sen bu adamla gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?kızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...
bende zaten öyle düşündüm canım o benı nasıl zor duruma soktuysa bende onu o sekılde zor duruma sokmayı planlıyorum bakalım tepkısı ne olucakbenim en büyük hayalim bir kez giyeceğim, en güzelini giyeceğim, bir moda evinde özel dikim olacak diye bastır ipekten savaroski taşa kadar her şeyi iste.
çenesi kapanır.
erkekler o kadar marka takıntısı yapmaz bencede..kızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...
böyle ucuz hesap yapmasın ya.gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
KIZLAR SELAM ; nereden başlıcamı bılmıyorum okadar yruldumkı 2 yıldır nişanlıyım ve okadar içim dolu anlatamam durmadan kavga etmekten yoruldum dugunumuze 3ay kaldı ve bız heran her dak. kavga içindeyız en büyük sorunumuz esyalar bız beyaz esyayı alıcaz marka vermek ıstemıyorum nişanlım tutturdu en ıyı marka olacak dıye ona alamıcagımızı bın kere anlattıgım halde bunu durmadan gundeme getırıp benım moralımı bozmayı başarıyor napıcagımı sasırdım bide sıze sorayım dedım napmalıyım?
Katılıyorum bence de böyle yapın nişanlınız çok densiz bu arada Allah yardımcınız olsunbenim en büyük hayalim bir kez giyeceğim, en güzelini giyeceğim, bir moda evinde özel dikim olacak diye bastır ipekten savaroski taşa kadar her şeyi iste.
çenesi kapanır.
şuan emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olursen bu adamla gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?
Utanmasa başlık parası da isteyecek. Kaç yaşındasın? Böyle bir adamla gerçekten evlenmek istiyor musun?kızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...
şuan emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olur
ani bi karar vermek istemıyorum
Cok terbiyesiz bi nisanliniz var.boyle bi insanla iki kez dusunmeniz gerekirgelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
bende zaten öyle düşündüm canım o benı nasıl zor duruma soktuysa bende onu o sekılde zor duruma sokmayı planlıyorum bakalım tepkısı ne olucak
bu kadar sorunlu başlayan şey doğru devam etmez. ister nişanlının aklı olsun ister k.validenin yine de ortada bir yanlış var. bence yol yakınken al aileni karşına vazgeç bu işten.şuan emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olur
ani bi karar vermek istemıyorum
bu tarz durumlarda yorganı ayağına göre uzatırsın değilmi?önemli olan birbirini sevmek ve anlaşmak,eşim tüm eşyaları almıştı istikbalden seçerken bende çok itirazcı olmadım biraz klasik gibi beğenmişti..ben sadece çamaşır makinesi ve tekstil,küçük ev eşyalarını almıştım,çamaşır maakinemde 5 senedir çeyizimde bekliyordubu kadar sorunlu başlayan şey doğru devam etmez. ister nişanlının aklı olsun ister k.validenin yine de ortada bir yanlış var. bence yol yakınken al aileni karşına vazgeç bu işten.
karşılıklı inatlaşarak nereye kadar gideceksiniz? eninde sonunda aynı evde yaşayacaksın bu adamla, bu tripleri hayatın boyunca çekecek misin? adam sizi düşünmüyor.
anladığım kadarıyla ya sen çalışmıyorsun ya da ailenle ortak yapıyorsunuz, fark etmez. benim tercihim çiftlerin ortak çalışıp eşylarını aileye aldırmadan kendi karar vermeleri ama her zaman olmuyor bu seçenek öbür türlü de bütçeye uygun olan alınır, sonra gerekirse durum düzelince değiştirilir, iki makine için kalp kırmanın alemi yok. adamın derdi makine değil, sizden bir şeylerin hıncını alıyorlar. dikkat et derim ben, altında başka bir şey var.
bence vazgeç yol yakınken
onun burcu oglak benım kova suç bendede var bıraz hıc bı zaman agzımı acıp bişey demedım hep alttan aldım ondanda boyle olduay nişanlın aynı kadın gibi: D
sanki annesinin ağzına çok bakıyo gibi...
ana kuzusumu ne, burcu ne? senin burcun ne?
burcunu sadece meraktan sordum, hakkınızda hayırlısı olsun inş. canım.
yalnız nişanlılık uzayınca sarpa sarmalar oluyor genelde bence, 2sene baya uzun bence.
"an emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olurkızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...