pasta borek meselesi

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
kizlar benim erkek arkadasim tek yasiyo ve cok duzensiz besleniyo

ben ona kurabiye borek tarzi bi seyler yapip goturiyim diyorum sahurda falan cayla yer jest olur hem

ama benim tek bildigim elmali kurabiye onu da sever mi ki bilmiyorumm

bana borek ve kurabiye konusunda oneride bulunur musunuzz soyle her damak tadina uyan herkesin sevebilecegi pratik seyler olursa iyi olur kizlar:16:

Patatesli börek yapabilirsin yama peynirli börek ve patates salatası:)

ben ona kurabiye borek tarzi bi seyler yapip goturiyim diyorum sahurda falan cayla yer jest olur hem

bana borek ve kurabiye konusunda oneride bulunur musunuzz soyle her damak tadina uyan herkesin sevebilecegi pratik seyler olursa iyi olur kizlar:16:

Netten oktay ustanin tariflerine göz atin hm basit hem lezzetli :)

benimde erkek arkadaşım başka bir şehirde yaşıyor.
kendisine gittiğim her seferde bir şeyler götürmeye çabalarım..

hatta ben bir ara böyle 5-6 tane hazır yufka aldım.
onları sigara böreği olarak sardım..
içlerinde 10-15 tane olacak şekilde bir kaç poşete ayırdım..
buzluğuna koydum.. istediği zaman kendisi çıkartıp beş dakikada kızartıp kahvaltısını ediyor...

sonra yine aynı şekilde mantı açıp, onları da buzluğa attım..
poşet poşet bazen de onları çıkartıp haşlıyor..

yaprak sarmasını da mesela çok sever, onu da götürürüm..

bunlar fikir olsun size de.

kek kurabiye de götürmüşlüğüm var.. hatta pasta bile götürürüm :D

hiç zor diye düşünmeyin, bende yemek yapmayı beceremezdim,
ama şimdi ne olduysa eli boş gitmez oldum..
durup durup yeni tarifler yapıp götürüyorum..

silikon kek kalıplarından alıp minik kekler yaptım, bisküvileri muzla ezip çikolata sosuna batırıp çikolata topları yaptım..

uydurun gitsin :)

çok sevdiğiniz şeyleri nette açıp detaylı anlatan videolardan izleyin,
yapamam diye bir şey yok..zor diye de bir şey yok..
inanın bende yapamazdım :1:

hoş hala dört dörtlük yaptığım söylenemez ama yokluktan yiyor :27: :56:

Sana bi tarif vericem bana dua edeceksin bugune kadar yaptigim bu boregi yiyipte begenmeyeni gormedim
Ama eminim sevgilinde coook begenecekhttp://www.nefisyemektarifleri.com/sodali-rulo-borek/

Bende bi tarif var poaça kkdan almıştım. Pastane poaçası gibi yumoş yumoş oluyor isterseniz...

Yapma hiçbirşey çok net..Hep diyorum burdaki kızlara yapmayın çıkarmayın başınıza..Anlamazlar, bir bakmışsın görev olmuş bırakın ne yiyorsa yesin evlenince yaparsın..

bende erkek arkadaşım bem yaşadığım şehre gelince ona birşeyler hazırlıyorum.yanında götürüyor.ben bugüne kadar poğaca,elmalı kurabiye,simit,börek yapıp vermiştim.bir ara abarttık dolma ve tavukta yapmıştım:)))

Gül böreği yapabilirsin patatesli ıspanaklı çok güzel olur. Yalnız bir püf nokta var onu yaparsan yumuşacık olur. Bir kasede yağ, yoğurt ve sütü karıştır. Gül böreğini yaparken yapacağın her üçgen yufkanın içine sür bu karışımı sonra iç harcını koyup rulo yap ve etrafında döndür. En son kalan karışımı da üstlerine sür. Yumuşacık olur ve kolay kolay sertleşmediğinden birkaç gün yiyebileceği bir yemek olur.

3 2 1 poğaça yapabilirsin o da kolay ve lezzetli bir poğaçadır. 3 paket kabartma tozu, 2 bardak yoğurt 1 bardak yağ alabildiği kadar un ve biraz tuz. İçini de ister peynirli istersen patatesli yaparsın. Üstüne de ya galeta unu ya da susama bularsan yine lezzetle yiyebileceği bir aperatif olur.

Sigara böreği yapıp 10 15 li ayırıp buzdolabı poşetlerine koyabilirsiniz istediği zaman çıkarıp kızartır.

Ağızda dağılan susamlı kurabiyelerden yapabilirsin.

Un kurabiyesi yapabilirsin o da çok lezzetli olur.

Ben ilk evlendigim siralarda pirinc pilavim misss gibi sütlaç olurdu :D simdi tabak tabak yeniyo 4,yillik evliyim....ne yapmak istersen severek yapki lezzet katsin...nefisyemek tarifleri diye bir site var cok güzel ordan da baka bilirsin...elmali kurabiye yapan çok güzel kiymali börek, ıslak kek,kurabiyelerde yapabilir :)

buzlukta dondurulan yiyecek götür bence. arkadaşın dediği cok mantıklı mantı yaprak sarma sigara böreği buzdolabı poşetine koy buzluguna koysun istedikçe pişirsin yesin

İnternette birsenin mutfagi ve hayat cafe bloglarini takip ederim. Denemedigim tarifleri kalmamistir. Daha hic bir tarifte sorun yasamadim. Bir cok sitedeki tarif sıkıntili. Hele oktay usta diye gecenler... Cunku gercek oktay usta tarifi degiller. Tavsiye ederim bu iki bloga bak. En beceriksiz oldugunu dusunen bile sahane isler cikaracaktir. Kendine sasiracaksin. Bol sans :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X