• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Passiflora şurup

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Herkese merhaba 5 6 gündür çok uyku sorunu yaşıyorum uykum bölünüyor yada hiç uyuyamıyorum ve içimde huzursuzluk var bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış uyku için değil ama sakinlik için kullanmış sizce uykuya etkisi olur mu

Herkese merhaba 5 6 gündür çok uyku sorunu yaşıyorum uykum bölünüyor yada hiç uyuyamıyorum ve içimde huzursuzluk var bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış uyku için değil ama sakinlik için kullanmış sizce uykuya etkisi olur mu

Daha once kullanmistim. Sadece sakinlestiriyordu. Uykuya herhangi bir etkisi olmadi bende.

Kullandım sakinleşmek için çok uyku yaptı bıraktım.
Yatmadan 1-2 saat önce için .

beni sakinleştirmezdi bile, hatırladığım kadarıyla onun şekerleri falan da var çok etkili bir şey değil.. en azından bana etkili gelmedi..

Peki direk uykuyla alakalı bir şey var mı bildiğiniz bitki çayı vs gerçekten etki eden en azından uyku düzenimi geri getirecek bişey
Akşamları rezene+anason çayı icerseniz ayni etkiyi alirsiniz umarım.deneyin.. aktardan direk ot olarak alin. Alinca yazın en doğru kaynatma seklini tarif ederim

Akşamları rezene+anason çayı icerseniz ayni etkiyi alirsiniz umarım.deneyin.. aktardan direk ot olarak alin. Alinca yazın en doğru kaynatma seklini tarif ederim
Tamam aldığım zaman yazacağım yeni baktımda papatya ve melisada çok etkiliymiş yada kedi otu kökü

bir tanıdığım bunu önerdi kendisi kullanmış
İlaç önerilen bişey değil başkasının tavsiyesiyle ilaçkullanmayın kafanıza göre hanfendi uyku etkisinden çok sakinleştirici amaçlı kullanılır çok uykusuzluk çekiyosanız melisa falan için iyi gelir illa alcam diyosanızda eczacıya danışın

İlaç önerilen bişey değil başkasının tavsiyesiyle ilaçkullanmayın kafanıza göre hanfendi uyku etkisinden çok sakinleştirici amaçlı kullanılır çok uykusuzluk çekiyosanız melisa falan için iyi gelir illa alcam diyosanızda eczacıya danışın
Bu daha çok bitkisel bir şey tarzında olduğu için sordum yoksa bende direk uyumak için uyku hapı içebilirdim zaten bu reçetesiz satılıyor. Zararı olsa reçetesiz verilmez

Bu daha çok bitkisel bir şey tarzında olduğu için sordum yoksa bende direk uyumak için uyku hapı içebilirdim zaten bu reçetesiz satılıyor. Zararı olsa reçetesiz verilmez
Onu bende biliyorum hanımefendi zaten eczanede çalışan biri olarak diyorum bende hani başkasının lafıyla almayın eczacıya sorarak alın bişey alırken zararı yok tabiki o ilacın zaten

Selam ya uyku sorunum yok çok şükür de acayip gergin ve sinirliyim. Rahatlattı mı sizi biraz

çok üzgünüm eski konuymuş 😂

Back