- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi PambukPrensess
-
Teşekkür ediyorum ilginiz için
Merhaba canım Yok eğitim almadım ben
Msa nın 8 haftalık pastacılık workshop una kayıt oldum. Giriş için buna bir bakıcam. Evde bir online eğitim alıxam 9 şubatta yine giriş temelli. Sonra da yavaş yavaş ilerlerim artıkMerhaba canım Yok eğitim almadım benama çok fazla araştırıp deneyerek öğreniyorum ama arkadaşa tavsiye olarak online eğitimler var instada bakabilirsiniz temel pastacılık için.
Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsinMsa nın 8 haftalık pastacılık workshop una kayıt oldum. Giriş için buna bir bakıcam. Evde bir online eğitim alıxam 9 şubatta yine giriş temelli. Sonra da yavaş yavaş ilerlerim artık
Merhaba. Ben de bir online pastacılık kursu arayışındayım da. Bugün ilk dersinizi aldınız sanırım. İlk gün tecrübeniz nasıldı ?Msa nın 8 haftalık pastacılık workshop una kayıt oldum. Giriş için buna bir bakıcam. Evde bir online eğitim alıxam 9 şubatta yine giriş temelli. Sonra da yavaş yavaş ilerlerim artık
Merhaba,Merhaba. Ben de bir online pastacılık kursu arayışındayım da. Bugün ilk dersinizi aldınız sanırım. İlk gün tecrübeniz nasıldı ?
Peki soru cevap şeklinde ilerleyebiliyor musunuz ? Yoksa hoca direk anlatıp geçiyor mu ?Merhaba,
Online olarak pasta yaptı eğitmen ve teknik detaylara değindi. Fena sayılmazdı
Zoom üzerinden gerçekleşti eğitim soru cevabı bilhassa hoca olsun istedi.Peki soru cevap şeklinde ilerleyebiliyor musunuz ? Yoksa hoca direk anlatıp geçiyor mu ?
Kaç kişilikti peki ? Bi de butik pasta üzerine mi ?Zoom üzerinden gerçekleşti eğitim soru cevabı bilhassa hoca olsun istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?