Herkese merhaba 5 6 gündür çok uyku sorunu yaşıyorum uykum bölünüyor yada hiç uyuyamıyorum ve içimde huzursuzluk var bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış uyku için değil ama sakinlik için kullanmış sizce uykuya etkisi olur mu
O sen olduğun içindirbeni sakinleştirmezdi bile, hatırladığım kadarıyla onun şekerleri falan da var çok etkili bir şey değil.. en azından bana etkili gelmedi..
Bünye ne kadar sağlamsa artık ne uyutabilmiş ne de sakinleştirebilmiş bir nazar boncuğu bırakıyorum sanakızım hakikaten çok mantıklı ha
Peki direk uykuyla alakalı bir şey var mı bildiğiniz bitki çayı vs gerçekten etki eden en azından uyku düzenimi geri getirecek bişeyKullandım sakinleşmek için çok uyku yaptı bıraktım.
Yatmadan 1-2 saat önce için .
Akşamları rezene+anason çayı icerseniz ayni etkiyi alirsiniz umarım.deneyin.. aktardan direk ot olarak alin. Alinca yazın en doğru kaynatma seklini tarif ederimPeki direk uykuyla alakalı bir şey var mı bildiğiniz bitki çayı vs gerçekten etki eden en azından uyku düzenimi geri getirecek bişey
Tamam aldığım zaman yazacağım yeni baktımda papatya ve melisada çok etkiliymiş yada kedi otu köküAkşamları rezene+anason çayı icerseniz ayni etkiyi alirsiniz umarım.deneyin.. aktardan direk ot olarak alin. Alinca yazın en doğru kaynatma seklini tarif ederim
Herkese merhaba 5 6 gündür çok uyku sorunu yaşıyorum uykum bölünüyor yada hiç uyuyamıyorum ve içimde huzursuzluk var bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış uyku için değil ama sakinlik için kullanmış sizce uykuya etkisi olur mu
İlaç önerilen bişey değil başkasının tavsiyesiyle ilaçkullanmayın kafanıza göre hanfendi uyku etkisinden çok sakinleştirici amaçlı kullanılır çok uykusuzluk çekiyosanız melisa falan için iyi gelir illa alcam diyosanızda eczacıya danışınbir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış
Evet Melisa rezene papatya hep sakinleştirici. Anason iyi uyutur bi karisim yaptırabilirsiniz.Tamam aldığım zaman yazacağım yeni baktımda papatya ve melisada çok etkiliymiş yada kedi otu kökü
Bu daha çok bitkisel bir şey tarzında olduğu için sordum yoksa bende direk uyumak için uyku hapı içebilirdim zaten bu reçetesiz satılıyor. Zararı olsa reçetesiz verilmezİlaç önerilen bişey değil başkasının tavsiyesiyle ilaçkullanmayın kafanıza göre hanfendi uyku etkisinden çok sakinleştirici amaçlı kullanılır çok uykusuzluk çekiyosanız melisa falan için iyi gelir illa alcam diyosanızda eczacıya danışın
Onu bende biliyorum hanımefendi zaten eczanede çalışan biri olarak diyorum bende hani başkasının lafıyla almayın eczacıya sorarak alın bişey alırken zararı yok tabiki o ilacın zatenBu daha çok bitkisel bir şey tarzında olduğu için sordum yoksa bende direk uyumak için uyku hapı içebilirdim zaten bu reçetesiz satılıyor. Zararı olsa reçetesiz verilmez
Selam ya uyku sorunum yok çok şükür de acayip gergin ve sinirliyim. Rahatlattı mı sizi birazHerkese merhaba 5 6 gündür çok uyku sorunu yaşıyorum uykum bölünüyor yada hiç uyuyamıyorum ve içimde huzursuzluk var bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış uyku için değil ama sakinlik için kullanmış sizce uykuya etkisi olur mu
Sakinleştiren doğal bir şey oldu mubeni sakinleştirmezdi bile, hatırladığım kadarıyla onun şekerleri falan da var çok etkili bir şey değil.. en azından bana etkili gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?