- 16 Temmuz 2023
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi mavikanatliucurtma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetSizin sonucunuz mu bu?
Yorumlayabilir misiniz lütfen rica etsemSizin sonucunuz mu bu?
Kolposkopi yaptırın zaten doktor ister ascus çıkmış sonucun iyide olabilir kötüde Kolposkopi de belli olurYorumlayabilir misiniz tek doktorla kalmak istemiyorum.
Kolposkopiye ihtiyaç yok ki. Sonuç çıkmış işte doktor görecek izah edecek durumuKolposkopi yaptırın zaten doktor ister ascus çıkmış sonucun iyide olabilir kötüde Kolposkopi de belli olur
Tam da o, eski konusuna baktım az önce şimdi de kendisinin olduğunu iddia ediyor, dürüst olmak niçin zor bazıları için bilmiyorumArkadaşımın diye konu açmıştınız geçen gün, sizin miydi
Tam da o, eski konusuna baktım az önce şimdi de kendisinin olduğunu iddia ediyor, dürüst olmak niçin zor bazıları için bilmiyorum
Gerçekten bu mu sorun dürüstlüğümü böyle sorgulayacaksanız siz beyazsınız ben Karayım.şaka gibi yaTam da o, eski konusuna baktım az önce şimdi de kendisinin olduğunu iddia ediyor, dürüst olmak niçin zor bazıları için bilmiyorum
Ascus çıkmış onda kolposkopi iatiyor drlar anormal hücre oldugu içinKolposkopiye ihtiyaç yok ki. Sonuç çıkmış işte doktor görecek izah edecek durumu
Arkadaşımın diye konu açmıştınız geçen gün, sizin miydi
Tam da o, eski konusuna baktım az önce şimdi de kendisinin olduğunu iddia ediyor, dürüst olmak niçin zor bazıları için bilmiyorum
Di mi? Once o konuyu acip sonra bunu acinca tereddut ermemiz normal degil mi?Gerçekten bu mu sorun dürüstlüğümü böyle sorgulayacaksanız siz beyazsınız ben Karayım.şaka gibi ya
Hemen onun altında zaten teşhis yazıyor, ekstra bir tanıya ihtiyacı yok ki. Gayet net bir teşhis varAscus çıkmış onda kolposkopi iatiyor drlar anormal hücre oldugu için
Tereddüt edip sorgulayınca atar yiyoruz ama. Neyse konu sahibi siz ya da arkadasınız her kim ise acil şifalar diliyorum canı gönüldenDi mi? Once o konuyu acip sonra bunu acinca tereddut ermemiz normal degil mi?