Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Kızlaaar nasılsınız bakalım , yorumları okudumda hepiniz istikrarlisiniz hadi allah pişman etmesin . Kontrollere her gittiğimde adem beyin yaptığı yeni yeni burunları görüyorum içiniz rahat olsun hic korkmayın sizlerinde güzel burnuşlarınız olacak .Beni sorarsanız halimden oldukça memnunum eski burnumla alakası yok şimdiki burnumun ,ufak tefek sorunlar olsa bile umrumda degill minik bi burun gibisi yok öpüyorummmm hepinizi

defneee hoşgeldinn. dudağın nasıl peki memnun musun ondan

Amin canım pişman olmayalımm inşallah hiç birimizz. arada yaz özletme kendini. ufak sorunlar derken mesela ne gibi kuzum. görüntüden yana deildir diymi nefes falanmı?İnşallah gecicidir. 1 senede anca oturur diyolar. bende temmuzda gun almaya geliyorummm. uygun bi zamanda olsun bitsin artık hayırlısıyla.

biz yinede bi teklif edelim
canım profil fotograftaki senin fotografınsa biraz dudakların ince dediğin gibi. yalnız yanlış anlama ince kötü anlamında değil aslında gerek kalmazda sen öyle istiyorsan yaptır tabi. Hatta Adem beyde hoş karşılar bence. şansını dene bakalım.

evet benim ama yaşla birlikte malum dudaklar sönüyor söyle biraz daha dolgun olsun istiyorum

Ön deliklerde hafif asimetrilik var sadece ama dediğim gibi takmiyorum onu hatta kimse farkedip söylemedi bile şu ana kadar inşallah seni de takip edicem merakla bekliyorum kuzum hic korkma tedirgin olma güzel olacak

Ön deliklerde hafif asimetrilik var sadece ama dediğim gibi takmiyorum onu hatta kimse farkedip söylemedi bile şu ana kadar inşallah seni de takip edicem merakla bekliyorum kuzum hic korkma tedirgin olma güzel olacak
aynen balım cokta sorun deil bencede dikkat cekmeyen asimetri. benimde ameliyatsız hali asimetri ama kimse fark etmez. inşallah güzelim herseyi ayarladım hemen hemen,bi aksilik cıkmazsa inşallah hayırlısı olsun. temmuzda gün alcam. Tek korku ameliyat korkusu kaldı. uyutulana kadar olur heralde oda. uyuyunca korku kalmaz

Aynen.. Annem de beni korkutuyor.. Lokal iste diye.. Zar zor denizliye götürüyorum kadını.. Beni deli ediyor :) korkum yokken korku oluşturuyor.. Defne gibi uyuyup uyancaz mutlu gecicek inşşşş

Aynen.. Annem de beni korkutuyor.. Lokal iste diye.. Zar zor denizliye götürüyorum kadını.. Beni deli ediyor :) korkum yokken korku oluşturuyor.. Defne gibi uyuyup uyancaz mutlu gecicek inşşşş
Canım lokal cok zor yani diolarki her yapılanı hissediosun acı duymasanda bence hiç girme lokal falan. En güzeli uyuyup uyanalımm. Bütün yükü anneler cekiyo zaten kıyamam ona. Benimde annem sayesinde iyice cesaretlendim aslında tek destek çıkanım sizlerden sonra. Benim agrı eşiğim cok düşük sivilcemin bile agrıdığını hisseden biriyim..ameliyathane kelimesi cok ürkütücü gelio. defne saolsun oda bana cok cesaret verdi. bindik bi alamete gidioz hade hayırlısı

Canımmm inan bende cook korkak biriyim ama nasıl uyudumu hatırlamıyorum bile ameliyathaneyi görmedim zaten ben atlattiysam sizde çok rahat atlatirsiniz hic korkmayin

Canımmm inan bende cook korkak biriyim ama nasıl uyudumu hatırlamıyorum bile ameliyathaneyi görmedim zaten ben atlattiysam sizde çok rahat atlatirsiniz hic korkmayin
Ayy süper... ameliyathaneyi bende görmiyim cok sevindim bunu duyduguma. genelde oraya kadar götürüp sonra bayıltıyorlar diye duydum cok kişiden ama paünün prosedürünü bilmediğim için orasıda öyle sandım. Zaten sen acaip cesaretlendirdin beni minnettarım tatlım. temmuzu iple çekiyorum artık. Allahımm hayırlısıyla inşallah bu kadar çabama deger. Ve inşallah seninki gibi güzel bi burnuşum olur.

temmuzun kaçında olacaksın

Defnecim bugun netten randevu alayim dedim ama poliklinik tercihi yapabiliyorum dr tercihi yapmıyorum. Herhangi bir sali gunune randevu aldigimda her halükarda adem bey muayene ediyor dmi?? Onu ayrica bi yerde belirtmeye lüzum yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…