Pastacılık kursu nasıldır? İş imkanı var mı?

Sweegy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
72
54
31
Merhaba arkadaşlar. Ben ve arkadaşım İsmek kursuna gitmeyi düşünüyoruz. Pastacılık üzerine. Daha önce kurslarına gittim ama farklı bir alandı. Pastacılık hoşuma gidiyor yeteneğim de var. Evde de pasta, tatlı yapan biriyim. Arkadaşım da hevesli bu alana. Sertifikayı aldıktan sonra iş bulabilir miyiz acaba? Pastacı yardımcısı gibi işler düşünüyoruz. Daha sonra ustalık için eğitim alırız belki izin zamanlarında. Pastanede çalışanlar varsa prosedürler nasıldır anlatabilir misiniz?

Pastanede çalışmıyorum ama daha önce mutfakta çalıştım. Aşçılık mezunuyum. Kesinlikle iyi paralar kazanabileceğiniz bir meslek. Başta asgari veya biraz üstüne başlarsınız ama ustalaştıkca gerçekten iyi rakamlarda kazanabilirsiniz. Mutfak sektörü biraz yorucu bana göre tek eksisi bu yoksa ben de çok seviyorum mutfağı

Benim kuzenimin eşi pastacılık kursuna gitti kendini geliştirdi şimdi sipariş üzerine pasta yapıyor çok iyi kazanıyor belli ki yurtdışı tatillerine gidiyorlar :) önemli olan kendinizi geliştirmek ve güvenmek

X