Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çeyizime adım annemlerde gizli kargoyla geldiğinde baya bir azar yedim bunlara bukadar para verilirmi diye :26: ama ben beğenerek aldım bayada büyük şeyler, kullanışlımıdır bilemiyeceğim valla mutfağım küçük olursa yandım
sana birşey sormak istiyordum canım ben ya tefal tencere seti almışsın şuan tefalde indirim varmı?
Hafta sonu indiriminden aldım dün, yarın yok demişlerdi ama yine de bak istersen. 599 dan 399 a inmişti. Ben de elli kere annemi aradım alsam mı, daha ucuzunu bulur muyum diye ama nolur nolmaz diye aldım. Umarım pişman olmam.
Hafta sonu indiriminden aldım dün, yarın yok demişlerdi ama yine de bak istersen. 599 dan 399 a inmişti. Ben de elli kere annemi aradım alsam mı, daha ucuzunu bulur muyum diye ama nolur nolmaz diye aldım. Umarım pişman olmam.
ben bundan 2 sene önce tefalden 3 tencere 2 tava alıp, 350 tl ödemiştim.. bende bu set gayet uygun canım. pişman olmazsın :)
bugün tefale uğrayım ozaman ben canım en iyisi yoksada artık nasip değilmiş başka indirime artık![]()
kızlar bende çok beğendim bu kovaları ama balkona koyarım diye düşündüm ama fiyatıda çok geldi internetten bektım 30 tl .. Gözlede görmedimk inedir ne değildir bilemedim
görünüşü metal kovayı boyamışlar gibi görünüyo...bir tek ayrıntı kapağı var.....
evlenınce nerde oturacağın ve evin büyüklüğü de çok önemli....örneğin istanbuldayım mecburen nemli iklim ve evler küçük.....
ben soğanı da patatesi de bittikçe kilo kilo alıyorum...
zira soğan da patateste azcık bekleyince yeşilleniyo.....koca iki kovayı nerde saklıycan bozulmadan nasıl muhafaza edicen.....