Patik, Oyuncak,Aksesuar Yapm..

krem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
18
1
64
Annem ördüklerimi sizlerle paylaşmak istedi paylaşmayı da bilmediği için ben yüklüyorum siteye. Üyelik bana ait değil yani. Bilgi için ilk merhaba başlığına bakabilirsiniz:) Okul bitince iş arama sürecinde örgüye merak sardım.:hulya: Boş zamanımı bu şekilde değerlendiriyorum.

Bayrama elbise almıştım çizmelerimin de uyumlu olmasını istedim. Nette yaptığım araştırmalar sonucu böyle bir şey geldi aklıma. Bakalım nasıl bulacaksınız? Bir tane daha örüyorum bitince onu da koyarım siteye. Kıyafetinize göre renk renk örüp kullanabilirsiniz. Ağzına lastik geçirdim ki düşmesin ve kolay takılıp çıkarılabilsin diye .a.s

Edit:resimleri yükleyemedim bir türlü bu sitede farklı bir yöntem mi kullanılıyor acaba? Eklentileri kullandım mecburen.

Eklentiler

• $1.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $2.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Teşekkürler.:asigim:

Link eklemek için 100 mesaj mı yazmak gerekiyor:uhm:

Bunlar da çocuk patiği. Nette satmak için yapmıştım. Yine eklentileri kullanıyorum.

Eklentiler

• $4.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 79
  • $3.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 83
cok gzel olmslar emeklerinize saglik
ozellikle cizme icin yaptiginiz harika olmus

Teşekkürler. Değişiklik yapıp kullanabilir insan sıkıldıysa hani:) Bazen eskimek bilmiyor ayakkabı/çizmeler:) Makrome ipiyle örmüştüm belirtmeyi unutmuşum. Çantanızın sapını da örüp uzun ince olacak şekilde çıt çıtla sapına geçirebilirsiniz böylece çantanız da takım olur:))

Üyelik alımları kısa süre için durdurulmuş üyelik alamadım. Üye olduğumda kendi üyeliğimle yazarım ki karışıklık olmasın. Bu sayfa bana ait olacak gibi zaten:)

Hediye ördüğüm oyuncaklar.

Eklentiler

• $6.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $7.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $5.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $9.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $8.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 61
Diğer çizme aksesuarımı da bitirdim. Renk renk yapıp kullanmayı düşünüyorum çok zevkli.:dance:

Eklentiler

• $Görünt001.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…