Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seneye kendi evimde tadilat yapacağım, iş değişikliği yapacağım için. mutfak ve küçük bir tuvalet yanyana yıkıp büyük bir muftak yapacağım,fransız balkon, badana vs olacak eşya da değişecek haliyle yatak odası falan da hesabıma göre hepsini bir yapsam 40 bin falan tutuyor, seneye memur olacağım kısmetse ama nasıl ödenir o kadar şey. ben de dedim salon eşyasını da sonra değiştiririm, beyaz eşyayı daha uygun olandan alırım, borçlar bittikten sonra daha iyilerini alırım. ben evlenmeyeceğim ama ben de sıfırdan bir hayat kuracağım, benim de hayalim beyaz gelinlik giymek değil bu, ama her şeyin bir ölçüsü var, manyak gibi gidip 50 bin kredi çekip hayatım boyunca kredi mi ödeyeceğim geldim zaten 30'uma. öncelikli olanlar, uzun süre kullanılacaklar en iyisinden alınır, diğerleri bütçeye göre ya sonraya ertelenir ya da uygun fiyatlı olanlardan seçilir. nedir bu canım sanki padişah torunu evleniyorbu tarz durumlarda yorganı ayağına göre uzatırsın değilmi?önemli olan birbirini sevmek ve anlaşmak,eşim tüm eşyaları almıştı istikbalden seçerken bende çok itirazcı olmadım biraz klasik gibi beğenmişti..ben sadece çamaşır makinesi ve tekstil,küçük ev eşyalarını almıştım,çamaşır maakinemde 5 senedir çeyizimde bekliyorduşimdi hepsi değişti tekrar zaten,,zamanla nasıl olursa olsun bozuluyor sonuçta..2003te gelinliği kiralık diktirmiştik onların istediği yere..200 tl idi..
canım sen daire alıyormuş gibi borca girersen borç bittiğinde eşyaların eskimiş ve modası geçmiş olurki,değilmi..arkadaşın nişanlısının davranışları bana hiç normal gelmedi..ben seneye kendi evimde tadilat yapacağım, iş değişikliği yapacağım için. mutfak ve küçük bir tuvalet yanyana yıkıp büyük bir muftak yapacağım,fransız balkon, badana vs olacak eşya da değişecek haliyle yatak odası falan da hesabıma göre hepsini bir yapsam 40 bin falan tutuyor, seneye memur olacağım kısmetse ama nasıl ödenir o kadar şey. ben de dedim salon eşyasını da sonra değiştiririm, beyaz eşyayı daha uygun olandan alırım, borçlar bittikten sonra daha iyilerini alırım. ben evlenmeyeceğim ama ben de sıfırdan bir hayat kuracağım, benim de hayalim beyaz gelinlik giymek değil bu, ama her şeyin bir ölçüsü var, manyak gibi gidip 50 bin kredi çekip hayatım boyunca kredi mi ödeyeceğim geldim zaten 30'uma. öncelikli olanlar, uzun süre kullanılacaklar en iyisinden alınır, diğerleri bütçeye göre ya sonraya ertelenir ya da uygun fiyatlı olanlardan seçilir. nedir bu canım sanki padişah torunu evleniyor
onun burcu oglka benım kova suç bendede var bıraz hıc bı zaman agzımı acıp bişey demedım hep alttan aldım ondanda boyle oldu
erkek kardeşim var öyle gelinlik dahil 7 bine kapatsak hemen evlensin bu günböyle ucuz hesap yapmasın ya.
ne biçim konuşma tarzı senin tüm hevesini kursağında bırakmış.
alacaklarını 6 bine kapatmış ohh ne ala. demek ki marka değil aldıkları.
sende babam bu kadar ayırdı bunları alırız de.
ayrıca bir erkeğin beyaz eşyada diretmesi marka diye iğreti.
iyi düşün derim.
bugün beyaz eşya lafını yapan yarın senin kıyafet lafını da yapar. aldığın ayakkabının da lafını yapar.
erkek kardeşim var öyle gelinlik dahil 7 bine kapatsak hemen evlensin bu gün
halı ve perdede en orta hallisinden 3000 tl tutar onları alıcakmı kayınvalide adayıkayınvalıdem her lafta kız tarafı ne alıyokı napıyokı diyip duruyo bende ensonunda dedım sadece bır mutfagı yapmak 10bın e gelıyo butun herseyı içinde yok artık dedı bardak canakmı okadar tutcak bnde ew duzdum dıyo 2 oglu var ondan bukadar rahat konusuyo
kayınvalıdem her lafta kız tarafı ne alıyokı napıyokı diyip duruyo bende ensonunda dedım sadece bır mutfagı yapmak 10bın e gelıyo butun herseyı içinde yok artık dedı bardak canakmı okadar tutcak bnde ew duzdum dıyo 2 oglu var ondan bukadar rahat konusuyo
i kız tarafına aıt salon ve kolıdorda kendınız alıp odeyınhalı ve perdede en orta hallisinden 3000 tl tutar onları alıcakmı kayınvalide adayı
hayır işte dıyo mutfak ve yatak odasının halı perdes
i kız tarafına aıt salon ve kolıdorda kendınız alıp odeyın
ooo kayınvalide fana senin..perde ile halıları onlar yapsınlar bence..kızkardeşimin eltisi sadece tekstil şeyleri almış çeyizine,yinede el üstünde tutulan bir gelin oldu,evlendiğinin 2 senesi yine tüm mobilyaları değiştirdi eşi..senin kayınvaliden tuaf oğluda onunla bir oluyor..hayır işte dıyo mutfak ve yatak odasının halı perdes
hiç değilse nişanlısı kızın halinden anlasaydı..eee öyleyse ortak öderiz evlendikten sonra hepsini dersin.
ailen enayi mi seninkileri alsınlar.
erkek tarafınınki sen evlenince maaşınızdan gitsin.
böyle uyanık insanlar uzak olsunlar.
Ya yangına körükle gitmek istemiyorum ama sen bu adamı seviyor musun? Bu olaylar dışında nasıl biriydi? Bana farklı geldi hareketleri.hayır işte dıyo mutfak ve yatak odasının halı perdes
aynen o anlasa zaten böyle olmaz.hiç değilse nişanlısı kızın halinden anlasaydı..
iyi yapmışsınız..işte anlaşmak önemeli,eşlerin anlaşması..aynen o anlasa zaten böyle olmaz.
ben evlenirken mesela ailem ellerinden geleni yaptılar çeyizime.
eşimin ailesinin durumu yoktu Allah için ama kv çakallık yapacaktı yok halıları da kız tarafı alır diye
bende evlenince nasılsa ikimiz ödeyeceğiz ne fark edecek dedim!
şimdi de birşey olursa çat lafı koyuyorum herşeyi eşim yaptı evlenirken diye düğün borcu da ödedik diyorum.. birşey diyemiyorlar.
iyi yapmışsınız..işte anlaşmak önemeli,eşlerin anlaşması..