• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasiflora sakinleştirici kullanan var mı

misafir300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
52
34
38
Kızlar passiflora sakinleştirici kullanan var mı. Artık dayanamıyorum. Kendimi sakinlestirecek desteklere ihtiyacım var bir arkadaşım reçetesiz ve hiç bir yan etkisi olamayan bu ilacı söyledi. Aranız da kullanan var mi yardımcı olurmusunuz

Ben kullanmıştım çok ağır bir ilaç değil.Bitkisel bir şey hatta ilaç bile diyemeyiz :) işe yaramıştı.Neyiniz var?

Ben kullanmıştım çok ağır bir ilaç değil.Bitkisel bir şey hatta ilaç bile diyemeyiz :) işe yaramıştı.Neyiniz var?
Sinirlerim o kadar yiprandiki artık kendimi kontrol edemiyorum eşimle olan tartışmalarımızda hemen ağlıyorum konuşamıyorum kendimi ifade edemiyorum ve zaman zaman onun davranışları karşısında aklımı kaybedecek gibi oluyorum.

Doktor önermeden ne olursa olsun asla almayın. Gidin bir psikoloğa ya da nüroloğa o sizi yönlendirir zaten. Belki de vitaminleriniz eksik, bu yüzden böylesiniz.

Doktor önermeden ne olursa olsun asla almayın. Gidin bir psikoloğa ya da nüroloğa o sizi yönlendirir zaten. Belki de vitaminleriniz eksik, bu yüzden böylesiniz.
Hayır vitaminlerden değil eşimin anlayissizligi yurgisiz infazlari onunla konusamayisim beni çileden cikaran.annesi sağolsun evliligimiz mahvettiği deli gibi aşık olduğum adamı bana düşman etmiş olması beni bu kadar çıkmaza iten

Lise yıllarında kullanmıştım. Çok hafif bir ilaç. Açıkçası ben pek faydasını görmemiştim.

Recetesiz mi kullanacaksiniz? Sakin boyle bir hataya dusmeyin. Psikiyatri ilaclari asla recetesiz kullanilmamali.

Pasiflorayi icsenizde etkisi geçince napcaksiniz . probleminiz geçici bi problem değilki. Siz kökten çizmeye bakin olayları bisey icmenize gerek kalmaz .

Back