patlamak üzereyim !!!

Tatlım merhaba.öyle bir anlatmissin ki ben olayın içinde hissettim kendimi
hepsini buna eşiniz olacak kişi de dahil boğmak istedim. Ne bu evlendik mi beyzadeye ve ailesine hizmetçi mi olduk
Insan lar ne yüzsüz ne pişkin. Tatlım bu aradaki problemi çözüp dengeyi sağlayacak şahıs senin eşin. Konuş onunla. Böyle olmaz. Seni çok yıpratır bu durum. Sen yiprandikca evliliğin de yara alır. Sende kendi aile ni cagir onlar da yan gelip yatsın birazda onların hahahahahaha diye sesleri yukselsin bakalım beyfendi ne diyecek
yap valla. En azından.ailene yaptığın hizmet zoruna gitmez.

Eve misafir gelecek kocama fittiri fittiri gezecekler bende evde yemek yapıcam. Ooooldu. Giyinirim onlardan önce yemeği de dışarda yeriz derim. Ay ben sıkılıyorum tek başıma hadi hep beraber çıkalım derim. Kocam 2 kere kalabalığa dışarda yemek ısmarlasın aklı başına gelir. Laf mı dedi. Hayatım ev sahibi değilmi sin harcıyacaksın tabi.

Otel mi orası hiç sevmem ben böyle şeyi. benimkinin ailesi de çok kalabalık Allahtan çalışıyorum.
eşinle konuş ya o sana yardım etsin ya da gelenlere yardım edin desin. ayıp olur demesin hiç eşin yabancı değiller gelip kalabiliyorlar yardım da etmeliler ayıp falan olmaz

yerinize koydum bi an kendimi misafirlere acidimnasıl bu duruma dusurebiliyorsunuz kendinizi şaşırıyorum,kızıyorum. Herkese nerde durması ,size nasıl davranması gerektiğini göstermelisiniz.özellikle eşinize.

Bu knuyu okuyunca dayanamadım çevrim içi oldum yazmak için. İçime daraltılar geldi yeminle af buyurun ama ya defolup gitsinler yada insan gibi bişeylerin ucundan tutdunlar gezeceklerine. Sanki otel tövbe yarabbim. Genç çiftlerin başına musallat olan şu akraba illeti beni çileden çıkarıyorrr

Disari cikcAklarinda sende hazirlan hemen. Yetistirmeni bekliyo ya. Yoo bu gunde disarda yeriz de . Esin dusunsun gerisini hizmetcisin sanki muamleye bak.

Cok net, hic birsey yapmam, hasta numarasi yapin gerekirse, esiniz hergun disaridan yemek yedirsin akli basina gelir belki.
Ben kiyametleri koparmistim simdiye, suratimda gulmezdi onlara karsi hicbirsey yokmus gibi. Ayrica gittikleri heryere siz de gidin , bir zahmet yemek bulamayinca yardim ederler belki.Tepkisiz kaldiginiz surece bunlari ve esinizi boyle cekmek zorundasiniz.

ne yani şimdi o yeğeni de alıp eşin gezmelere gidiyor ama eşi evde onlara hizmetçilik ediyor. tebrik ederim iyi sabır varmış

Yemin ederim ben çıldırdım burda yemek siparişi veriyorlar,yardım etmiyorlar, ve evde seni bırakıp öyle mi gezmeye gidiyorlar ben onlara değil de eşine sinir oldum sensiz nasıl onlarla gezmeye gider.
Onlar çıktığında sen de evden çık sakın evi toplama yemekte yapma onlar gelmeye yakın eve gel.Yemek nerede derlerse ben dışarıda yedim sizde keşke dışarda yeseydiniz de.Bu 5 gün içinde de yemek yapma kahvaltılık hazırla o zaman anlarlar.Hatta onlar gidene kadar kendi aileni yatılıya çağır evde rahat edemezler ve ister istemez bir otele falan giderler.

Biz kadınlar bazen hayatta hayır demeyi beceremiyoruz sanırım...bu kadından kadınada değişiyor...herkesin kişilik yapısı farklı...kimi daha kabullenici, sessiz oluyor...ama şu bir gerçek saygı istiyorsan önce kendine saygı duyman lazım...eşinin sana saygısı yok çünkü karşında dik duramamışsın..seni kırmak istemem ama biraz dişli olun lütfen bu kadar ezdirmeyin kendinizi...ben asla yapmazdım, aç kalsınlar, gücensinler , eşime ne halt olursa olsun asla yapmazdım..çıkar arkadaşlarımla gezer onlardan sonra eve gelirdim...heee tabiki eşim kendine zamanında sarkmış kuzeniyle beni evde yemek yapmam için bırakıp gezmeye çıksa o eve bir daha asla dönemezdi o ayrı bir konu.....yapma bişey, annen yakınsa çık git orda kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…