PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİYİM

eftelyabt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
37
8
KIZLAR SELAM ; nereden başlıcamı bılmıyorum okadar yruldumkı 2 yıldır nişanlıyım ve okadar içim dolu anlatamam durmadan kavga etmekten yoruldum dugunumuze 3ay kaldı ve bız heran her dak. kavga içindeyız en büyük sorunumuz esyalar bız beyaz esyayı alıcaz marka vermek ıstemıyorum nişanlım tutturdu en ıyı marka olacak dıye ona alamıcagımızı bın kere anlattıgım halde bunu durmadan gundeme getırıp benım moralımı bozmayı başarıyor napıcagımı sasırdım bide sıze sorayım dedım napmalıyım?

Terbiyesize bak, bir de bütün beyaz eşyayı siz mi alacaksınız, çok tuhaf.
De bence, gücümüz bu kadara yetiyor, arada ki farkı ver senin istediğini alayım, yoksa şunu bir daha gündeme getirme, neyin derdindesin, ne hesap yapıyorsun anlamıyorum, üzülüp sinir olduğumla kalıyorum sadece de.

Neden o marka olmuyor mesela? Orta noktada buluşabiliyor musunuz? Sakince konuşmayı deneseniz? Böylesi size zarar. Ruhunuz yorulurç

Bana nişanlınız sizi hiç düşünmüyor gibi geldi. Ne demek en iyisini? Gücünüz hangisine yetiyorsa onu alırsınız. Çok istiyorsa, kendisi alsın. Durumunuz en iyisine yetmeyeceği halde, yinede beyaz eşyaları alıyorsunuz, bir de beğenmiyor. Kusura bakmayın ama insanda biraz utanma olur.

kayınvalıdem butun esyalarımız için 6000 ayırmıs ona gore aldık kendısı esyalarnı aldıgı ıcın bana baskı yapıyor suanda ewet beyaz esyalar bıze aıt mutfak halısından persedıne yatak odasıda ayını sekılde ve bana hala marka davası yapıyo suan yazarken bıle eglıyorum bı erkegın bukadar hesapcı olamsı normalmı?

Kavga etmniz nedeni nişanlılık suresi çok uzamış tabi bu sure içinde yüz göz olunuyor bizimde öyle olmuştu.. Eşya konusunda da o herşeyin iyisini alıyorsa senden de bunu bekliyordur fakat durumunu biliyorsa bunu beklemesi çok saçma ve ailesinden de kaynaklanıyor olabilir... Eşya için tartışmak bile çok saçma begenmiyorsa kendisi alsın olay kapanır.

Siz kayınvalidenizin ayırdığı 6000 e göre ayarlıyorsunuz kendinizi ve dışına çıkmıyorsunuz. O ise her şeyin en iyisini istiyor öyle mi? Paraya göre söylüyorum, kendileri en iyisini almamış maaalesef, bu ne yüssüzlük. Bence seven erkek böyle yapmaz. Böyle hesaplara girmez. Seven erkek 'beyaz eşyaları alıyorlar, bu büyük bir yük' diyerek ne aldıysanız ona razı olur. Sizi sevdiğinden emin misiniz?

tek problem eşya mı? yoksa eşyalar bahane ben şuna şu kadar verdiysem onlar da aynı meblağı ödeyecekler zihniyetindelermiş gibi geldi.bi de zaten en iyisini alsan da en fazla beş sene sonra bi arıza çıkıyor..neyin kafasında nişanlın...

6000 bine iyi yırtmış kayınvalideniz..sonuçta gelin olarak siz kullanıcaksını..neden eşiniz baskı yapıyorki annesi yaptırtıyor acaba?

iddialaşma var gibi sanki.
kız tarafının bu kadar şey aldığına dua etsinler.
biz mesela kendi çeyizim dışında bişey almamıştık, ne beyaz eşya ne perde ne halı, yatak odası bile almadık.
sadece babam tüm evin avizelerini hediye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…