D dayanamicam konuscam canım muhtemelen ameliyat olmussundur. Gelmiş gecmiş olsun. İnşallah agrısız acısız mutlu olmus olarak atlatırsın bu süreci.
D dayanamicam konuscam kuzum geçmiş olsuunn güzel haberlerle gelirsin inşalahh .
D dayanamicam konuscam gecmiş olsun cnm. Hayırlısıyla süreci de güzelce tamamlarsın inşallah
D dayanamicam konuscam canımmm umarım ameliyatın çok başarılı geçmiştir.. dualarımız seninle..
Gecmis olsun dayanamicam konuscam. Gonlunce gecmistir insallah
canım buz ugulamasını 48 saat yaptıysan inecektir biraz sabret çok sinir bozucu biliyorum ama. Zaten bugünden sonra inmeye başlayacak .kızlar merhabaa. hayırlısıyla ameliyattan çıktım sağa salim. başarılı bi ameliyat geçirmişm adem bey öyle ddi. çok güzel oldun dedi tanıyamıcaksın kendini dedi. üst basenimden yağ almnmış dudak alın ve çenede dolgu var.
yüzüm aşırı derecede şiş ama kılzar göremiyorum hala yüzüm morluğun her tınunu aldı. ama normal dedi adem bey.. 3 güüne düzelirmişim.. pek bi ağrım yok. tamponları salı günü aldırmaya gitcem inş.
kızlar ben bu şişlikleri nasıl durdurcam bi fikir verin allasen. göremiyorum önüöü.
Bi yerde okumustum patatesleri sisen yerlere kesip koymak sisliklerin cabuk inmesini sagliyomus ve ayrica bildigim tavuk derisinide tavsiye ediyolardi sisen yerler icin. Cig Tavuk derisini etlerinden ayirip sisen yerlere koyunca oda aliyomus sislikleri. Buz koyarken aralarda bunlarida deneyebilirsin zarar gelmez diye dusunuyorum:) hadi bakalim hayirlisiyla atlattin sen sira bende insallah. Gelmis gecmis olsun canim insallah gonlunce olmustur. Resimlerini merakla bekliyor olacagimkızlar merhabaa. hayırlısıyla ameliyattan çıktım sağa salim. başarılı bi ameliyat geçirmişm adem bey öyle ddi. çok güzel oldun dedi tanıyamıcaksın kendini dedi. üst basenimden yağ almnmış dudak alın ve çenede dolgu var.
yüzüm aşırı derecede şiş ama kılzar göremiyorum hala yüzüm morluğun her tınunu aldı. ama normal dedi adem bey.. 3 güüne düzelirmişim.. pek bi ağrım yok. tamponları salı günü aldırmaya gitcem inş.
kızlar ben bu şişlikleri nasıl durdurcam bi fikir verin allasen. göremiyorum önüöü.
kuzum şişlikler için pek yapabilcek bişi yok artık buz uygulamadan sonra bide dolgu işlemi olduğu içn oluyo şişlik. ama kremlerle cabuk inmesini saglayabiliyosun.@masum_coko nun bahsettiği krem cok etkili. Ama 4. gün süpriz bi şekilde bi cogundan kurtlmaya başlıycaksın sabır yavrumm. şişlik herşey bi şekilde geciyoda inşallah operasyondan memnun ol sonucunda kuzuuuu. ağrı olmamasına sevindim hadi sende atlattın şükür hayırlısıyla fotograflarını koyacağın günü bekliyorumkızlar merhabaa. hayırlısıyla ameliyattan çıktım sağa salim. başarılı bi ameliyat geçirmişm adem bey öyle ddi. çok güzel oldun dedi tanıyamıcaksın kendini dedi. üst basenimden yağ almnmış dudak alın ve çenede dolgu var.
Tavuk derisini bende duydumda enfeksiyon kapması korkusuyla yapamadım. Cünkü koyduktan sonra yüzünü yıkayamıycaksın bakteri oluştururmu acaba bilemedim canımm. patates olabilir dediğin gibi. Arnica krem kesinlikle kurtarıcı ama önceden başlamak lazımmış diye duymuştum. belkide değildir. Evet sıra sende hayırlısıyla sende sağ salim mutlu atlat inşallah tatlımm.Bi yerde okumustum patatesleri sisen yerlere kesip koymak sisliklerin cabuk inmesini sagliyomus ve ayrica bildigim tavuk derisinide tavsiye ediyolardi sisen yerler icin. Cig Tavuk derisini etlerinden ayirip sisen yerlere koyunca oda aliyomus sislikleri. Buz koyarken aralarda bunlarida deneyebilirsin zarar gelmez diye dusunuyorum:) hadi bakalim hayirlisiyla atlattin sen sira bende insallah. Gelmis gecmis olsun canim insallah gonlunce olmustur. Resimlerini merakla bekliyor olacagim
Hmm evet doru soluosun ben sonrasinda yuzunu yikayamayacagini hiiiic dusunmemistimTavuk derisini bende duydumda enfeksiyon kapması korkusuyla yapamadım. Cünkü koyduktan sonra yüzünü yıkayamıycaksın bakteri oluştururmu acaba bilemedim canımm. patates olabilir dediğin gibi. Arnica krem kesinlikle kurtarıcı ama önceden başlamak lazımmış diye duymuştum. belkide değildir. Evet sıra sende hayırlısıyla sende sağ salim mutlu atlat inşallah tatlımm.
Guzel dualrin icinde ayrica tesekkur edrim canim benm. İnsallah hayirlisyla atlatirim bendeTavuk derisini bende duydumda enfeksiyon kapması korkusuyla yapamadım. Cünkü koyduktan sonra yüzünü yıkayamıycaksın bakteri oluştururmu acaba bilemedim canımm. patates olabilir dediğin gibi. Arnica krem kesinlikle kurtarıcı ama önceden başlamak lazımmış diye duymuştum. belkide değildir. Evet sıra sende hayırlısıyla sende sağ salim mutlu atlat inşallah tatlımm.
benide o tedirgin etti yoksa ameliyat yada acık yara olmadığı durumlarda acaip etkili bi cözüm eskilerde et sararmış kırık cıkık şişliklerinde veya darbeyle oluşan morluklarda. Arnica kremde yoğunlaşalımHmm evet doru soluosun ben sonrasinda yuzunu yikayamayacagini hiiiic dusunmemistim
dualar önemli kuzumm. Kendine yapılan duanın kabulü din kardeşlerine yaptığında dahada makbülmüş. Allah bizimle olsun canımmGuzel dualrin icinde ayrica tesekkur edrim canim benm. İnsallah hayirlisyla atlatirim bende
her eczanede bulamazsın tahminimce ama bildiğin tanıdığın eczacın varsa ecza deposundan ister canımm benimm. ilaç olarakmı gecio onu bilmiorum tabe.hangi eczanede vardır ki o tugay eczanesini arıyıp bi sorayım yarın
bugünn adem beyin yanına gittim ailemle. tamponları aldı. bant koydu haftaya kadar o bantla durucam salı günü çıkacak. ilk izlenim için burnumu beğenmedim aşırı düz olmuş kızlar bi kavis falan yok. erkek burnu gibi doksan derece dik açı ile inmiş. adem bey ödemlerden kaynaklı olduğunu lşişlerin inince daha güzel bi görüntü olacağını söylediD dayanamicam konuscam canım ne durumdasın nasılsın?