PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİYİM

kızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...

kızlar gercekten ben fıkrı ne anlayamadım zaten kendı agzıyla konusmuyo cunku bana soyledıgı seylerı kendı soylucek kadar akıllı bı adam degıl sankı doldurusa gelmıs gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada tam tanıyamadım onadanda bukadar şasırdım ailemede bişey söyleyemedım arada kaldım tamamen egerkı ıstedıgımı almazsan aldıklarında ewe sokmam dıcek kadar küçüldü...
sen bu adamla gerçekten evlenmek istediğinden emin misin?

benim en büyük hayalim bir kez giyeceğim, en güzelini giyeceğim, bir moda evinde özel dikim olacak diye bastır ipekten savaroski taşa kadar her şeyi iste.
çenesi kapanır.
bende zaten öyle düşündüm canım o benı nasıl zor duruma soktuysa bende onu o sekılde zor duruma sokmayı planlıyorum bakalım tepkısı ne olucak

erkekler o kadar marka takıntısı yapmaz bencede..

gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
böyle ucuz hesap yapmasın ya.
ne biçim konuşma tarzı senin tüm hevesini kursağında bırakmış.
alacaklarını 6 bine kapatmış ohh ne ala. demek ki marka değil aldıkları.
sende babam bu kadar ayırdı bunları alırız de.
ayrıca bir erkeğin beyaz eşyada diretmesi marka diye iğreti.
iyi düşün derim.
bugün beyaz eşya lafını yapan yarın senin kıyafet lafını da yapar. aldığın ayakkabının da lafını yapar.

KIZLAR SELAM ; nereden başlıcamı bılmıyorum okadar yruldumkı 2 yıldır nişanlıyım ve okadar içim dolu anlatamam durmadan kavga etmekten yoruldum dugunumuze 3ay kaldı ve bız heran her dak. kavga içindeyız en büyük sorunumuz esyalar bız beyaz esyayı alıcaz marka vermek ıstemıyorum nişanlım tutturdu en ıyı marka olacak dıye ona alamıcagımızı bın kere anlattıgım halde bunu durmadan gundeme getırıp benım moralımı bozmayı başarıyor napıcagımı sasırdım bide sıze sorayım dedım napmalıyım?

ben kulak asma derim çamaşır makinesi, bulaşık makinesini eşin mi kullanacakmış ona neymiş markasından sen hangisini diliyosan ne kadar bütçen yetiyosa onu al beğenmiyosa kendi alsın daha iyisini ... böyle konular çok saçma ya biz gittik oturma odamız yok boş odada bi koltuğumuz olsun diye paramızda yok malum her şeyi kendimiz yapıyoruz düğünden önce ikinci el bi koltuk aldık koyduk kimse de ikinci el mi değil mi sormadı bile ne ben ne eşim problem ettik yeni eve ikinci el eşya soktuk diye nolcak eşya bu kullanılır gider paran olunca daha iyisini alırsın senle mi yaşıcak sanki

benim en büyük hayalim bir kez giyeceğim, en güzelini giyeceğim, bir moda evinde özel dikim olacak diye bastır ipekten savaroski taşa kadar her şeyi iste.
çenesi kapanır.
Katılıyorum bence de böyle yapın nişanlınız çok densiz bu arada Allah yardımcınız olsun

Utanmasa başlık parası da isteyecek. Kaç yaşındasın? Böyle bir adamla gerçekten evlenmek istiyor musun?

şuan emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olur
ani bi karar vermek istemıyorum

eve almayacak mıymış
kusura bakma da ananın aklınla sen o eve gelin de alamazsın de.

ailene de anlat.
cidden evlenmeden bu yüzlerini görmüş olman Allah'ın bir lütfu.
Ben olsam ciddiyim evlenmezdim bu insanla.

bende zaten öyle düşündüm canım o benı nasıl zor duruma soktuysa bende onu o sekılde zor duruma sokmayı planlıyorum bakalım tepkısı ne olucak

şuan emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olur
ani bi karar vermek istemıyorum
bu kadar sorunlu başlayan şey doğru devam etmez. ister nişanlının aklı olsun ister k.validenin yine de ortada bir yanlış var. bence yol yakınken al aileni karşına vazgeç bu işten.
karşılıklı inatlaşarak nereye kadar gideceksiniz? eninde sonunda aynı evde yaşayacaksın bu adamla, bu tripleri hayatın boyunca çekecek misin? adam sizi düşünmüyor.
anladığım kadarıyla ya sen çalışmıyorsun ya da ailenle ortak yapıyorsunuz, fark etmez. benim tercihim çiftlerin ortak çalışıp eşylarını aileye aldırmadan kendi karar vermeleri ama her zaman olmuyor bu seçenek öbür türlü de bütçeye uygun olan alınır, sonra gerekirse durum düzelince değiştirilir, iki makine için kalp kırmanın alemi yok. adamın derdi makine değil, sizden bir şeylerin hıncını alıyorlar. dikkat et derim ben, altında başka bir şey var.
bence vazgeç yol yakınken

bu kadar sorunlu başlayan şey doğru devam etmez. ister nişanlının aklı olsun ister k.validenin yine de ortada bir yanlış var. bence yol yakınken al aileni karşına vazgeç bu işten.
karşılıklı inatlaşarak nereye kadar gideceksiniz? eninde sonunda aynı evde yaşayacaksın bu adamla, bu tripleri hayatın boyunca çekecek misin? adam sizi düşünmüyor.
anladığım kadarıyla ya sen çalışmıyorsun ya da ailenle ortak yapıyorsunuz, fark etmez. benim tercihim çiftlerin ortak çalışıp eşylarını aileye aldırmadan kendi karar vermeleri ama her zaman olmuyor bu seçenek öbür türlü de bütçeye uygun olan alınır, sonra gerekirse durum düzelince değiştirilir, iki makine için kalp kırmanın alemi yok. adamın derdi makine değil, sizden bir şeylerin hıncını alıyorlar. dikkat et derim ben, altında başka bir şey var.
bence vazgeç yol yakınken
bu tarz durumlarda yorganı ayağına göre uzatırsın değilmi?önemli olan birbirini sevmek ve anlaşmak,eşim tüm eşyaları almıştı istikbalden seçerken bende çok itirazcı olmadım biraz klasik gibi beğenmişti..ben sadece çamaşır makinesi ve tekstil,küçük ev eşyalarını almıştım,çamaşır maakinemde 5 senedir çeyizimde bekliyordu:KK53:şimdi hepsi değişti tekrar zaten,,zamanla nasıl olursa olsun bozuluyor sonuçta..2003te gelinliği kiralık diktirmiştik onların istediği yere..200 tl idi..

ay nişanlın aynı kadın gibi: D
sanki annesinin ağzına çok bakıyo gibi...
ana kuzusumu ne, burcu ne? senin burcun ne?
burcunu sadece meraktan sordum, hakkınızda hayırlısı olsun inş. canım.
yalnız nişanlılık uzayınca sarpa sarmalar oluyor genelde bence, 2sene baya uzun bence.

ay nişanlın aynı kadın gibi: D
sanki annesinin ağzına çok bakıyo gibi...
ana kuzusumu ne, burcu ne? senin burcun ne?
burcunu sadece meraktan sordum, hakkınızda hayırlısı olsun inş. canım.
yalnız nişanlılık uzayınca sarpa sarmalar oluyor genelde bence, 2sene baya uzun bence.
onun burcu oglak benım kova suç bendede var bıraz hıc bı zaman agzımı acıp bişey demedım hep alttan aldım ondanda boyle oldu :KK43:

"an emin değilim aslında akşama ailemle konusup bitirsemmi diyede kafamdan gecırmıyorum desem yalan olur
ani bi karar vermek istemıyorum"

terbiyesiz.
şekilcilikten başka birşey değil, yeniyi yakalamak mümkün mü ki; illa bu olsun diye tutturuyor. geçinmenin yolu bu mudur. dolduruşa gelen adamdan koca olur mu.
bence en kısa zamanda ailenle konuş, aklın yolu birdir. eşyaları eve sokmazmış şımarık.
insanlar ne şartlarda evleniyor.

birde nişanlılık devresi evliliğe uyum varmı için deneme devresi gibi birşey aynı zamanda, oyüzden nişanlılık süresindeki sinyallere iyi kulak vermek lazım... bu da aklında olsun.
nişanlılığın uzamasıda iyi olmuyor, sorunlara sebep oluyor genelde.
iyi düşün evlilik bu, büyüklerinin fikrinide al.
nişanı atması boşanmaktan çok çok daha kolaydır, çok iyi düşün her yönden.

X