• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pastacılık Eğitimine nereden başlamalıyım?

PambukPrensess

Guru
Pro Üye
21 Ocak 2013
3.774
2.912
373
Merhaba kızlar,
Kendimi pastacılık konusunda yetiştirmek istiyorum. Yakın zamanda il değiştireceğim ve küçük çocuğuma bakmak durumunda olduğum için uzun süreli prof. Kurslara ne yazık ki kayıt olamıyorum. ( keşke bunun için şartlarım uygun olsaydı.) Msa nın 8 haftalık workshop u ile başlangıç yapsam (kurabiyeler, cupcakeler, frosting vs gibi çeşitli şeyler yaptırıyorlar) daha sonra uzmanlaşmış kişilerden bölümsel eğitimler alsam iyi bir yol haritası çizmiş olur muyum? Bu konuda kendini geliştirmiş pastacılarımız var ise yardımlarınızı rica ediyorum.

Direk aklıma gurtmingotam gurtmingotam geldi :KK68: nefis pastalar yapıyor kendisi egitmini aldı diye hatırlıyorum 💕
Merhaba canım Yok eğitim almadım ben☺️ ama çok fazla araştırıp deneyerek öğreniyorum ama arkadaşa tavsiye olarak online eğitimler var instada bakabilirsiniz temel pastacılık için.

Merhaba canım Yok eğitim almadım ben☺️ ama çok fazla araştırıp deneyerek öğreniyorum ama arkadaşa tavsiye olarak online eğitimler var instada bakabilirsiniz temel pastacılık için.
Msa nın 8 haftalık pastacılık workshop una kayıt oldum. Giriş için buna bir bakıcam. Evde bir online eğitim alıxam 9 şubatta yine giriş temelli. Sonra da yavaş yavaş ilerlerim artık 😊

Msa nın 8 haftalık pastacılık workshop una kayıt oldum. Giriş için buna bir bakıcam. Evde bir online eğitim alıxam 9 şubatta yine giriş temelli. Sonra da yavaş yavaş ilerlerim artık 😊
Merhaba. Ben de bir online pastacılık kursu arayışındayım da. Bugün ilk dersinizi aldınız sanırım. İlk gün tecrübeniz nasıldı ? 😊

Back