• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pastaaa kokusuu

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
96
33
İstanbul
Boyle seker gıbı pasta gıbı kokan bır dp parfumu sunun lutfennn
escada colectıon sexy grafıtty 212 sexy aldım 3 de husran agualına pınk sugar kokladım sevılde o bıle benı tatmın etmedı suandada lıft kullanıyorum ama oda dasece kurabıye kokuyor hafıf yanı baya husrana ugruyorum lutfen yardım edın:(:gitme:

Dün DP den Hypnotic Poison aldım. Çok hoooşş.. Bana vanilyalı gibi geldi koku.. Pasta gibi kokuo.. Önce bi dene, bi 15 dk sonra tekrar kokla. zaman geçince daha ii oturuyo koku. Beğenirsen alırsın.
ya bide DP de Noa yı denedim. ilk sıktığımda hiç hoşuma gitmedi. kolonya gibi geldi. ama eve geldikten sonra kokladım çok güsel kokuodu.. Bebeksi pudramsı çiçek kokusuydu. temiz temiz mis kokuodu. ve de kalıcı çıktı.
Kullanan var mı??

buram buram pasta kokusu ıstıyorummm

Avon soft mask aldım .Hangi arkadaşıma koklattıysam ayy pasta gibi kokuyor dedi.Hatta bunu kullanma acıkan üstüne atlar gibi espiriler bile duydum.Vanilya kokusu var parfümde bu arada 12 yıllık evliyim bir sürü parfüm denedim eşimin hiç bir parfüme bu kadar bayıldığını hatırlamıyorum bence bir dene derim tam tarif ettiğin gibi bir koku...kaydirigubbakcemile3

saka yapıyor olmalısınız o tamamen agac kokusu benım ablam kullanıyor ve ben kokusunu hıc mı hıc pastayabensetmıyorum asırı da hafıf bır kokusu vardır ablama 2 senedn berıdır o kokuyu hep alırım arkadasım avoncu oldugundan zevkler farklıdır tabı bılemem sız kokunuzu bulabıldıysenız ne mutlu

Dün DP den Hypnotic Poison aldım. Çok hoooşş.. Bana vanilyalı gibi geldi koku.. Pasta gibi kokuo.. Önce bi dene, bi 15 dk sonra tekrar kokla. zaman geçince daha ii oturuyo koku. Beğenirsen alırsın.
ya bide DP de Noa yı denedim. ilk sıktığımda hiç hoşuma gitmedi. kolonya gibi geldi. ama eve geldikten sonra kokladım çok güsel kokuodu.. Bebeksi pudramsı çiçek kokusuydu. temiz temiz mis kokuodu. ve de kalıcı çıktı.
Kullanan var mı??

Canım Hypnotic Poison u nerden aldın bende almak istiyorumda bilmiyorum nasıl bulucam bide kaça aldın ?

Canım Hypnotic Poison u nerden aldın bende almak istiyorumda bilmiyorum nasıl bulucam bide kaça aldın ?

cnm bende poıson hayranıyım 3-4 sene orjinal kullandım.fakat geçen sene d&p den aldım aradaki fark pek yok yani 1 saat sonra falan nerdeyse orjinal poison d&p poıson da gerçekten başarılı tavsiye ederim kalıcılığıda kesinlikle aynı

Back