18 gün cidden cok. ben cocukken olmustum benim de patlamıstı apandist. ameliyattan sonra toparlıyosun bikac güne aslında. gerci benim dikislerim apse yapmıstı sismisti sonra patlamıstı baska bi doktora görünün derim normal degil bence.
Ateş ve ağrı varsa enfeksiyon oluşmuş gibi. Ben doktor değilim, asla sizi yanlış yönlendirmek istemem. Hemen bir hastaneye gidip kan tahlili yaptırın. Enfeksiyon varsa çıkar tahlilde. Doktorunuz bir garip geldi bana. 18 gün sonra bile ateş ağrı nasıl normal olabilir?
Ateş ve ağrı varsa enfeksiyon oluşmuş gibi. Ben doktor değilim, asla sizi yanlış yönlendirmek istemem. Hemen bir hastaneye gidip kan tahlili yaptırın. Enfeksiyon varsa çıkar tahlilde. Doktorunuz bir garip geldi bana. 18 gün sonra bile ateş ağrı nasıl normal olabilir?
18 gun cokmuş. benim başıma gelmedi ama ünide cok yakın arkadaşıma olmuştu, bir hafta sonra hazırlanmış halde sınava girmişti. ama tabi buradan konuşamayız, ben olsam başka bi doktora da görünürdüm eğer kendi doktoru ilgilenmiyorsa.