• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patron'un Yaptığı Triplere gelin !!!

asishee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
258
131
53
33
Kızlar hepinizine hayırlı günler ;

Çalıştığım büro muhasebe bürosu aslında geneli iyi insanlardan oluşan bir topluluk var karşımda sadece bir kişi hariç.Ben çalışmaya başlayalı tam 10 ay oldu ve evliyim bunuda işe girerken belirtmiştim patronum ilk aylar gayet memnun güler yüzlü konuşmasıda gayet mesafeli olan biri bağırmaz çağırmaz ama personeli boşta bırakmaz kendini geliştirmiş olgun bir adamdı ..Hamile olduğumu öğrendiğimde oturup düzgün bir şekilde anlattım kendisine bazı işverenler bu durumda hamile personelle çalışmak istemezler sizin için bir problem olacak mı diye sordum: aa çok sevindimler hayırlı olsunlar falan gayette sevinmişe benziyordu gerçekten
Hemen aynı hafta stajerimiz vardı yanımızda Şubatta tam zamanlı yapacaktık ama hemen ileriye çekti tam zamanlı yaptı bunuda anladım neticede olması gerekende buydu.. Ama benim yaptığım işi beğenmemeler bana stajerle haber göndermeler söyle oda şu şu işi yapsın diye emir gönderiyor..Halbuki zaten yaptığım işler kendiside görüyor biliyor.Benden memnun değilmiş gibi davranıyor. Suratıma bakmadan konuşuyor tabi bende kısasa kısas yapıyorum :KK76: ama yinede üzülüyorum anlamıyorum arkadaşlar çıkıp karşısına konuşsam takıntılı bir görüntüye sahip olur muyum sizce? Ben ona hakkı olmayan birşeyin hakkını bile en başında sordum sorun olacaksa çıkayım dedim..Kredi de ödüyoruz eşim çalışmasanda olur dese dakika tenezzül etmicem iyi düşünmeye çalışsamda olmuyor..Yerimde olsanız siz ne yapardınız ??

Boşver ihtiyacın da var. Çıkmanı istiyorsa o çıkarsın. hem o çıkarırsa işsizlik parası da alırsın.

canım şuan bende hamileyim çalışıyorum hemde işe gireli 2 ay oldu sözleşmeli memurum 10 gün raporluydum işe döndüğümde düzgünce oturdum konuştum müdürümle sıkıntı olucaksa çıkmak istiyorum dedim. hiç bir sıkıntı yok önemli olan sen ve bebeğin burdaki iş bi şekilde halledilir dedi. sende net bi şekilde konuşmalısın hem hamilelik stresi hemde o adamın stresi bebeğine zarar verir

Çalıştığım büro muhasebe bürosu aslında geneli iyi insanlardan oluşan bir topluluk var karşımda sadece bir kişi hariç.Ben çalışmaya başlayalı tam 10 ay oldu ve evliyim bunuda işe girerken belirtmiştim patronum ilk aylar gayet memnun güler yüzlü konuşmasıda gayet mesafeli olan biri bağırmaz çağırmaz ama personeli boşta bırakmaz kendini geliştirmiş olgun bir adamdı ..Hamile olduğumu öğrendiğimde oturup düzgün bir şekilde anlattım kendisine bazı işverenler bu durumda hamile personelle çalışmak istemezler sizin için bir problem olacak mı diye sordum: aa çok sevindimler hayırlı olsunlar falan gayette sevinmişe benziyordu gerçekten
Hemen aynı hafta stajerimiz vardı yanımızda Şubatta tam zamanlı yapacaktık ama hemen ileriye çekti tam zamanlı yaptı bunuda anladım neticede olması gerekende buydu.. Ama benim yaptığım işi beğenmemeler bana stajerle haber göndermeler söyle oda şu şu işi yapsın diye emir gönderiyor..Halbuki zaten yaptığım işler kendiside görüyor biliyor.Benden memnun değilmiş gibi davranıyor. Suratıma bakmadan konuşuyor tabi bende kısasa kısas yapıyorum :KK76: ama yinede üzülüyorum anlamıyorum arkadaşlar çıkıp karşısına konuşsam takıntılı bir görüntüye sahip olur muyum sizce? Ben ona hakkı olmayan birşeyin hakkını bile en başında sordum sorun olacaksa çıkayım dedim..Kredi de ödüyoruz eşim çalışmasanda olur dese dakika tenezzül etmicem iyi düşünmeye çalışsamda olmuyor..Yerimde olsanız siz ne yapardınız ??

Mobbingdir bu.
Artık TCK'da da yeri var.

Tabi ki çıkma son 2 aya kadar çalış rapor al ondan sonra çıkartırsa seni hem tazminatını alırsın hem rapor paranı alırsın hemde işsizlik alırsın canım

Kendin çıkma ..
Çıkarırsanız da tazminatını al ..
Sen gereken konuşmayı yapmışsın. .

Çok erken haber vermişsiniz patronunuza hamileliğinizi.
Keşke biraz geciktirseydiniz.

bence patronunla tekrar konuş. insanlar konuşarak anlaşır. baktın niyeti çıkarmak o zaman tazminatı iste.

Güzelce hamilelik sürecimi geçirir, hamilelik iznime çıkar, süt paramı da hepsini de alırdım.
Hiç iş yerinde olanlara kafamı takmazdım.
Şu an çıkarmaya kalksa sizi hamilelik dönemi olduğu için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalır. Merak etmeyin o da bunları biliyordur.

Hamılelık donemınde sızı ısten cıkarırsa Tazmınat odeyecegını bılıyor.. Aldırıs etmeyın.. Biraz daha sabredın..

Kendisi çıkarıp tazminat ödemek zorunda kalmasın diye sizin çıkmanızı sağlamaya çalışıyor.

Back