-
- Konu Sahibi eslem_beyda
Inan o trajediyi yaşamaktansa iyi oldu.ben zaten bunlara asla yaranamazdim çünkü amaclari insanları kullanmak ben öyle düşünüyorum.eşim şimdi etrafimda dönüyor ama affedemiyorum .annesi soyleyince dank etti beyefendiye bunu düşünmek beni üzüyoreşinle durum nasıl
bak o kadar hizmet ettin bir laf nerelere gelmiş iyimi olmuş kötümü bilemedim
Geldi ama o an peşimden gelmesi zerrece umurumda olmadı . Ha atladigim detay az daha beraber poligona gidip atış yapacaklardı . Ben müsaade etmedim . Ya içim çok soğuk anlattıkça daha da soğuyorum. Teklifi o etmese de tamam gideriz demesi ... Of offfEşiniz peşinden gelmedim i orda peki
Kv gercek bi annedir .ben yaşadıklarımı yasatmam der hep . Bende severim kendisini. İlettim hatta eşim de orda biraz tepki gösterdi ama açıkçası onlar gitsin diye savunma yapmak istemedim. Kv doğruyu bilmesinden başka derdim olmadı .Kayınvalidenizi çok takdir ettim, ne güzel. Ayrıca defolur musun lafını sadece o kıza söylemişsiniz, diğerlerine iletseydiniz bunu bir şekilde. Siz de haklıyken haksız olmayın. Okurken ben dert edinmiştim gerçekten ya, geçmiş olsun.
Anlatayim mi onu daAnlatamadigim demistiniz
Amin . Cook teşekkürler.Yoo anlatmak istediğini düşünmüştüm pardon ya :) işi tatlıya bağlamana sevindim (senin icin) bir daha gelmezler umarım meslektaşım