• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patolaji sonuç bekleyen varmı ? yada alanlar lütfen yardım edin

miniii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
306
18
68
Antalya
ameliyat oldum.sol yumurtalığım alındı.doktorum alınan yumurtalığımın çok kötü olduğunu söledi.sonuçlar kötü çıkarsa ne olur yardım edermisiniz...

patoloji sonucunu yazarsan bilgilendirebilirim.
umarım çok kötü bişey gelmez. dua et

ayrıca çok kötü bişey olsaydı beraberinde diğer yumurtanı ve rahminide alırlardı. demek o kadar da kötü değil

Benimde annem bayram günü ameliyat oldu kist 20*30 cmmiş baya büyümüş karın içine doğru sol yumurtalığı onunda aldındı bizde patoloji sonucunu bekliyoruz çok sıkıntılı bir dönem doktor onkolog uzmanıda gördü ameliyatta eğer kötü huylu olsaydı diğer organlarada atardı dedi bu olduğu yerde büyümüş iyi huylu olabilir demiş ama kesin sonuç için patoloji bekliyoruz allah yardımcımız olsun:( sonucunuz ne zaman çıkıcak buraya ayazarsanız sevinirim

benim doktorum evli olmadığım için diğer yumurtalığıma dokunmamış.inş iyi olur sonuçlar doktorum bana ameliyat sonrası verdiği bilgide dokusu bile yokolmuş dedi.çok kötü haldeydi dedi.sol yumurtalığımdaki kist 6 cm sağ yumurtalığımdaki 3 cm.inş iyi huylu çıkar :(

aklına kötü şeyler getirme sakın...o kadar kötü bişey olsa arkadaşın da dediği gibi diğer yumurtalık ya da rahimi de alırlardı (evlenip evlenmediğine bakmazlardı muhtemelen o kadar kötü bi durum olsa, sonuçta sağlığın daha önemli)o yüzden sıkılma hemen... çok geçmiş olsun canım..

saolun teşekkür ederim gerçekten paylaştıkça yükün azalıyo :21: inş burdaki herkes sağlığına kavuşur

İnşallah canım senin sonuçlar ne oldu açıklandımı bizimki kötü geldi tekrar ameliyat olucak :(

evet bugün aldım.çok şükür iyi huylu çıktı ama doktorum sakın aksatma 6 ayda bir kontrole gel dedi.tek yumurtalığım var ve de o hala kistli doğum kontrol hapı kullanıcam.büyümemesi için dua edicem ve ihmal etmicem.:20: ozlosss çok geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin canım :50:.

geçmiş olsun canım. evet sakın ihmal etme kendini.
çok şükür ki temiz gelmiş sonuçlar :64:

minii çok sevindim sonuçların iyi olmasına:)
bence 6 ay bile beklemeden sık sık git kontrole

Back