Bakabilirsin canım benim fotolaradaBu arada ben burda yeniyim de fotolari goremiyorum profillerdeki napmaliyim?
Mrb canim hos geldin aramiza:) benimde nasip olursa senden 1 gun once 27 ocakta ameliyatim. Aynen benimde heycan korku endise merak hat safhada. Sonumuz hayir olsun insallah...Kizlar hepinizin yorumlarini tek tek okudum ben de çok heyecanliyim ve korkuyorum 28 ocak benim de ameliyat günüm inş. iyi olur her şeyAdem bey'le 19 ocak'ta tahlil için gorusecegim alin dolgusunh ve yanak dolgusunu kesin yaptirmaya karar verdim de dudak konusunda kararsizim ama onemli olan burun tabi
Canim ben sehir disindan gelicem oyuzden 26 sinda tahlileri yaptirip 27 sinde olucam ameliyatimi. Karsilasiriz insallah:)aminİnsallah iyi olur hepimizin muhtemelen seninle karsilasiriz ben tahlillere 19unda gidicem senin ne zaman?
MRB YORUMLARINIZ OKUDUM ÇOK OLUMLU COK ÖZENDİM BEN DAHA ONCE Bİ AMELİYAT GECİRDİM VE TEKRAR OLMAK İSTİYORUM TAHMİNİ VERDİĞİ ÜCRETİ BANA DA SOYLEYE BİLİR MISINIZ KAYSERİDEYİM BENDE GELİRSEM BURADAN GELECEGİMCanim ben sehir disindan gelicem oyuzden 26 sinda tahlileri yaptirip 27 sinde olucam ameliyatimi. Karsilasiriz insallah:)
Canim adem hoca universite hastanesinde oyuzden uygun oluo fiyatlar. 1.650 gbi bi rakama oluyormussun ameliyati. Kayseride de ii hocalar varmis kafan almadi mi?? Bende bogazlıyanda yasiyorum duymussumdur yozgatin ilcesi:) denizliliyim ailem orada, oyuzden tercih ediyorum bende orayi. Tabi hocanin basarili olmasida buuk etkenMRB YORUMLARINIZ OKUDUM ÇOK OLUMLU COK ÖZENDİM BEN DAHA ONCE Bİ AMELİYAT GECİRDİM VE TEKRAR OLMAK İSTİYORUM TAHMİNİ VERDİĞİ ÜCRETİ BANA DA SOYLEYE BİLİR MISINIZ KAYSERİDEYİM BENDE GELİRSEM BURADAN GELECEGİM
Canim ben sehir disindan gelicem oyuzden 26 sinda tahlileri yaptirip 27 sinde olucam ameliyatimi. Karsilasiriz insallah:)
bende boğazlıyanlıyım biliyorum :) ben kayseride saffet örs e oldum ki o cok ünlü kayseride yine de sonucum kotu istanbulda cok pahalı ben de yorumların hepsini iyi görünce olabilir dedim :)Canim adem hoca universite hastanesinde oyuzden uygun oluo fiyatlar. 1.650 gbi bi rakama oluyormussun ameliyati. Kayseride de ii hocalar varmis kafan almadi mi?? Bende bogazlıyanda yasiyorum duymussumdur yozgatin ilcesi:) denizliliyim ailem orada, oyuzden tercih ediyorum bende orayi. Tabi hocanin basarili olmasida buuk etken
Amin canim insallah hayirlisiyla mutlu mesut paylasalim resimlerimiziAnladim canim heyecanimizi paylasiriz artik oncesi sonrasi yukleriz buraya guzel olsun da :) Cidden gün yaklastikca heyecan daha da artiyormus
Burda zaten herkes kayserili:) Allah yardimcin olsun canim. Hayirlisi kimse ona olursun insallah. Allahim bize 2. Sanada 3. Ameliyati gostermesin insaallh. Maddi daha cok da manevi siikintilar yasatiyor bu durumbende boğazlıyanlıyım biliyorum :) ben kayseride saffet örs e oldum ki o cok ünlü kayseride yine de sonucum kotu istanbulda cok pahalı ben de yorumların hepsini iyi görünce olabilir dedim :)
amin canım inşallah cok korkuyorum o yuzden.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ucu-ameliyati-olan-var-mi-fotografli.893179/ bu link benim açtıgım konu orada öncesi sonrası varBurda zaten herkes kayserili:) Allah yardimcin olsun canim. Hayirlisi kimse ona olursun insallah. Allahim bize 2. Sanada 3. Ameliyati gostermesin insaallh. Maddi daha cok da manevi siikintilar yasatiyor bu durumsenin icin sakincasi olmicaksa resim paylasirmisin benimle yada bizimle merak ettim
Benim fikrim cok gerekli degil belki ama tabi guvendigin bi hekimede ufak dokunuslarla daa guzel yaptirabilirsin. Allah yardimcin olsun canimamin canım inşallah cok korkuyorum o yuzden.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ucu-ameliyati-olan-var-mi-fotografli.893179/ bu link benim açtıgım konu orada öncesi sonrası var
yandan gerekli değil gibi görünüyor aslında kucuk bi düşüklük gibi ama önden ters v dediklerin formu oluşturmuş yani burnuma yeterli kıkırdak konulmamiş ve sonuc burun ucunun ter v gıbı durması o da uzun ve düşük bir burun görünümü veriyor en azından ameliyata girmeyenler doktorlarına belirtirse onlar için belki daha iyi olur benim için biraz sanssızlık oldu.senin kayseride iyi bildigin doktor var mı peki?Benim fikrim cok gerekli degil belki ama tabi guvendigin bi hekimede ufak dokunuslarla daa guzel yaptirabilirsin. Allah yardimcin olsun canim
Canimyandan gerekli değil gibi görünüyor aslında kucuk bi düşüklük gibi ama önden ters v dediklerin formu oluşturmuş yani burnuma yeterli kıkırdak konulmamiş ve sonuc burun ucunun ter v gıbı durması o da uzun ve düşük bir burun görünümü veriyor en azından ameliyata girmeyenler doktorlarına belirtirse onlar için belki daha iyi olur benim için biraz sanssızlık oldu.senin kayseride iyi bildigin doktor var mı peki?
İnsaallah seni mutlu edicek doktoru en yakin zmanda bulursun. Canim inan kayseri icin aklimda kalan bi dr adi yok. 1 yildir falan dr arastiriken kayseriden dr isimleri okuyodum ama burada ameliyat olmayi hic dusunmedigim icin hafizama almadim. Ama yine aklimda olacak sna yardimci olabilecek bi dr duyarsam hbr edrim kesinyandan gerekli değil gibi görünüyor aslında kucuk bi düşüklük gibi ama önden ters v dediklerin formu oluşturmuş yani burnuma yeterli kıkırdak konulmamiş ve sonuc burun ucunun ter v gıbı durması o da uzun ve düşük bir burun görünümü veriyor en azından ameliyata girmeyenler doktorlarına belirtirse onlar için belki daha iyi olur benim için biraz sanssızlık oldu.senin kayseride iyi bildigin doktor var mı peki?
çok teşekkür ederim :)Canim
İnsaallah seni mutlu edicek doktoru en yakin zmanda bulursun. Canim inan kayseri icin aklimda kalan bi dr adi yok. 1 yildir falan dr arastiriken kayseriden dr isimleri okuyodum ama burada ameliyat olmayi hic dusunmedigim icin hafizama almadim. Ama yine aklimda olacak sna yardimci olabilecek bi dr duyarsam hbr edrim kesin
Ne mutlu sana:) bekliyoruz...Kizlar 3. Ayim doldu bugun kontrolde superdi albume foto atacagim bakarsiniz
foto albümde
ayy bende adem beye gittim 1. ay için bilseydim buluşurduk kuzumKizlar 3. Ayim doldu bugun kontrolde superdi albume foto atacagim bakarsiniz
foto albümde