- Konu Sahibi Mahidevran31
-
hee farkına vardıysan kendini yavaş yavaş düzeltmeye çalışEvet artık kabul ediyorum durum bu. Ev işi yapınca kaba temizliği süper yaparım dolap düzenleme elbise katma vs.. İnce işler de kötüyüm, usengecim bir bebeğim var onun ustu mis gibi kokmuyor ve buna çözüm bulamadım kıyafetleri temiz ama kökü yanı ten kokusu kotuymus akrabalar dedi kendim kişisel bakım ve makyajı unuttum çok kiloluyim zayiflayamiyrm. Çok gerginim çocukluğum ve gençliğinde ailemde hep kavga vardı bu sebepten kavgaya yatkinim özellikle kendi ailemle..sinir hastası gibiyiz ailecek. Ozensizim duzensizim bir psikolog yıllar o ce mükemmeliyetçi son kendi kendine ceza veriyorum demişti belki de bu yüzden kendimi hiç sevmem. Geçmişte aile ve akrabalarla yaşanan olumsuzluklar kafamda surekli dönüyor akrabalarıma bile satasiyrm arkadaşlarım azaldı pek arkadaş kavg olmadı a dostluk kurmuyorum samimiyet ve muhabbet tutamıyorum... İçi.i dökmeye çalıştım biraz ohhh. Yakın zamanda psikiyatriste gitme kararindayim esinle de aram birgün iyi birgün kötü
Boyun bölgesi falan ilaç gibi kokuyor dediler. Bilmiyrm belki de haklilar heegun yikayamiyorim boynunu ıslak mendille dilerim ama böyle dedilerBebeğin teni nasıl kötü kokar yahu...hangi densiz akraba dedi bunu....miss gibi korkuyordur o
Boyun bölgesi falan ilaç gibi kokuyor dediler. Bilmiyrm belki de haklilar heegun yikayamiyorim boynunu ıslak mendille dilerim ama böyle dediler
Boyun bölgesi falan ilaç gibi kokuyor dediler. Bilmiyrm belki de haklilar heegun yikayamiyorim boynunu ıslak mendille dilerim ama böyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?