Gebeliğe Hazırlık patoloji sonucum anlayanlar bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
kızlar anlayanlar bi yorumlasın doktora daha gösteremedim

Eklentiler

• Screenshot_20180919-231812.png
    Screenshot_20180919-231812.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 128
Cnm aynı sonuç bana da vermişlerdi ptoloji raporu neden olduğuyla ilgili olmuyor rahimden çıkanları gösteren rapor iltihaplı gebelik de kalp atışı duran çoğu raporda çıkıyormuş dr öle demişti ilk düşüğünmü

Cnm aynı sonuç bana da vermişlerdi ptoloji raporu neden olduğuyla ilgili olmuyor rahimden çıkanları gösteren rapor iltihaplı gebelik de kalp atışı duran çoğu raporda çıkıyormuş dr öle demişti ilk düşüğünmü
hayır 2.çocuğum olacaktı kalbi durmasaydı.
Bebeğin neden olduğunu söylemiyor mu yani :( ne anladık bu işten

İşte bende onu sormuştum doktora genetik araştırma tahlilinde anca onu araştırıyorlarmış bir kez düşük yaşayana da genelde yapmıyorlar o tahlili üzülme muhtemelen sağlıklı değildi vücut kendiliğinden atıyor sağlıksız gebeliği... bir kez adet olup yine deneyebilirsin düşükten sonra çabuk olur derler ben 3 aydır deniyorum hala

Kurtaj olmussunuz sanirim?
Iltihapli ve dejenere plasental doku nedeniyle oldugu yaziyor.
Gecmis olsun.

Kurtaj olmussunuz sanirim?
Iltihapli ve dejenere plasental doku nedeniyle oldugu yaziyor.
Gecmis olsun.
yazıyor evet de niye yazıyor onu soruyorum :))) yani bebekle ilgili birşey yazmıyor mu orada boşa mı bekledim 15 gün. Büyük ihtimal sakattır lafları boşa mı duydum

İşte bende onu sormuştum doktora genetik araştırma tahlilinde anca onu araştırıyorlarmış bir kez düşük yaşayana da genelde yapmıyorlar o tahlili üzülme muhtemelen sağlıklı değildi vücut kendiliğinden atıyor sağlıksız gebeliği... bir kez adet olup yine deneyebilirsin düşükten sonra çabuk olur derler ben 3 aydır deniyorum hala
zaten erken adet görüyorum sanırım 15 gün oldu kasık ağrısı bel ağrısı falan baya baya adete benziyo.
desene boşa bekledim bebeği araştırmadılar neden kürtaj yaptıklarını araştırdılar :sinirli:

Back