- 25 Ekim 2010
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bi arkadaşımla kararsız kaldık ben ypatırmayı düşünüyorum sadece basen ve bacak bölgem incelsin yeter ama kesin çözüm olurmu yaptıran varsa el atsın bana yaa boşa para harcamak istemiyorumm :26: lütfeen lütfeenn yaardımm
ben de bugun ilk seansa gittim kavitasyona.selülit ve basen için.bakalim bişey farketmedi.umarim işe yarar.azalsa bile bişeydir.gelişmeleri yazarim.
ben de bugun ilk seansa gittim kavitasyona.selülit ve basen için.bakalim bişey farketmedi.umarim işe yarar.azalsa bile bişeydir.gelişmeleri yazarim.
selammmm bende kavitasyon ve radyoterapiye başlıyacağım bi yararı oldu mu sizde bilgilendirirseniz çok sevinirim
5 seans satınalmıştım 2 sine gittim ama sanmıyorum işe yarayacagını.kabak lifi al kesele banyoda daha iyi valla.en azından derini yırtacakmış gibi çektirmezsin.çok acı veren bi uygulamaydı benimkisi o yuzden 2 kez gidebildim.
Senin girdiğin cihaz eski cihaz sanırım. Yeni nesil lpg cihazından memnun herkes. Cihazın başlıkları falan da değişmiştir herhalde. Yeni nesil lpg dendiğine göre eski sorunlar giderilmiş olmalı diye düşünüyorum. Bir de bölgesel zayıflmada iddialılar baya bir. Denemeyi düşünüyorum.
yeni nesil lpg'yi ben de kullanmaya başladım ama hala kafamda soru işaretleri var. sen de gerçekten etkili oldu mu? diyetisyenler artık bu yeni lpg'nin integralini kullanmaya başlamışlar ama internette henüz çok bilgi yok. sadece diyetisyenin bana anlattığı kadarıyla biliyorum. bana biraz daha bilgi verir misin lütfen ??
Bende başlıyorum yeni lpg ye hadi bakalım şu bacaklarımda hafif bir selülit problemi var giderebilirse başımın tacı yapacağım yeni lpg yi, ilk seanstan sonra hemen anlaşılır mı bilmiyorum ama diğer seanslara girdikçe yazacağım takipte kalın :)