• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates çuvalından masaj lifi

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
643
Rusya
Bacular,yine bu sivri acayıp bişey attı ortaya diyeceksiniz belki ama bu gün duşta aklıma geldi,sizinle neden paylaşmıyorum ki dedim.
Şu marketlerden beşer onar kiloluk patatesleri içinde satın aldığımız file şeklindeki çuvallardan sözediyorum.Hani genelde turuncu olur...işte onları önce bir güzel dezenfekte ediyorsunuz çamaşır suyunda,sıcak suyla.Sonra da kenarlardaki tahriş edici düğüm şeklindeki sert dikiş yerlerinden kurtarıyorsunuz.Ve sonra,sıcak duşun altında duş köpüğünüzle bir güzel köpürtüp,diz kapaklarınız,bacak bacak üzerine atmaktan kaynaklanan tavuk derisi görüntülü baldır arkaları,dirsekler ve popo derisi üzerinde bir güzel masaj kesesi olarak kullanıyorsunuz.
Marketlerde satılan bu şekilde renkli tül şeklinde kıvrım kıvrım banyo lifleri de var,driyeceksiniz ki aynı işi görmüyor mu?Hayır görmüyor.Çünkü bu ondan cok daha sert bir dokuda.Bir çeşit KABAK LİFİ görevi görüyor,hani aktarlarda satılan kabak lifleri var ya duşta kullanılır masaj ve ölü deri canlandırmak için.İşte onun muadili olarak evinizde bulabileceğiniz basit bir materyal.Hassas yerlerinizde kullanmayın,tahriş olabilir.
İtiraz etmeden önce de bir deneyin,zaten evlerinizde atılıyor bunlar.Ne kaybedersiniz ki.Valla billa cildinizi görüp şu fakire dua edeceksiniz yauuu.

Back