• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pastel matlastırıcı oje?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gizzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
kızlar matlastırıcı ojeyı nasıl kullanmak gerekıyor ? Ben bır turlu beceremedım .s sadece bas parmagım mat oluyor gerısı yıne aynı parlaklıkta .s

Pastel'in matlaştırıcı ojesi en sevdiğim ürünlerden biri :) ojeni 2 kat sür, kuruduktan sonra matlaştırıcıyı sür... eğer kurumasını beklemediysen olmamış olabilir...

beklemedım valla :) ojeyı surup ardından matlastırıcıyı surdum :) tesekkurlerr

Kizlar flormarinda matlastirici ojesi guzel. ojenizi iki kat surup kuruyunca matlastiriciyi surun, kurudugunda gayet guzel oluyor. Bende daha gecen hafta aldim, cok begendim. :12: Özellikle bordo renkte.

ben flormarınkini kullanıyorum hatta üzerine sürdüğüm oje daha tam kurumadan sürünce ndendir bilmem ama ojeyi bile daha çabuk kurutuyo.bi dünya dolusu ojemi matlaştırıp matlaştırıp kullanıyorum bence oje konusunda yılın icadı:46:

Valla kızlar arkadasın dedıgı gıbı tamamen kurutupta denedım yıne olmuyor yav .s ıkı parmak matsa 3 parmak aynı parlaklıkta kalıyor ya cok sınırlenıyorum artık zıyan olmasın dıye surmuyorum bıraktım denemeyı fılan :) sanırım ben beceremıyorum (gerci beceremıcek nesı var bılmıyorum ama :) ) bırde flormarın kını alayım bakalım :)

Back