Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Amin canım çok saol :) maşallah hiç ameliyat olmuş gibi değilsin :) çok güzel burnun geçmişler olsun :) :KK16:
inş. kuzu :KK43: aksi gibi babamın kolunu da alçıya aldılar. hastaneye babam getirip götürecekti ameliyat çıkışı. araba kullanamıcak şuan. ben ameliyattan sonra kendimi götürürüm heralde dimi yaa arabayla. siz nasıldınız sersemlik var mıydı

inş. kuzu :KK43: aksi gibi babamın kolunu da alçıya aldılar. hastaneye babam getirip götürecekti ameliyat çıkışı. araba kullanamıcak şuan. ben ameliyattan sonra kendimi götürürüm heralde dimi yaa arabayla. siz nasıldınız sersemlik var mıydı
Ben kendi adima soyliim araba kullaanamazdim kuzum cunku sismeye baslamistim bence sen de Birini bul gotursun seni . garantiye al.

D dayanamicam konuscam kuzumm hiç korkma tek sorun ameliyat olana kadar inş. ondan sonraki süreç heyecanla geçip gidiyo ben daha dün gibi hissediyorum ameliyat günümü (43. gün ).. Bidee kimikimi kimikimi quiet20 quiet20 E eslem0000 kızlar sağ olsun hep bıkmadan usanmadan sorularmı yanıtladılar.. bu sorularının 2 misli ameliyat sonrasıda olacak.. ve bizler sev seve hazırız cevaplamaya :anneadayı:

D dayanamicam konuscam kuzumm hiç korkma tek sorun ameliyat olana kadar inş. ondan sonraki süreç heyecanla geçip gidiyo ben daha dün gibi hissediyorum ameliyat günümü (43. gün ).. Bidee kimikimi kimikimi quiet20 quiet20 E eslem0000 kızlar sağ olsun hep bıkmadan usanmadan sorularmı yanıtladılar.. bu sorularının 2 misli ameliyat sonrasıda olacak.. ve bizler sev seve hazırız cevaplamaya :anneadayı:
yaa hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa versin. sizin için ameliyata girmeden önce dua etmeye çalışacağım. allam topikteki arkadaşlarımı muradlarını hayırlısıyla kabul et diye

aminn canımmmm :) sadece dua et korkarak girme ameliyata o kadar inan bana oraya giriyorsun seni konuştururlarken bianda herşey olup bitmiş ve sen ameliyattan çıkmış oluyosunn.. ve ameliyat sonrası boğazında gıcık oluyo o da narkozdan dolayı bol bol su iç geçer ama mutlaka pipet al yanınaaaa kuzumm

ne demek canmm benimm herzaman yanınızdayım. mutlu olsun herkes ya.

yaa hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa versin. sizin için ameliyata girmeden önce dua etmeye çalışacağım. allam topikteki arkadaşlarımı muradlarını hayırlısıyla kabul et diye
aminnnn saol kuzumm Allah seninde hayatının her anını mutlu kılsın. evet bak ameliyat öncesi kafanı dağıtırsın dua ederek. Ameliyatı düşünürsen gecmez o an yada stres yaparsın. ki sakın stress yapma ameliyat sonrası da biraz sabrettinmi inşallah sende mutlu olarak bu süreci bitirmiş olursun canım benimm.

canım bende kendim kullanırım sanmıştım ama yok olmuyo şişiyosun bide aldığın ilaçlar sersem yapıyo. bide istem dışı yukarı bakma isteği oluyo. ya taksi yada şoför şart kuzum. baban içinde cok gecmişş olsunnn

X