Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

evet kuzum ben ondan destek almadan yola cıkamam dediğin gibi yapıcam haklısın. mutlu deilim burnumun bu haliyle Allah beni affetsin. desteklerin için tesekkür ederim. he birde Ameliyat günü hemen veriyormu Adem bey yoksa muyaneden aylar sonramı veriyor canım. yani ona göre denizliye önce gelmem gereklimi acaba ?

Son düzenleme:
Biraz olsun destek oluyorsam sizlere ne mutu bana , bende çok ihtiyaç duyuyordum sizin yerinizdeyken :)önceden gelmelisin canım çünkü benim yaklaşık 20 gün sonraya verdi.Hatta bi ay sonraya veriyordu benim özel sebeplerden dolayı öne çekti sıkıstırdı yani benide:))

Birde tomografi cektirmeni ister canım

Tamam canım ona göre ayarlıycam kendimi. Emin ol suan tek destekcimsin bugün eşime paylaşıcam sonrasına bakıcam inşallah.

Hadi bakalım haberdar et bizi de :)

Eşimle konuştum pek bişi demedi ama ben karar verdim deyince saygı duydu :) İnsallah bu halimden daha kötü olmaz. yani Adem beye gelicem ama tabi önce paramı biriktircem. bide annemin iznini ayarlamasını bekliycem

S
Eşimle konuştum pek bişi demedi ama ben karar verdim deyince saygı duydu :) İnsallah bu halimden daha kötü olmaz. yani Adem beye gelicem ama tabi önce paramı biriktircem. bide annemin iznini ayarlamasını bekliycem
Sen karar verdikten sonr hersey ayarlanır zamanla sıkma canini hic hedefe odaklan:))

S

Sen karar verdikten sonr hersey ayarlanır zamanla sıkma canini hic hedefe odaklan:))

hayırlısı canım. hedefe kitlendim bekliyorum :) sen nasıl oldun agrı sızı varmı gün gectikce iyisin diymi?

hayırlısı canım. hedefe kitlendim bekliyorum :) sen nasıl oldun agrı sızı varmı gün gectikce iyisin diymi?
Morluk olmadı bende canım hic şişliklerde indi sayılır , sızlama var haliyle ama çok az .Düzenli ilaç kullanıyorum zaten antibiyotik ve ağrı kesici verdiler :) ama çok değişik bi duyguydu ya burnumu öyle görünce çok garipsedim taniyamadim kendimi

kuzum bi kaç sivilce cıktığında bile tanıyamıyoruz kendimizi burun değişikliği bu cok normal bide dudaklar haliyle tabi farklı gelecek kendine :) dün alışveriş yaptığım bi marketin kasiyeri 1 ay içinde burnunu yaptırmış kızı tanıyamadık. öyle güzelleşmişki hatta eşim hayır o bu kasiyer deil falan dedi o hiç tanıyamadı. Bende gözlerinden tanıdım. düşün her ay düzenli alışveriş yaptığımız bir market ve sadece 1 ayda kızı tanıyamadık. sen kendini boşver en yakınların bile seni tanıyamıycak :)) ama burunun yüzde son noktayı koyduğunu dün birkez daha anlamış oldum senin içine sinsinde gerisini boşver. bence için rahat olsun maşallah çok güzel bi duruşu var bayıldım ben

Çok haklisin canım evet teşekkür ederim gerçekten desteğin için darısı senin başına :))

Ya defne hanım ben nerdeyse her gün yeni burnunuza bakıyorum çok güzel oldu şimdiden Ben de annemi ikna etmeye çalışıyorum :) ettim de sayılır. Denizlide kaç gün kalmam gerekir hiç bilmiyorum o konu kafamı karıştırıyor.. 21 hazirandan sonra sınavlarım bittiği için, annem 21 hazirandan sonra olabilirsin diyor. Ama doktorun yanına önceden gelip ameliyat tarihini kararlaştırmak lazım. Bir de bizim denizlide kimsemiz yok ameliyat olduğum gün eve geri dönme imkanımız olur mu? Yani buradaki hastanelerde tamponu, alçıyı çıkartmamız mümkün kü? Yoksa orda 1 hafta kalır mıyız? Haziran sonunda ameliyat olmak için en geç ne zaman doktorumla görüşmeliyim? :)

Yaklaşık bir ay öncesinden görüşün derim ben doktorla. Siz hangi sehirdesiniz? Doktorla konuşmaniz lazim yani burada kalmaniz şart mi değil mi bilemiyorum lakin bence gelişiminizi kendi doktorunuz takip etse daha uygun olur. Benimde ailem burada değildi ben günlük apart tuttum burada annemle kalıyoruz .Günlük 50 TL ye geliyor ücreti

Çok iyiymiş ya :) biz İstanbuldayız :) o zaman nisan sonu ya da mayıs ayında denizliye gidip doktorla görüşülecek, tahliller, tomografi filan, ameliyat tarihi aldıktan sonra da eve dönücez, ameliyat tarihi gelince de oraya gidicez.. Doktor kalın derse orda kalırız, gerek yok eve gidip orda da tamponu çıkarabilirsiniz derse eve döneriz. Çünkü annemin hep işi var, benim işim olmasa, o olay çıkarır bi şekilde. :) biz de sizin gibi yapıcaz heralde :) Sizin sayenizde içim huzurla ameliyata gireceğim sağolun var olun :)

Ne demek sizlere yardımcı oldukça mutlu oluyorum ben :) ozelden apart numaralarını atarim ben sana arar görüşürsün eğer burada kalacak olursanız :) evet evet mayis gibi filan kesin gelip görüşün , ben henüz korkuyorum bi aksilik çıkacak diye inşallah çıkmazda sizde cesaret eder gelirsiniz hepimizin güzel güzel burnusları olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…