- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
kayınvalıdem butun esyalarımız için 6000 ayırmıs ona gore aldık kendısı esyalarnı aldıgı ıcın bana baskı yapıyor suanda ewet beyaz esyalar bıze aıt mutfak halısından persedıne yatak odasıda ayını sekılde ve bana hala marka davası yapıyo suan yazarken bıle eglıyorum bı erkegın bu kadar hesapcı olamsı normalmı?
okey de sen de git mobolyayi fatih kraldan sec kervandan sec. Bir takimin 15 milyar olsun meselaKIZLAR SELAM ; nereden başlıcamı bılmıyorum okadar yruldumkı 2 yıldır nişanlıyım ve okadar içim dolu anlatamam durmadan kavga etmekten yoruldum dugunumuze 3ay kaldı ve bız heran her dak. kavga içindeyız en büyük sorunumuz esyalar bız beyaz esyayı alıcaz marka vermek ıstemıyorum nişanlım tutturdu en ıyı marka olacak dıye ona alamıcagımızı bın kere anlattıgım halde bunu durmadan gundeme getırıp benım moralımı bozmayı başarıyor napıcagımı sasırdım bide sıze sorayım dedım napmalıyım?
adam akıllı değilse neden evleniyorsun.kilit noktası burası.ayrıl bence,kendisine ben de sizin aldıklarınızı evime sokmam,dekızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...