- 29 Kasım 2013
- 99
- 67
-
- Konu Sahibi eslem_beyda
Onların verilen yemek siparişleri ne olacak ben de gidersem aaa .... Eşim bana planlarini önceden söylese yine ayarlarim bi şekilde ama yok hadi hazırlanın gidiyoruz ben nereyee diyorum işte karar verildi şuraya peki ben !! Sen bilirsin ayarlayabilecegini düşünüyorsan gel diyor eşim bana ve ben sinirden çatlıyorum . Sanki eve kadın tutmus hanim almamış gibi ...en gicik oldugum sey yatili misafir(ailem disinda)... en fazla 1 yada 2 gun olur fazlasini istemem. ama esinin yaptigi sacmalik seni evde birakmalar falan ne o oyle??? gelince yaz gunu karpuz ekmek peynir yiyin sende onlarla beraber olmalisin bence ve sinirlenmekte cok haklisin...
Onların verilen yemek siparişleri ne olacak ben de gidersem aaa .... Eşim bana planlarini önceden söylese yine ayarlarim bi şekilde ama yok hadi hazırlanın gidiyoruz ben nereyee diyorum işte karar verildi şuraya peki ben !! Sen bilirsin ayarlayabilecegini düşünüyorsan gel diyor eşim bana ve ben sinirden çatlıyorum . Sanki eve kadın tutmus hanim almamış gibi ...
yok artıkGelip benim yaptığım işlerin ucundan tutsunlar demiyorum ama yok saymasinlar .hizmetçi değilim ev sahibiyim bilsinler istiyorum . Yemekleri bana sipariş edip çekip gidiyorlar gelince yemek yok mu demeleri çileden çıkarıyor beni . Kayinvalidemin yaşıtim 2 kız yeğenleri de bizde .birinin eşime ilgisi varms ben bunu ilkkez yengeden duyuyorum . Eşime sirnasmasi beni rahatsız etmişti açık açık rahatsız olduğumu yengesi ve teyzesine soyleyince bunu duydum. Eşim de bana bunu bahane olarak sundugumu ailesini istemediğim için kiskanclikla onu alt etmek için bunu kullandigimi söyledi .