- 17 Aralık 2012
- 387
- 237
Cok az kaldı fıstık hadi süper bi süreç olsun senin içinde inşallahayy kuzum saolasın kalın çorap falan aklıma gelmediydi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok az kaldı fıstık hadi süper bi süreç olsun senin içinde inşallahayy kuzum saolasın kalın çorap falan aklıma gelmediydi hiç
inş suratım kireç gibi. heycandan tenim cayır cayır yanıyoCok az kaldı fıstık hadi süper bi süreç olsun senin içinde inşallah
Amin canım çok saol :) maşallah hiç ameliyat olmuş gibi değilsin :) çok güzel burnun geçmişler olsun :)İzlemeye aldım canım bakarsın. Şimdiden hakkında hayırlısı.
öyle maş. kızların hepsi ayrı zarif hepsi ayrı güzelAmin canım çok saol :) maşallah hiç ameliyat olmuş gibi değilsin :) çok güzel burnun geçmişler olsun :)
sakın korkma tatlımm. heycan cokk normal ama heps amelyattan cıktıgını anladığın an bitecek hersey güzel olacak inşallah.inş suratım kireç gibi. heycandan tenim cayır cayır yanıyo
saolasın canımm darısı başına olsun. teşekkür ederim...Amin canım çok saol :) maşallah hiç ameliyat olmuş gibi değilsin :) çok güzel burnun geçmişler olsun :)
inş. kuzu aksi gibi babamın kolunu da alçıya aldılar. hastaneye babam getirip götürecekti ameliyat çıkışı. araba kullanamıcak şuan. ben ameliyattan sonra kendimi götürürüm heralde dimi yaa arabayla. siz nasıldınız sersemlik var mıydıAmin canım çok saol :) maşallah hiç ameliyat olmuş gibi değilsin :) çok güzel burnun geçmişler olsun :)
Ben kendi adima soyliim araba kullaanamazdim kuzum cunku sismeye baslamistim bence sen de Birini bul gotursun seni . garantiye al.inş. kuzu aksi gibi babamın kolunu da alçıya aldılar. hastaneye babam getirip götürecekti ameliyat çıkışı. araba kullanamıcak şuan. ben ameliyattan sonra kendimi götürürüm heralde dimi yaa arabayla. siz nasıldınız sersemlik var mıydı
ayy bi bakayım duruma mademBen kendi adima soyliim araba kullaanamazdim kuzum cunku sismeye baslamistim bence sen de Birini bul gotursun seni . garantiye al.
yaa hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa versin. sizin için ameliyata girmeden önce dua etmeye çalışacağım. allam topikteki arkadaşlarımı muradlarını hayırlısıyla kabul et diyeD dayanamicam konuscam kuzumm hiç korkma tek sorun ameliyat olana kadar inş. ondan sonraki süreç heyecanla geçip gidiyo ben daha dün gibi hissediyorum ameliyat günümü (43. gün ).. Bidee kimikimi quiet20 E eslem0000 kızlar sağ olsun hep bıkmadan usanmadan sorularmı yanıtladılar.. bu sorularının 2 misli ameliyat sonrasıda olacak.. ve bizler sev seve hazırız cevaplamaya
Biz de seni cok seviyoruz canimcim insallah sorunsuz bi sekilde atlatacaksn dualarimiz senleyaa hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa versin. sizin için ameliyata girmeden önce dua etmeye çalışacağım. allam topikteki arkadaşlarımı muradlarını hayırlısıyla kabul et diye
ne demek canmm benimm herzaman yanınızdayım. mutlu olsun herkes ya.D dayanamicam konuscam kuzumm hiç korkma tek sorun ameliyat olana kadar inş. ondan sonraki süreç heyecanla geçip gidiyo ben daha dün gibi hissediyorum ameliyat günümü (43. gün ).. Bidee kimikimi quiet20 E eslem0000 kızlar sağ olsun hep bıkmadan usanmadan sorularmı yanıtladılar.. bu sorularının 2 misli ameliyat sonrasıda olacak.. ve bizler sev seve hazırız cevaplamaya
aminnnn saol kuzumm Allah seninde hayatının her anını mutlu kılsın. evet bak ameliyat öncesi kafanı dağıtırsın dua ederek. Ameliyatı düşünürsen gecmez o an yada stres yaparsın. ki sakın stress yapma ameliyat sonrası da biraz sabrettinmi inşallah sende mutlu olarak bu süreci bitirmiş olursun canım benimm.yaa hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa versin. sizin için ameliyata girmeden önce dua etmeye çalışacağım. allam topikteki arkadaşlarımı muradlarını hayırlısıyla kabul et diye
canım bende kendim kullanırım sanmıştım ama yok olmuyo şişiyosun bide aldığın ilaçlar sersem yapıyo. bide istem dışı yukarı bakma isteği oluyo. ya taksi yada şoför şart kuzum. baban içinde cok gecmişş olsunnninş. kuzu aksi gibi babamın kolunu da alçıya aldılar. hastaneye babam getirip götürecekti ameliyat çıkışı. araba kullanamıcak şuan. ben ameliyattan sonra kendimi götürürüm heralde dimi yaa arabayla. siz nasıldınız sersemlik var mıydı