stick concealer göz altına birikmiyor mu ki pastelin,
ben golden rose stick kapatıcı kullanıyorum yapısı çok güzel yumuşacık ve iyi kapatıyor aydınlatıyor ama bi süre sonra göz altında çizgilere dolluyo:26:
rujlarının kousunu bende beğeniyorum nostaljik bir kokusu var bir de kalıcılar
stick kapatıcılar likitlere göre daha katı kıvamlı oldukları için mutlaka çizgilere dolma yapıyor.
Ben şu anda göz altı kapatıcısını ve rujunu kullanıyorum.
Kapatıcım bitmek üzere, açıkçası pek memnun kalmadım. Belki de stick olduğundandır.
Ama rujuma aşığım.Onunla sonsuza dek yaşayabilirim.
Görenler mutlaka denemek istiyorlar, numarasını öğreniyorlar.
81 numara bu arada.
81 numara sitesinde çok kahvemsi duruyor dudakta nsaıl duruyor nude bir renk mi yoksa kahve gibi mi?
Aslında ışığa ve dudak rengine göre değişen bir renk desem daha doğru olur.
Çünkü kahverengi durduğunu birkaç arkadaşımdan duydum.
Ben alırken denediğimde şu renk gibiydi;
Eki Görüntüle 483459
Deneyip de alan çok kişi oldu ama dediğin gibi kahverengi göründüğü zamanlar da olabiliyor, imkanın olursa deneyebilirsin tavsiye ederim.
Pastel'in şuana kadar sadece ojesini kullandım ama güzel renkleri cok beğniyorum ben :)
rujunu da kullanmanı tavsiye ederim rujları çokkk kalıcı pastelin o kadar kalıcı ki en pahalı rujlarla yarışabilr ye iç tazelemeden o derece ve çok matlar mat ruj sevenler için pastel lipstickler tam ideal
çok tatlısın canımmm zahmet edip resim paylaşmışsın emeğine sağlıkbayıldım ışıltılı pudraya mutlaka denicem
rica ederm ne demek
fiyatı da uygun du galiba.ayrıca bereketli bişi 2 yıldır falan duruyor bnde
hele beyaz tenlysen daha bi mükemmel olur sanıyorum sende
beyaz tenliyim canım
bende beyaz ten ve brons altın ışıltılı allık tarşı şeyleri yakıştırırım kendime hem ben patelin terracottalarına çok güveniyorum guerlein in terracotta yapılan fabrikada üretiliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?