Caddy Guru Pro Üye 28 Mart 2012 8.170 2.004 448 Kocaeli 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #1 Pastel Kokulu Oje Çikolatalı Kahve Pastel Kokulu Oje Çikolatalı Kahve, minik boyuyla kolayca çantanızda taşınabilir. 2 kat sürülür ve kuruduktan sonra bir iki gün boyunca sizi saracak " Çikolatalı Kahve" kokusu bırakır. Oje kokusunun kalıcılığı; ellerinizin suyla temas sıklığına göre değişir.
Pastel Kokulu Oje Çikolatalı Kahve Pastel Kokulu Oje Çikolatalı Kahve, minik boyuyla kolayca çantanızda taşınabilir. 2 kat sürülür ve kuruduktan sonra bir iki gün boyunca sizi saracak " Çikolatalı Kahve" kokusu bırakır. Oje kokusunun kalıcılığı; ellerinizin suyla temas sıklığına göre değişir.
filerun Reklamdakisıradandeterjan Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 1.517 12 66 Ağrı 1 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #2 Tamda diyetteyken olur mu bu şimdi. Canım çikolata çekti bak. O oje ben sürsem , akla gelinmeyecek şeyler yaparım herhalde.
Tamda diyetteyken olur mu bu şimdi. Canım çikolata çekti bak. O oje ben sürsem , akla gelinmeyecek şeyler yaparım herhalde.
spaniard Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2010 1.804 22 158 Diğer 1 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #3 watsons'a gelmiş bu ojelerden ben hindistan cevizlisini aldım.ama çok minik boyu ya ne öyle o bit kadar keşke büyük olsaydı.
watsons'a gelmiş bu ojelerden ben hindistan cevizlisini aldım.ama çok minik boyu ya ne öyle o bit kadar keşke büyük olsaydı.