• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pataloji sonucu kurtaj sonraso

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba dün sonuclarimi aldim ama doktorum yoktu kurtaj oldum gecen ay kalp atisi olmadi sebebi ne diye merak ediyorim sonuctan birşey anlamadim anlayam yardimci olabilirmi

Eklentiler

• 20201014_185557.webp
    20201014_185557.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 189
Gecmis olsun canim. Patoloji kurtajin sebebini soylemez. Patolojiye giden maddenin tanimini yapar bunu youtubeda patoloji uzmaninin videosunda dinlemistim. zaten yaziyo ordada plesanta artigi diye. Benimde iki defa gitti patolojiye doktorum bakmadi bile klasik ayni seyi yazip yolluyolar dedi sanki bilmiyoruz oraya yolladigimiz parcanin ne oldugunu diye soylenmisti.

Gecmis olsun canim. Patoloji kurtajin sebebini soylemez. Patolojiye giden maddenin tanimini yapar bunu youtubeda patoloji uzmaninin videosunda dinlemistim. zaten yaziyo ordada plesanta artigi diye. Benimde iki defa gitti patolojiye doktorum bakmadi bile klasik ayni seyi yazip yolluyolar dedi sanki bilmiyoruz oraya yolladigimiz parcanin ne oldugunu diye soylenmisti.
Banada doktor dedi ayni seyler cikiyor zaten sonuctan dedi

Back
X