patlamak üzereyim !!!

Yap makarna yanına bir kase yoğurt yesinler.
Mükemmel gelin portresi çizmek için kendini parçalamışsın ihale sana kalmış.
Sen kendine saygı göstermezsen ne eşin ne o ne bu zaten saygı göstermez kendi annen baban bile!

Ayrıca yeni evlisiniz 3.kez gelip on gün kalma ne demek azcık düşünceli olur insan.Sanki uzaydan geliyorlar.

Merhaba arkadaşlar .kusura bakmayın giremedim.pikniğe gittigimiz gün onların son günü oldu. Kayinvalidem herkesin yanında misafirlerinin tadını çıkar onlarla vakit geçir eglen isleri kafana takma onca insan düşüncesiz olamaz ya hep beraber yaparsınız önemli olan muhabbet dedi. Kv de bu gruptan çekmiş . Piknikte kocami aldım yürüyüşe ciktm.maksadım hem hatalarini anlatmak hem de ikaz etmekti. Biz göl kenarında yürüyüşe giderken de herkese söyledik bi tur atınca zaten direk bulunduğumuz yere geri donuyoruz. Bi baktım arkadan biri sesleniyor döndüm o gerzek kız.topu almış çocuk gibi başka bahane bulamamis oynariz dedim diyo.ben de dayanamadım defolurmsn dedim.kız sinirleri bozuk şekilde gitti.eşime de sinirlendim çektim gittm . Kız defolumsn sözünü çekin gidin çok oldunuz artık bıktım gibi sözlerle gruba iletince huzursuzluk oldu .eve geldik ipler gerildi.kv ben sana destektim zaten öyle demesydin deyince ben kiskandigimi kaldırmadığımi eşimden soğuduğumu söyledim .haklısın dedi. Bu sözlere bozulmuslar aşağı indiğimde bavullar hazırdı çekip gittiler. Ben de gule gule dedim .

Temizligimi yaptim kv hâlâ bizde yarın gitcek .eşimle de limoniyız. Kendimi resmen bi destekciye muhtaç hissettim.eşimden beklediğim desteği kv verdi. Eşimi affedemiyorum . Bi daha aynı şeyleri yaşarsam ciddi ciddi ayrilmayi düşünürüm .pasif ve ezik psikolojisini yaşattılar bana . Nefes aldım gitmeleriyle umarım bi daha donmezler .

eşinle durum nasıl
bak o kadar hizmet ettin bir laf nerelere gelmiş iyimi olmuş kötümü bilemedim
Inan o trajediyi yaşamaktansa iyi oldu.ben zaten bunlara asla yaranamazdim çünkü amaclari insanları kullanmak ben öyle düşünüyorum.eşim şimdi etrafimda dönüyor ama affedemiyorum .annesi soyleyince dank etti beyefendiye bunu düşünmek beni üzüyor

bazen erkekler akrabalarını görünce buldumcuk oluyor nedense
sanki çölde su bulmuş gibi yapışıyor
iyi birde üstüne sana çıkışıp onları desteklememiş son olayda
buda büyük bir nimet
bu arada geçmiş olsun gördüğün göreceğin düşüncesiz akraba fiyaskosu bu olsun

Kayınvalidenizi çok takdir ettim, ne güzel. Ayrıca defolur musun lafını sadece o kıza söylemişsiniz, diğerlerine iletseydiniz bunu bir şekilde. Siz de haklıyken haksız olmayın. Okurken ben dert edinmiştim gerçekten ya, geçmiş olsun.

Anlamadigim başka şeyler var derken bunu mu kast ediyorsunuz? İLGİNÇ sizden hoşlanan biri böyle yapsa eşiniz katil olur safa yatıyor degilmi !!!Siz bahane buluyor musunuzya

Kv gercek bi annedir .ben yaşadıklarımı yasatmam der hep . Bende severim kendisini. İlettim hatta eşim de orda biraz tepki gösterdi ama açıkçası onlar gitsin diye savunma yapmak istemedim. Kv doğruyu bilmesinden başka derdim olmadı .

Yoo anlatmak istediğini düşünmüştüm pardon ya :) işi tatlıya bağlamana sevindim (senin icin) bir daha gelmezler umarım meslektaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…