• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Passiflora şurup kullanan var mı?

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
Arkadaşlar sınav döneminde oldugum için iç sıkıntılarım ve huzursuz hallerim nedeniyle doktor bana bu şurubu verdi yalnız çoğu yakınım şurubun bağımlılık yaptıgını kulllanılmaması gerektiğini söylüyor.İlaçsız sen bu sıkıntıyı atabilirsin diyorlar.Ama gelin birde bana sorun.Ne mümkün içimdeki sıkıntıdan kurtulmak.Bu sıkıntı nefes darlanması ve kalp çarpıntılarına kadar yol açıyor bende.Belki bu ilaçtan kullanan arkadaşlar vardır diye açtım bu konu baslıgını yardımcı olursanız çok sevinirim :'(

Arkadaşlar sınav döneminde oldugum için iç sıkıntılarım ve huzursuz hallerim nedeniyle doktor bana bu şurubu verdi yalnız çoğu yakınım şurubun bağımlılık yaptıgını kulllanılmaması gerektiğini söylüyor.İlaçsız sen bu sıkıntıyı atabilirsin diyorlar.Ama gelin birde bana sorun.Ne mümkün içimdeki sıkıntıdan kurtulmak.Bu sıkıntı nefes darlanması ve kalp çarpıntılarına kadar yol açıyor bende.Belki bu ilaçtan kullanan arkadaşlar vardır diye açtım bu konu baslıgını yardımcı olursanız çok sevinirim :'(

ben bu ilacı kullanmadım canım fakat antidepresan kullandığım dönemler oldu çevremde de kullananlar var.Sana tavsiyem sakın çevrenin yorumlarına bakma kullanmayan insanlar bu tür ilaçlara uyuşturucu(!) gözuyle bakıyor. Bu tür ilaçlar hakkında yanlış bililen çok şey var o yüzden kulağını tıkıyacakssın çevrene.
Kendin aşabilrsin safsatasına gelince ilaçlar sihirli değnek değil ama bazı rahatsızlıkları da kendin aşamazsın tıpkı yüksek tansiyonu kendin aşabilirsin demeleri gibi komik bir durum bu..
ilaçlar senin daha iyi hissetmene yardımcı olacak emin ol buna.
Bir süre kullan başta olumsuz bir çok yan etkisi olabilir ama zamanla geçecektir sana biraz olsun iyi geldiyse devam et ama çok rahatsız olduysan doktoruna söyle başka ilaç versin. doğru ilacı bulunca kendi cabalarınla da bu durumdan kurtulacaksın canım Allah şifa versin
Bu tür rahatsızıklar sabır ister

ben bu ilacı kullanmadım canım fakat antidepresan kullandığım dönemler oldu çevremde de kullananlar var.Sana tavsiyem sakın çevrenin yorumlarına bakma kullanmayan insanlar bu tür ilaçlara uyuşturucu(!) gözuyle bakıyor. Bu tür ilaçlar hakkında yanlış bililen çok şey var o yüzden kulağını tıkıyacakssın çevrene.
Kendin aşabilrsin safsatasına gelince ilaçlar sihirli değnek değil ama bazı rahatsızlıkları da kendin aşamazsın tıpkı yüksek tansiyonu kendin aşabilirsin demeleri gibi komik bir durum bu..
ilaçlar senin daha iyi hissetmene yardımcı olacak emin ol buna.
Bir süre kullan başta olumsuz bir çok yan etkisi olabilir ama zamanla geçecektir sana biraz olsun iyi geldiyse devam et ama çok rahatsız olduysan doktoruna söyle başka ilaç versin. doğru ilacı bulunca kendi cabalarınla da bu durumdan kurtulacaksın canım Allah şifa versin
Bu tür rahatsızıklar sabır ister

O kadar doğru söylemişsin ki bu tür ilaçlara hep uyuşturucu gözüyle bakılıyor.Ama kullanmaktan başka çaremin olmadığı bir
dönemdeyim.Dediğin gibi yapıyorum çevremdekilerin söylemlerine kulak asmıyorum artık.Elimden geldiğince kendi kendimi rahatlatmaya da çalışıyorum.Bol bol dua etmek gerek.Hakikaten bu tür hastalıklarda sabretmek büyük zorluk.Ama daha kötülerinin de olduğu düşüncesiyle buda aşılır Allahın izniyle :))

bende dün içtim depresfi halden çıkmak için mis gibi uyudum ama uyuştum fena halde

Çok etkisi olan bir ilaç değil.kullanmaktan korkmana gerek yok ancak depresyon ve kaygı bozukluklarinda ilaç kullanımı gittikçe daha fazla ilaca ihtiyaç duymana neden olacağından ilaçsız atlatman daha iyi olur.cok uzun süre kullanmazsan iyi olur.psikolojik bağımlı olabilirsin.

Ben bunu ilk atak yaşadığımda içiyordum..Zamanla bi şişe diksem fayda etmemeye başladı :) bitkisel bi ilaç zaten ama fazla içilmemeli..sadece ben bağışıklık kazandım ona karşı..İlk içtiğimdeyse sarhoş gibi olmuştum iyi kafa yapıyor..

Bir de hapı varmış sanırım. Ama surubunun daha etkili olduğunu soyluyolar. Doktorun reçete etmis zaten sana, gerçekten ihtiyacin olan bir donemdesin.

Back