Gözlüğü 3 aydan önce takamıyosun onu söylemişti bana. 3 ay geçmeli dedi. Parayı da hastaneye yatış işlemi gerçekleştireceğin yere yani acildeki vezneye çıkarken ödüyosun.inş kuzu dün tahliler için gittim adem beyede göründüm. saolsun bu sefer sıcak karşıladıyılbaşı için alanyaya gidebilir miyim dedim gidebilidrsin dedi ama çok atlayıp zıplama darbe almamaya çalış dedi. raporuda sordum 3 hafta dedi çok şükür iyce dinlencem
yalnız daha bir sürü sorum vardı unuttum. gözlük kullanıyorum ben numaralı. ne zaman takabilirim diye sormayı unuttum. bide parayı ne zaman nereye yatırıyoruz demeyi unuttum
ayy saol kuzu :*Gözlüğü 3 aydan önce takamıyosun onu söylemişti bana. 3 ay geçmeli dedi. Parayı da hastaneye yatış işlemi gerçekleştireceğin yere yani acildeki vezneye çıkarken ödüyosun.
@egeli8292 ANTALYADA HANGİ DOKTORA OLDUNUZ ACABA
Gözlük 3 ay yasak demişti bana canım bilgin olsun. Parayıda hastane cıkısı muhasebeye galiba en alt katta o işlemleri babam yaptığı için pek bilmiorum fakat cıkarken yatırılıyor onu biliorum. Refakatcin halleder kuzum onları.inş kuzu dün tahliler için gittim adem beyede göründüm. saolsun bu sefer sıcak karşıladıyılbaşı için alanyaya gidebilir miyim dedim gidebilidrsin dedi ama çok atlayıp zıplama darbe almamaya çalış dedi. raporuda sordum 3 hafta dedi çok şükür iyce dinlencem
yalnız daha bir sürü sorum vardı unuttum. gözlük kullanıyorum ben numaralı. ne zaman takabilirim diye sormayı unuttum. bide parayı ne zaman nereye yatırıyoruz demeyi unuttum
kart geçiyo mu acaba biiyo musunGözlük 3 ay yasak demişti bana canım bilgin olsun. Parayıda hastane cıkısı muhasebeye galiba en alt katta o işlemleri babam yaptığı için pek bilmiorum fakat cıkarken yatırılıyor onu biliorum. Refakatcin halleder kuzum onları.
Hiç bilmiyorumki canım. Ama özel değil devlet ya bence gecmiyodur kart die düşünüyorum.kart geçiyo mu acaba biiyo musun
geçiyor kart ben sormuştum.kart geçiyo mu acaba biiyo musun
Cook iyi :)geçiyor kart ben sormuştum.
merhaba ko9nuyu takip edersen fotolarımızı görebilirsin. geçmiş sayfalarda adem beye ameliyat olan arkadaşlarımızın fotoları da varben ise bu perşembe ameliyat olcağım fotomu paylaşırım konuyu izlemeye alırsa fotomu görebilirsin aramıza hoşgeldinMeraba arkadaşlar şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bnde adem beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama önümde örnek olmadığı için o kadar kararsızim ki anlatamam biraz önce bu foruma denk geldim açan arkadaştan allah razı olsun şimdiden içim rahatladı biraz okudum hemen üye oldum ancak fotoğraflarinizi göremiyorum sakıncası olmazsa bende görebilir miyim büyük deisimlerinizi şimdiden çok teşekkürler ve çok geçmiş olsun forum kullanmayı da bilmiyorum bi hatam olursa affola
Meraba arkadaşlar şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bnde adem beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama önümde örnek olmadığı için o kadar kararsızim ki anlatamam biraz önce bu foruma denk geldim açan arkadaştan allah razı olsun şimdiden içim rahatladı biraz okudum hemen üye oldum ancak fotoğraflarinizi göremiyorum sakıncası olmazsa bende görebilir miyim büyük deisimlerinizi şimdiden çok teşekkürler ve çok geçmiş olsun forum kullanmayı da bilmiyorum bi hatam olursa affola
İzlemeye aldim seni profilimden bakabilirsin canim. :)Çok teşekkür ederim bugün tüm konuyu okuyacağımperşembeye az kalmış inşallah rahatça atlatirsin
Maşallah çok güzel gozukuyorsun cnmİzlemeye aldim seni profilimden bakabilirsin canim. :)
canım çok teşekkür ederim . darısı başına :)Maşallah çok güzel gozukuyorsun cnmdoğal ve mükemmel bi burnun olmuş nice yandan çekilmeli fotoğraflara
kızlaar hastaneye ne götürem daha önce biriniz yazdıydı bi daha güncellesek
ayy kuzum saolasın kalın çorap falan aklıma gelmediydi hiçterlik
yedekli pijama , çamaşır
ıslak mendil, kağıt havlu
kalın çorap
süt meyvesuyu tarzı şeyler. pipetli olursa iyi olur
ek yastık götürebilirsin ordan istendiğinde veriliyor mu bilmiyorum ben götürmüştüm
su an aklıma bunlar geldi . ekleyecek şeyler olursam yazarım yine.
rica ederim kuzum. ben çok üşüyen biri olduğum için baya iyi olmuştu kalın çorapayy kuzum saolasın kalın çorap falan aklıma gelmediydi hiç
İzlemeye aldım canım bakarsın. Şimdiden hakkında hayırlısı.Meraba arkadaşlar şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bnde adem beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama önümde örnek olmadığı için o kadar kararsızim ki anlatamam biraz önce bu foruma denk geldim açan arkadaştan allah razı olsun şimdiden içim rahatladı biraz okudum hemen üye oldum ancak fotoğraflarinizi göremiyorum sakıncası olmazsa bende görebilir miyim büyük deisimlerinizi şimdiden çok teşekkürler ve çok geçmiş olsun forum kullanmayı da bilmiyorum bi hatam olursa affola