Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

inş kuzu dün tahliler için gittim adem beyede göründüm. saolsun bu sefer sıcak karşıladı :KK31::KK31: yılbaşı için alanyaya gidebilir miyim dedim gidebilidrsin dedi ama çok atlayıp zıplama darbe almamaya çalış dedi. raporuda sordum 3 hafta dedi çok şükür iyce dinlencem :KK28::KK28:

yalnız daha bir sürü sorum vardı unuttum. gözlük kullanıyorum ben numaralı. ne zaman takabilirim diye sormayı unuttum. bide parayı ne zaman nereye yatırıyoruz demeyi unuttum
Gözlüğü 3 aydan önce takamıyosun onu söylemişti bana. 3 ay geçmeli dedi. Parayı da hastaneye yatış işlemi gerçekleştireceğin yere yani acildeki vezneye çıkarken ödüyosun.

inş kuzu dün tahliler için gittim adem beyede göründüm. saolsun bu sefer sıcak karşıladı :KK31::KK31: yılbaşı için alanyaya gidebilir miyim dedim gidebilidrsin dedi ama çok atlayıp zıplama darbe almamaya çalış dedi. raporuda sordum 3 hafta dedi çok şükür iyce dinlencem :KK28::KK28:

yalnız daha bir sürü sorum vardı unuttum. gözlük kullanıyorum ben numaralı. ne zaman takabilirim diye sormayı unuttum. bide parayı ne zaman nereye yatırıyoruz demeyi unuttum
Gözlük 3 ay yasak demişti bana canım bilgin olsun. Parayıda hastane cıkısı muhasebeye galiba en alt katta o işlemleri babam yaptığı için pek bilmiorum fakat cıkarken yatırılıyor onu biliorum. Refakatcin halleder kuzum onları.

bugün pijama takımı aldım çarşıdan ama bulana kadar göbeğim çatladı önden düğmeli olsun kafamdan geçiremem. kalın olsun üşimiyim diye garajdan liseye kadar her yere baktım hiç kışlık önden düğmeli pijama yok. olanlar hep babane işi ve ince. insan çldırcak yemin olsun

Meraba arkadaşlar şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bnde adem beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama önümde örnek olmadığı için o kadar kararsızim ki anlatamam biraz önce bu foruma denk geldim açan arkadaştan allah razı olsun şimdiden içim rahatladı biraz okudum hemen üye oldum ancak fotoğraflarinizi göremiyorum sakıncası olmazsa bende görebilir miyim büyük deisimlerinizi şimdiden çok teşekkürler ve çok geçmiş olsun forum kullanmayı da bilmiyorum bi hatam olursa affola

Meraba arkadaşlar şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bnde adem beye ameliyat olmayı dusunuyorum ama önümde örnek olmadığı için o kadar kararsızim ki anlatamam biraz önce bu foruma denk geldim açan arkadaştan allah razı olsun şimdiden içim rahatladı biraz okudum hemen üye oldum ancak fotoğraflarinizi göremiyorum sakıncası olmazsa bende görebilir miyim büyük deisimlerinizi şimdiden çok teşekkürler ve çok geçmiş olsun forum kullanmayı da bilmiyorum bi hatam olursa affola
merhaba ko9nuyu takip edersen fotolarımızı görebilirsin. geçmiş sayfalarda adem beye ameliyat olan arkadaşlarımızın fotoları da varben ise bu perşembe ameliyat olcağım fotomu paylaşırım konuyu izlemeye alırsa fotomu görebilirsin aramıza hoşgeldin

Çok teşekkür ederim bugün tüm konuyu okuyacağım :KK16: perşembeye az kalmış inşallah rahatça atlatirsin
İzlemeye aldim seni profilimden bakabilirsin canim. :)

kızlaar hastaneye ne götürem daha önce biriniz yazdıydı bi daha güncellesek

terlik
yedekli pijama , çamaşır
ıslak mendil, kağıt havlu
kalın çorap
süt meyvesuyu tarzı şeyler. pipetli olursa iyi olur
ek yastık götürebilirsin ordan istendiğinde veriliyor mu bilmiyorum ben götürmüştüm
su an aklıma bunlar geldi . ekleyecek şeyler olursam yazarım yine.

terlik
yedekli pijama , çamaşır
ıslak mendil, kağıt havlu
kalın çorap
süt meyvesuyu tarzı şeyler. pipetli olursa iyi olur
ek yastık götürebilirsin ordan istendiğinde veriliyor mu bilmiyorum ben götürmüştüm
su an aklıma bunlar geldi . ekleyecek şeyler olursam yazarım yine.
ayy kuzum saolasın kalın çorap falan aklıma gelmediydi hiç

İzlemeye aldım canım bakarsın. Şimdiden hakkında hayırlısı.

X