yil sonra da olursa napabilirim artik iyi dusunmek istiyorum sadece ama kararimi verdim ya olucam ve icimden bir his her sey guzel olucak diyor
Bildiğim kadarıyla düşme olayı askı yöntemi var kemikte işlem olmadan yapılıyo die biliorum evet onda düşme oluyomus. Ama senin kemik işlemse düşünme bile. He bu arada 5. Ay dolmak üzere 3 defa ciddi darbe aldım oğlumun canı sağolsun ama şükür hiç sorun yok doktorumuz bence iddalı bi doktor korkma canım. Doğallıktan yana ve işinin ehli. Kötü düşünme kötü olmasın. Bide bi süre kulaklarını tıka yüksek sesle la la la yap millete her kafadan ses duycaksın tatlım.ya kizlar moralim acayip bozuldu.Ekgdeki kadinla oyle sohbet ediyorduk işte estetik olucagimi duydu.Bir suru olumsuz sey soyledi yok iste 5-6 yil sonra burnun dusucek surekli akintin bile olabilir.Hadi bir rahatsizligin olsa yaptir da estetik icin burun mu yaptirilir.Resmen sinirim bozuldj annemler de istemiyor zaten şurda kaldi 1 hafta bu yapilir mi ama ya
İnşallah tatlımm sonuc güzel olsun hayalinden de güzel olsunn.aynen canim zaten son 3 gun artik bu saatten sonra nasipse kararimi degistirmem bir an once olsam da kurtulsam Ins. sonuc iyi olur su an tek derdim o
Sadece deviasyon oldugunda nedir ücret hiç fikrim yok gercekten canım. Ama bence Adem Beyle fazla vakit gecmeden görüş derim.Bi gidemedim .Korkak ben..
Sgk lıyim .Benimki estetik degil deviasyon .yani nefes alamama tek taraflı .
Ne kadar tutuyo ameliyat .
Korkuyoruuuuuuuum.
Düşme nedir yaaaaaaa
spreye devam ediyor musun canım ? tam hatırlayamıyorum ama spreyi uzun süre kullandım ben hatta hala arada kullanıyorumkızlar 40 gün oldu benim çok tıkanıyo yaa ağzımdan nefes alıyorum hala. nette baktım ameliyet sonrası ilk aylarda tıkanıklık normalmiş.
sizce napmalıyım. sizinde tıkanıyo mu
2 haftada bıraktım kuzu sıkıldımspreye devam ediyor musun canım ? tam hatırlayamıyorum ama spreyi uzun süre kullandım ben hatta hala arada kullanıyorum
Cok normal tatlım tıkanıklık benimde yeni yeni gecti şimdi sadece sağ konkam şiş ama o ben bildim bileli ara ara şişerdi galiba alerjik.alerji için burun spreyi sıkınca acılıo.kızlar 40 gün oldu benim çok tıkanıyo yaa ağzımdan nefes alıyorum hala. nette baktım ameliyet sonrası ilk aylarda tıkanıklık normalmiş.
sizce napmalıyım. sizinde tıkanıyo mu
çok sinir bozucu yaa ağzdan nefes almak konuşmam bile değişti sesimi tanıyomayırumCok normal tatlım tıkanıklık benimde yeni yeni gecti şimdi sadece sağ konkam şiş ama o ben bildim bileli ara ara şişerdi galiba alerjik.alerji için burun spreyi sıkınca acılıo.
Dısındaki şişlikler indikten sonra içtekiler inmeye başlıo canım tabi dıstaki şişlikten kastım tamamiyle deil ama en azından aaa burnum güzel olmus demeye başaldığın zamanlardan bahsediyorum. Gececek bugünlerde... sen neleri atlattın öle düşün motive ol. Hiç nefes alamayanlar da oluyo Allah öyle seylerden korusun.çok sinir bozucu yaa ağzdan nefes almak konuşmam bile değişti sesimi tanıyomayırum