Terbiyesize bak, bir de bütün beyaz eşyayı siz mi alacaksınız, çok tuhaf.KIZLAR SELAM ; nereden başlıcamı bılmıyorum okadar yruldumkı 2 yıldır nişanlıyım ve okadar içim dolu anlatamam durmadan kavga etmekten yoruldum dugunumuze 3ay kaldı ve bız heran her dak. kavga içindeyız en büyük sorunumuz esyalar bız beyaz esyayı alıcaz marka vermek ıstemıyorum nişanlım tutturdu en ıyı marka olacak dıye ona alamıcagımızı bın kere anlattıgım halde bunu durmadan gundeme getırıp benım moralımı bozmayı başarıyor napıcagımı sasırdım bide sıze sorayım dedım napmalıyım?
gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta"gelinliğimi Vera Wang alacaksan neden olmasın" de..
kayınvalıdem butun esyalarımız için 6000 ayırmıs ona gore aldık kendısı esyalarnı aldıgı ıcın bana baskı yapıyor suanda ewet beyaz esyalar bıze aıt mutfak halısından persedıne yatak odasıda ayını sekılde ve bana hala marka davası yapıyo suan yazarken bıle eglıyorum bı erkegın bukadar hesapcı olamsı normalmı?
gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
6000 bine iyi yırtmış kayınvalideniz..sonuçta gelin olarak siz kullanıcaksını..neden eşiniz baskı yapıyorki annesi yaptırtıyor acaba?kayınvalıdem butun esyalarımız için 6000 ayırmıs ona gore aldık kendısı esyalarnı aldıgı ıcın bana baskı yapıyor suanda ewet beyaz esyalar bıze aıt mutfak halısından persedıne yatak odasıda ayını sekılde ve bana hala marka davası yapıyo suan yazarken bıle eglıyorum bı erkegın bukadar hesapcı olamsı normalmı?
benim en büyük hayalim bir kez giyeceğim, en güzelini giyeceğim, bir moda evinde özel dikim olacak diye bastır ipekten savaroski taşa kadar her şeyi iste.gelınlıgıme enfazla 1000 tl verırmiş 1 gece gıyılcekmış sonucta
yada üstnü nişanlısı tamamlasın değilmi?hah işte o zaman sende "şimdi bunları alacağım 1 yıl sonra sen daha iyisini alırsın" de.. hadsiz biri nişanlın çok sinirlendim yahu..