patlamak üzereyim !!!

Benim tanidigim bi teyze vardi denize yakin bi yerde oturuyordu. Evde tatile gelmis kizi 5 cocugu ile bi de eşi toplam 7 kişi,diger kızı 3 çocuğu ile 5 kişi de onlar , erişkin 2 oglu teyzenin babası amcanın annesi toplam 16 kişi aileden var. Hadi bunlar çoluk cocugu anası babası...Bi de bunun üstüne ankaradan 4 kisilik bi aile geldi yanlarinda bi de 4 kisilik daha aile getirmisler arkadaslarinı yani, kadin fenalik geciriyordu... ankaradan gelen akrabaya diyormus ki bunlar kim ben tanımıyorum neden getirdin ki bana sormadan hem evi görüyorsun söyle baska yer bulsunlar kalacak, gelen hic taninmayan misafirler de demisler ki'' hiç bir yere gidemem o kadar masarif yaptım'' bizim evde atasozu gibi kullanılıyor bu söz, yuzsuzlukte son nokta anlaminda...
Yani demek istedigim sen boyle hizmetci gibi davrandikca daha cok cekersin misafirlerden esinden.... bi kere her yere sen de git ... aperatif sandvic falan hazirla hem bu cagda 10 kisi 15 gun kimsede kalmiyor esinle konus misafirleri de rahat ettirme...

Onlar dışarı çıktıklarında sen yemek yapma git dinlen onun yerine yemek sorarlarsa da peynir ekmek verin onu yesinler terbiyesizler ne münasebet ya eşine resmen sinir oldum ya da herkesin içinde patlat ben bu evin hanımıyım hizmetçisi değil diye kimseyi çekmek zorunda değilsiniz sonuçta ve size bi yardımları bile yok ben bile 40 kat yabancının evine misafirliğe gitsem bile yardımcı olurum yapılacak bişey varsa yüzsüz insanlar bence hadlerini bildirin...

Merhaba arkadaşlar . 5 gündür eşimin 10 kişi birden gelen akrabalarını agirliyorum .evlendigimizden bu yana 3. Gelişleri ve hep böyle geliyorlar (1,5 yıl filan oldu evleneli ).kendimi kullanılmış hissediyorum.sabah mutfağa giriyorum gece yatana kadar yemekler ikramlar bulaşık bitmiyor. Üstelik hepsi birlikte kocam dahil gülüp eğlenirken ben hep iş yapiyor oluyorum. Onların o kahkaha sesleri beni deli ediyor.hizmetçi gibi hissediyorum kendimi. Bi yer gezilecekse ben evde yemek yapıyor oluyorum onlar hepsi gitmiş oluyor . Yapmacik yapmacik ayyyy böyle olmadı ama demezler mi gıcık oluyorum . Bi işin ucundan kimse tutmaz . Ayaklarımın altı ağrıyor artık yatağa girince .eşimle evlendigimizden bu yana düzenli yürüyüşler yaparız şimdi bu yürüyüşlere hepsi gidiyor ben yine evde.üstelik yürüyüşe deyip başka başka yerlerde cikmalari çabası. Eşim de yorulacaksin tabi ev sahibisin çok normal diyor.eve gelince ilk sorduklari yemek oluyor . Onca kişiye tek çeşitte yapmıyorum .kendimi onların hizmetçisi gibi hissediyorum .sofraya bile bazen tükenmeyen istekleri yüzünden oturamiyorum .eşim de onlara bağlı gibi ben hiç yokmusum gibi davranmıyor mu boğmak istiyorum onu.Bi an önce gitseler artikkk bunaldimmm .her sene böyle bir kaç defa cekemem bunları içim şişiyor yaa. 5 gün daha burdalar ama ben napcam böyle bilmiyorum ...
Allahim sana geliyorum, nasil öküz bir esin var. Sen ev sahibisin de o karsi komsu mu?
Azicik sesini cikarda, arada disardan yiyin bari. Memleketimde lahmacun, pizza, kek borek- kahvalti gibi guzellikler de var.

Gelip benim yaptığım işlerin ucundan tutsunlar demiyorum ama yok saymasinlar .hizmetçi değilim ev sahibiyim bilsinler istiyorum . Yemekleri bana sipariş edip çekip gidiyorlar gelince yemek yok mu demeleri çileden çıkarıyor beni . Kayinvalidemin yaşıtim 2 kız yeğenleri de bizde .birinin eşime ilgisi varms ben bunu ilkkez yengeden duyuyorum . Eşime sirnasmasi beni rahatsız etmişti açık açık rahatsız olduğumu yengesi ve teyzesine soyleyince bunu duydum. Eşim de bana bunu bahane olarak sundugumu ailesini istemediğim için kiskanclikla onu alt etmek için bunu kullandigimi söyledi .
Sizi evde bırakıp gitmeleri tuhaf.
Sizde gidin siparis falanda dinlemeyin bu ne ya. Okurken sinir oldum. Gelince herkes bir işin ucundan tutsun beraberce yapın yemeği.
Böyle misafirlik olmaz yani kimse ev sahipliği falan demesin bana göre iki günden fazla yatılı kalabilen insan mutfağa girip yardım edebilecek durumdadır.

Eşiniz sizi ne saniyor hizmetçi mi? Dışarı çıkarken sizi götürmemeleri ne demek oluyor anlamadim ayrıca bu misafirlerin içinde hiç kadin yok mu size yardım edecek bulasigi toplayacak. Ne zaman dışarı çıkarlarsa sizde gidin dışarı çıkmaya pek bi meraklılar yemeği de dışarıda yesinler bi zahmet. Yada pide söyleyin yesinler, peynir domates koyun önlerine kendinizi paralarsaniz bu işin sonu gelmez çünkü eşiniz çok düşüncesiz.bugun de aniden hastalanin mesela yüzsüz insanlarla başka türlü baş edemezsiniz

Konudaki tek suçlu eşiniz. Önce o sizi düşünecek eş dediğin böyle olur. Ne saçma yaa millet gezsin tozsun sen yemek bulaşık evde tıkıl kal. Onların bu tavrıyla ancak şöyle başa çıkılır: Onlar çıkarken sen de çıkacaksın e yemek ne olacak derlerse de dışarıdan söyleyiverirsiniz diyeceksin. Bu düpedüz adam kullanma.

Yüzsüzlükte son nokta bu ne ya.Ayip yani kadinlar da mi utanmiyor ben olsam utanir sofraya oturamam butun gun gezicem bir de yemek sorucam disarida yesinler bi zahmet.Hadi 2 gun falan olur da idare edilir o kadar insan yedir yatir hem de tek basina?Bunun adi ev sahipliği falan degil kimse kusura bakmasin.

Merhaba arkadaşlar . 5 gündür eşimin 10 kişi birden gelen akrabalarını agirliyorum .evlendigimizden bu yana 3. Gelişleri ve hep böyle geliyorlar (1,5 yıl filan oldu evleneli ).kendimi kullanılmış hissediyorum.sabah mutfağa giriyorum gece yatana kadar yemekler ikramlar bulaşık bitmiyor. Üstelik hepsi birlikte kocam dahil gülüp eğlenirken ben hep iş yapiyor oluyorum. Onların o kahkaha sesleri beni deli ediyor.hizmetçi gibi hissediyorum kendimi. Bi yer gezilecekse ben evde yemek yapıyor oluyorum onlar hepsi gitmiş oluyor . Yapmacik yapmacik ayyyy böyle olmadı ama demezler mi gıcık oluyorum . Bi işin ucundan kimse tutmaz . Ayaklarımın altı ağrıyor artık yatağa girince .eşimle evlendigimizden bu yana düzenli yürüyüşler yaparız şimdi bu yürüyüşlere hepsi gidiyor ben yine evde.üstelik yürüyüşe deyip başka başka yerlerde cikmalari çabası. Eşim de yorulacaksin tabi ev sahibisin çok normal diyor.eve gelince ilk sorduklari yemek oluyor . Onca kişiye tek çeşitte yapmıyorum .kendimi onların hizmetçisi gibi hissediyorum .sofraya bile bazen tükenmeyen istekleri yüzünden oturamiyorum .eşim de onlara bağlı gibi ben hiç yokmusum gibi davranmıyor mu boğmak istiyorum onu.Bi an önce gitseler artikkk bunaldimmm .her sene böyle bir kaç defa cekemem bunları içim şişiyor yaa. 5 gün daha burdalar ama ben napcam böyle bilmiyorum ...

ah canım :) bende böyleydim evime gelen yesin içsin sürekli mutfakta çeşit çeşit pastasıdır yemeğidir bilmem nesidir. ama geçen bayram şunu fark ettim ki sen kendine değer vermezsen kimse değer vermiyor. eşin dahil! öncelikle bi silkelen üstündeki yapışan ev sahibi = yemek, bulaşık etiketinden bi kurtul. yatılı misafirlik en fazla 3 gün sürer. 4. gün kalıyorsa benim gözümde o artık misafir değildir. bu böyle olmalı. ve misafir umduğunu değil bulduğu yer. siparişte neyin nesi ne görgüsüzlük bu... bugünden itbaren tavır koy, kendine bi kahve yap geç tv karşısına ay kaç gündür yoruldum aa sizde ister miydiniz ben kendime göre yaptım de. onlar gidiyosa bugun karpuz peynir yiyelim hiç yemek yapasım yok, dışardan da söylebilirsiniz bende sizle geliyorum de. benim eşim alacak akrabalarını gezecek sokak sokak bende kül kedisi gibi evde olcam, yok öyle bi şey olay çıkar!

Canım öyle düşüncesiz insan cok senden yürüyüşlere katıl tek gönderme gelince yaparsın temzlık toplamayıda sende gez toz tek sen mı varsın evde sanki ya da uygun dille canm yardım edermsn diceksn misafrlere ayıp bee

Valla bence suc sende.
Ben olsam kabul etmem. Zaten iki kisi zar zor getiriyoruz ayin sonunu, hee bi de yemek siparisleri alirim milletten. İnsanlar cok bedavaci oldu ya.
Bi de ne kadar sakinsin, esine ilgisi oldugunu ogrendigin bi kizla ayni evde yasamak hatta ona hizmet ikram yapmak zor gelmiyor mu?
Eşlerinizi boyle alistirmayin Allah askina. Sen orda hizmetcilik yap, adam sefa sürsün.

kendilerine bedava hizmetçi bulmuşlar oh ne güzel.10 kişinn içinde bi tane bile duyarlı insan yokmu yemeği beraber yapaalım dicek, hem bunlar dışarda hiç mi bişey yemiyolar hazır hizmtçi varken kendilerini evemi saklıyolar.
sende çık onlarla gelince yaparız de, eşinin içi nasıl rahat olıuyo kendi gezerken sni evde bırakmaya
hemen hasta ol yat yemek yapamıyorum halim yok de

Ay guzelim aklini basina al...inan sen sessiz oldukca hurmet ettikce iyi ev sahibi oluyum dedikce onlar daha cok tepene cikar daha yeni evlisin bunun uzun yillari varrr.ayni seyleri hemen hemen herkes yasamistir insan sonradan akillaniyor..esini al karsina konusssss bir bir rahatsiz oldugun seyleri anlatt.sana milletin yaninda yokmus sun gibi davranamazzzzzz yine yaparsa sende ona kendi ailenin yaninada aynisini yap bakalim nasil oluyormussss.sana kizlarin yardim etmemesi ne demek ya...sakayla karisik ima etttt...ohhh ne guzel memlekettt ya otel gibi kullannn.ha bide esimle samimi hareket falan diyorsun ben olsam coktan katil olmustum herhalde ....Allah kolaylik versinnnn..dislerini goster azicik.....

O kocana sinir oldum ben.
Su dkkadan itibaren her ne yapiyosan isi yariya boluyosun. Kocanda yarisini yapicak.
Hic bos durmuycak.
Bu ne be?
Belki boylelikle anlar senin ne cektigini.

Helede kocandan hoslanan bi kiz var evde ve ortada sorun yokmus gibi davranilmasi.
Yuh yani.

Kocanin canini cikae su 5 gunde, onlar gittikten snrada iyce bi fircala. Akilli olsun!

Seneye planlarda hazir. Onlarin her gelme ihtimallerinde :aaa kusura bakmayin bizde surdayiz, evde degiliz. Hizmetcimisin sen be. Tatile cik, annengile git. Kv gile git. Evde kalma.

X