- 11 Aralık 2012
- 16
- 5
o ilk gördüğün şekil sonradan bayyyaaa bir değişiyor. sıkma hemen canını.bugünn adem beyin yanına gittim ailemle. tamponları aldı. bant koydu haftaya kadar o bantla durucam salı günü çıkacak. ilk izlenim için burnumu beğenmedim aşırı düz olmuş kızlar bi kavis falan yok. erkek burnu gibi doksan derece dik açı ile inmiş. adem bey ödemlerden kaynaklı olduğunu lşişlerin inince daha güzel bi görüntü olacağını söyledi
17 aralıkta oldu yani 6. güngeçmiş olsun canım.
ameliyatının kaçıncı günü ?
yaa gerçekten mi ay bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam gece gözüme uyku girmedi yemin olsun endişeden. normalde çok rahat bi insanım ama o görüntü gözümün önünden gitmedi bi türlü6. gün daha çok yeni. sen hiç merak etme daha çoook değişecektir.
Adem bey yaklaşık 1,5 ay önce kuzenimi ameliyat etti. alçı çıkarken yanındaydım. burnunda kemer ve eğrilik vardı. alçı çıkınca kemer sanki yerinde duruyor gibiydi. o da senin gibi çok endişelendi. hatta buradaki iyi yorumlardan dolayı ben yönlendirdiğimden (kendim de istiyorum ama ona nasip oldu) bende ilk başta endişelendim, kendimi mahcup hissettim. ama suanda o kadar doğal ve güzel bir burnu var ki kıskanıyorum valla.
o yüzden endişelenme canım. 1 ay sonra yeni burnunla istediğin kadar selfi çekebileceksin
haftaya kadar değişirmi biraz dahao ilk gördüğün şekil sonradan bayyyaaa bir değişiyor. sıkma hemen canını.
inş. kuzu sen ne zaman düşünüyosunbence kalmaz canım. endişelenme.
tabi ki değişecek ya ben de ilk gördüğümde bi neye uğradığımı şaşırdım hatta bantlamasına tekrar çok sevinmiştim. Cidden bi gün bi gününe tutmuyor 2 ay oldu dün hiç şiş değildi bugün şiş mesela . Rahat ol sen . Daha çok yeni seninki.haftaya kadar değişirmi biraz dahaçok endişeliyim erkek burnu gibi kalcak diye
aynen valla kapatılmasına bende sevindim dün. bu arada senin burun çok zarif duruyo kuzum yaa maş. ben pek beğendim . daha da güzelleşsin inş..tabi ki değişecek ya ben de ilk gördüğümde bi neye uğradığımı şaşırdım hatta bantlamasına tekrar çok sevinmiştim. Cidden bi gün bi gününe tutmuyor 2 ay oldu dün hiç şiş değildi bugün şiş mesela . Rahat ol sen . Daha çok yeni seninki.
inş. kuzu öyle olur. inan çok fena oldum tamponlar çıkınca. tekrar bandajladı. salı günü onlarda çıkacak inş. o zaman daha hoş bi görüntü olur.D dayanamicam konuscam canım geçmiş olsun tekrar... bak oldu bitti atlattın çok şükür.. bende ilk bandajı açıp bakabilirsin dediğinde bu ben miyim dedim ve inan pişmanlık duygusu yaşadım bandajlıykenöyle hoş geliyo ki göze, ama inan bana çok doğal ve zarif bir burun olacak.. çünkü hepimz bu evrelerden geçtik şuan aşırı şiş be belli bile değil şekli benim 1 buçuk ayı geçti hala tam oturmadı ödemler var .. içini ferah tut
Simdiden dogum gunun kutlu olsun canim benimmm. Senin burnunda guzel olacak inan buna. Ben anca 14. Gun cikabilmistim disari kuzum . pek yormamistim kendimi oncesinde. 14. Gunde ise gitmistim bantli bantli :))aynen valla kapatılmasına bende sevindim dün. bu arada senin burun çok zarif duruyo kuzum yaa maş. ben pek beğendim . daha da güzelleşsin inş..
bişiy daha sorucam ameliyattan sıonra ne zaman dışarı gezmeye gidebildin. yarın benim doğum günüm de arkadaşlar dışarı çağırıyo karar veremedim kafam kaldırmıcak gibi bi his var içimde
saol kuzumm hep beraber olsun. sizede iyi seneler şimdiiden 2016 efsane bi yıl olsun hepimiz için.D dayanamicam konuscam canım benim doğum günün kutlu olsunnn nice güzel mutlu yaşların olsun inşallah :)) Dilediğin istediğin ne varsa Allah sana bu yaşında nasip etsin :)
Burnunu da çok takma kafaya çok güzel kızsın eminim yeni burnun güzelliğine güzellik katacak buna inan
saol tatlım benim sanada iyi seneler.
inş. arkadaşım allah utandırmasın tek temennim o. gerçi doktoruma da güveniyorum sağolsun eli baya iyi ama işte inasan olğu endişelenmeden edemiyorDoğum günün kutlu olsun cnmdiğer forumlarda da okumuştum ilk etapta burnu bekledikleri gbi olmayıp sonradan memnun olanları inşallah şişlerin inince sende seversin D dayanamicam konuscam