Yani ben görmedim kuzum ,bende çok korkuyordum ameliyathaneyi görmekten ama olmadı :) inşallah sizinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşirAyy süper... ameliyathaneyi bende görmiyim cok sevindim bunu duyduguma. genelde oraya kadar götürüp sonra bayıltıyorlar diye duydum cok kişiden ama paünün prosedürünü bilmediğim için orasıda öyle sandım. Zaten sen acaip cesaretlendirdin beni minnettarım tatlım. temmuzu iple çekiyorum artık. Allahımm hayırlısıyla inşallah bu kadar çabama deger. Ve inşallah seninki gibi güzel bi burnuşum olur.
Canım randevuya hic gerek yok direk hastaneye gidip adem beyin odasının önünde bekleyip odaya giriceksinizDefnecim bugun netten randevu alayim dedim ama poliklinik tercihi yapabiliyorum dr tercihi yapmıyorum. Herhangi bir sali gunune randevu aldigimda her halükarda adem bey muayene ediyor dmi?? Onu ayrica bi yerde belirtmeye lüzum yok??
Hmm sali gunu hastanede bulunmak yetrli diosun :) teşekkürler edrim ...Canım randevuya hic gerek yok direk hastaneye gidip adem beyin odasının önünde bekleyip odaya giriceksiniz
inşallah canımm. Mutlu mesut seyler yazarız umarım.Yani ben görmedim kuzum ,bende çok korkuyordum ameliyathaneyi görmekten ama olmadı :) inşallah sizinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşir
Bak bu cok iyi üniversite hastanesi olunca sıra gerekli olur sanmıstımm bende. içim kıpır kıpır. umarım burnumu görüncede aynı olurCanım randevuya hic gerek yok direk hastaneye gidip adem beyin odasının önünde bekleyip odaya giriceksiniz
İnşallah inşallah kuzummmBak bu cok iyi üniversite hastanesi olunca sıra gerekli olur sanmıstımm bende. içim kıpır kıpır. umarım burnumu görüncede aynı olur
Hadi yaa inşallah bayramdan önce orda olcam en azından ameliyat gününü kararlaştırsak sonra ayrılsa uff şans artık 14 temmuzda gidebilirim ancak umarım orda olur o gün kuzum. bilgilendirdiğin için cokk saol.Kızlar duyduğuma gore adem hoca bayram tatilinden sonra izne ayrılacakmış bilginiz olsunnn
Yapma yaaa defneeeeeeeKızlar duyduğuma gore adem hoca bayram tatilinden sonra izne ayrılacakmış bilginiz olsunnn
Gönlünce gecsin inşallahBen bu gece bileti kestim birazdan yola çıkacağız annemle.. Umarım bi tarih verir..ben artık böyle yaşayamam ;(
Gönlünce gecsin inşallah
tam kesin bi tarih alabildiniz miİyi ki gittim görüştüm o güzel odası bile tam bir estetikçi odası.. İstanbuldan geldiğimi orda kimsemiz olmadığını vs vs en bastan söyledim zaten annem olucak hanımefendi ameliyatım olur olmaz yine beni o otobüslere bindirip geri getirmeyi ilk iki haftalık kontrolleri de istanbula geri dönüp yeniden oraya ilk kontroller için dönmemi ve kontrol biter bitmez istanbula gelmemi istiyor.. Her neyse..
Ben anlatmadan adem bey her şeyi öyle güzel özetledi ki.. Ve benim aciliyetim ortadaydı. Nefes almakta zorlukta çekiyordum beni hemen bu burundan kurtarmak istediğini gözünden okudum resmen. Zaten dedi ki belki ameliyathane ayarlayabilirim ama burda boş yere beklemenizi de istemem. Ordan annem yine zıpladı ben çalışıyorum işim var istanbulda diye! Sanki zorla benimle gel dedim ona! Ameliyat tarihi almak için bile tek basıma bırakmadı doktorumun yanına gideyim. Böyle saçmalıklar yapıp duruyor.. Ya hep böyle mahvetti hayatımı. Zaten üni sınav sonuçları da açıklandı ben orda olduğum için öğrenemedim. Doktor bana acilen tomografi çektirdi eğrilik aşırı ilerdeği için zaten resmen acıyarak baktı ;( annemin bi sınav yüzünden beni bu halde bıraktığını da söyledim zaten. O kadar anlayışlı bi insan ki.. Nereye neyin yapılması gerektiğini de biliyor. Yamukluğu nasıl düzelteceğini de sadece tüm bunlara rağmen ameliyatımı çok öteye aldık neden? Hem izne çıkıyırdu hem de daha serviste bıraktığı ameliyatlık hastaları vardı. Çok çok yoğun bir doktor. Kapıda hep doluydu. Bu kadar yoğunluğun içinde zaten bana yer de yoktu.. İlerki tarihlerde bile yine sorunumdan dolayı kış gelmeden yapacağını söyledi. Çok mutluyum iyi ki onu tanıdım. Bu kadar ince düşünebilen eller böyle ameliyatları yapmalı zaten..
tam kesin bi tarih alabildiniz mi
ne zamanEvet çok şükür aldım
Canım hadi hayırlısı inşallah sevindim gün aldığına ilk adımı atmıssın. annenede cok takılma anneler hep işi yokusa sürer ama hepte haklı cıkarlar. kalbini kırmamaya bak yinede. onunda rızasıyla olsun duasını al hepte duaları kabul olur onların. kuzum hangi güne verdi ameliyat tarihini Adem bey.İyi ki gittim görüştüm o güzel odası bile tam bir estetikçi odası.. İstanbuldan geldiğimi orda kimsemiz olmadığını vs vs en bastan söyledim zaten annem olucak hanımefendi ameliyatım olur olmaz yine beni o otobüslere bindirip geri getirmeyi ilk iki haftalık kontrolleri de istanbula geri dönüp yeniden oraya ilk kontroller için dönmemi ve kontrol biter bitmez istanbula gelmemi istiyor.. Her neyse..
Ben anlatmadan adem bey her şeyi öyle güzel özetledi ki.. Ve benim aciliyetim ortadaydı. Nefes almakta zorlukta çekiyordum beni hemen bu burundan kurtarmak istediğini gözünden okudum resmen. Zaten dedi ki belki ameliyathane ayarlayabilirim ama burda boş yere beklemenizi de istemem. Ordan annem yine zıpladı ben çalışıyorum işim var istanbulda diye! Sanki zorla benimle gel dedim ona! Ameliyat tarihi almak için bile tek basıma bırakmadı doktorumun yanına gideyim. Böyle saçmalıklar yapıp duruyor.. Ya hep böyle mahvetti hayatımı. Zaten üni sınav sonuçları da açıklandı ben orda olduğum için öğrenemedim. Doktor bana acilen tomografi çektirdi eğrilik aşırı ilerdeği için zaten resmen acıyarak baktı ;( annemin bi sınav yüzünden beni bu halde bıraktığını da söyledim zaten. O kadar anlayışlı bi insan ki.. Nereye neyin yapılması gerektiğini de biliyor. Yamukluğu nasıl düzelteceğini de sadece tüm bunlara rağmen ameliyatımı çok öteye aldık neden? Hem izne çıkıyırdu hem de daha serviste bıraktığı ameliyatlık hastaları vardı. Çok çok yoğun bir doktor. Kapıda hep doluydu. Bu kadar yoğunluğun içinde zaten bana yer de yoktu.. İlerki tarihlerde bile yine sorunumdan dolayı kış gelmeden yapacağını söyledi. Çok mutluyum iyi ki onu tanıdım. Bu kadar ince düşünebilen eller böyle ameliyatları yapmalı zaten..
ne zaman
Canım hadi hayırlısı inşallah sevindim gün aldığına ilk adımı atmıssın. annenede cok takılma anneler hep işi yokusa sürer ama hepte haklı cıkarlar. kalbini kırmamaya bak yinede. onunda rızasıyla olsun duasını al hepte duaları kabul olur onların. kuzum hangi güne verdi ameliyat tarihini Adem bey.
5 ağustosta. Çok yoğun.. Ve adamcağız benim acı çektiğimi gördüğü için haftasonu ameliyat boş olabilir ama ilk kontrolünde ben izinde olurum senin kontrollerini doktorun olarak benim açmam gerekir. Başka bi doktor arkadasıma söylesem tabi ki açar ama ben yaparsam daha iyi olur dedi. Tomografiyle de gördü zaten çok ilerlediğini benim kemiğinve sen dolgu olayını diyordun ya.. Onu da yine ben söylemeden o söyledi.. Ama görüşmeler olabildiğince kısa sürdü çünkü çok hastası bardı kapıda. Bir sürü hastası var..
dudak dolgusu ile ilgili ne dedi kuzu. kusura bakma sorularla bunaltıyorum ama