Pasiflik mi?

Evet. O sahne...
Aslinda rehan seviyodu, cok seviyodu. Birakicakti savasi. Ogluna ve sevdigi kadina bisy yapicaklar diye son gorevini yerine getirmesi gerekti, ama maaselef bu cok buyuk seylere yol acicakti.
Orda diyoya once seni olduruceklr gozlerimin onunde, ardindan oglumuzu. Eger insaflari varsada benim canimi alirlar..ama yok o insaf.
hep dedesinin yüzünden terörist oldu zaten :KK43:
zooni mezarında bi söz söylüyordu çok etkilendim ondan da; "doğru ile yanlış arasında seçim yapmak kolaydır. Asıl seçim iki doğru ya da iki yanlış arasında yapılan seçimdir."
ayyy efkar yaptım gine izlicem...izlemeyenlerede tavsiye ederiz burdan:) ..

Son düzenleme:
hep dedesinin yüzünden terörist oldu zaten :KK43:
ayyy efkar yaptım gine izlicem...izlemeyenlerede tavsiye ederiz burdan:) ..

O dedesi varya zatn.
Ama keske kiz oldurmek yerine 2 bacaginada siksaydi yuruyemeseydi. O zmn olmezdi rehan. Ilerde kavusurlardi yine :KK43:.

Evet siddetle tavsiye ederiz. Ben hic bi filmi ikinci kez izlemedim zamam kaybi diye. Ama bu filmi tekrar ayni heycanla yuregim agzimda tekrardan izledim.
Tekrardan goz yaslarina boguldum. Off.

Walla ne kiskanc insanlar var Yarabbim. Kiz guzelse guzeldir. Ne yani soylemesi kabahat mi begenildini? Ne cekemeyen insanlar var ya. Konunun ozeti kizin guzel olduguymusmus. Konuyu anlamadan kiskancliga kapilip yorum yapiliyor. Allahim sen bu insanlara akil fikir ver. Ekside kezbanlar diyince kiziliyor ama hep de bunu destekleyen yorumlar yapiliyor.
Neyse, konu sahibine gelince, ne kadar ice donuk bi insan da olsan, toplum icinde biraz gayret gosterip insanlarla iletisime gecmen gerekiyor. Ileri teknoloji, en yeni filmler kitaplardan bahsetmene gerek yok. Gunluk "havalarda bu aralar cok sicak" diye konuya girmen bile yeterli.
Teşekkür ederim beni anladiginiz için.aslinda konuya giriyorum bikac dk sonra cat kesiliyo millet muhabbet sohbet ben sadece kalakaliyorum

Eskiden aynı tepkiyi ben alırdım. Yani insanlar başta gayet sevecen konuşur sonra uzaklaşırdı. Ama bende çok ciddi bir yapı vardı bunu yıllar geçtikçe çözdüm. Biriyle ilk muhabbete öyle resmi takılıyor dum ki hangi ortama girrersem gireyim arkamdan ay ne havalı şey dediklerini bişekilde öğreniyor ve şaşıtıyordum. Bunu aslında en çok üniversite de aştım. Hayatımın en güzel yılları idi . Ve lisede staj yaptığım yere üniversite de de gittim staj için onlarda çok değiştiğimi söyledi hep. Ve yemeğe çaya dışarı gezmeye çıkan herkes benide çağırmaya başlamıştı.

Şimdiki durumum ortama girince ilk görüşte elektrik alamadığım kişiye hep soğuk davranırım konuşurken diğer kişilere bakarak konuşurum. Ama bu çokta iyi bir davranış değil gibi gözükse de bazen işime yarıyor. Bazen ise uzun süre sonra o soğuk davrandığım kişinin aslında nekadar bana yakın olduğunu paylaşacak çok şeyim olduğunu anlarım.

Biri sana soru sorunca gözleri ne bakarak ve gülümseyerek cevap ver . Evde ayna karşısında buna çalış. Ortam içinde bir muhabbet dönerken sen boş gözle bakma. Konulan insana konsantre ol ve onu dinlediğini belli et. Seni ilgilendirmeyen şeyler işe ilgili yorum yapma. Ama ortamda herkesin fikir sunabileceği bir konu ise sende nacizane fikrini belirt. kitap oku. Internette forumlarda tartışmalara katıl.

Sana çok güzel olduğunu söyleyen kişilere öncelikle teşekür et nazikçe . İltifat etmeye devam eden olursa yiye gülümseyerek çok teşekür ederim ama lütfen çok çekiniyorum iltifat etmeyin falan de. Öyle pıss diye içine kaçma yani.
Aynen yaa ..sonradan duyuyorum cok soğuk ciddi bilmem ne..ama tanidiktan sonra ne kadar neseli sevecen ve aşırı iyi niyetli oldugumu söylerler..bikac erkek arkadasimdan da ayni seyleri duymustum."seni tanimasam ve cok hoslansam aslaaa gelip acilamam bu kiz beni mahveder "derlerdi

O dedesi varya zatn.
Ama keske kiz oldurmek yerine 2 bacaginada siksaydi yuruyemeseydi. O zmn olmezdi rehan. Ilerde kavusurlardi yine :KK43:.

Evet siddetle tavsiye ederiz. Ben hic bi filmi ikinci kez izlemedim zamam kaybi diye. Ama bu filmi tekrar ayni heycanla yuregim agzimda tekrardan izledim.
Tekrardan goz yaslarina boguldum. Off.
kız valla bende izledim şimdi hüzünlü ama terapi gibi geliyo farklı bi duygu :):-)

İnsanlar görünüşüyle ağırlanır, düşünceleriyle uğurlanır gibi bir söz vardı.. Ne yazıkki güzellik bir yere kadar idare ediyor insanı, gerisi tamamen yapına ve iletişim becerilerine kalıyor. Özellikle mesleğin iletişim becerilerinin üst düzey olmasını gerektiren bir meslek... Sana tavsiyem; özgüvenle ve iletişimle ilgili kişisel gelişim kitapları al. Mutlaka yardımı dokunacaktır. En olmadı bir kişisel gelişim uzmanından yardım al. Çözülmeyecek bir sorun değil. Mutlaka altından kalkacaksındır...

Iyi geceler hayırlı Ramazanlar arkadaşlar..
Benim son zamanlarda kafama iyice takılan bu sorunum pasifmiyim acaba? 1.72 boy 65 kg. Çok begenir cevrem.birisi cok guzelsin maaş deyince bile kızarıyor bi tuhaf oluyorum.dikkat cekmeme rağmen bi süre sonra muhatap alinmiyorum çünkü çok konusamiyorum ilk girdiğim ortamda rahat olamiyorum.güzelliğimle değil de sohbetimle kaynasmak istiyorum.egitim ve iş hayatimda da aynısı oluyor..mesela 2 ay önce yönetici asistani olarak işe başladım tecrübem olmadığını bilerek aldılar..ve 6 .gun işime son verdiler.deneme suresiymisamacım popüler olmak değil.umarım anlatabilmisimdir..yardımlariniza ihtiyacım var.
öncelikle çevrenden birisi sana çok güzelsin maaş dediğinde cevap bile verme zaten sinir oldum
kime ne senin maaşından herkese söylenmez gelir gider durumu
onun dışında iş hayatından önce kurslarla filan dene istersen sosyalleşmeyi olmaz mı? açılırsın biraz
ama kurslara sadece gidip gelmemen lazım
utansan bile konuşman yanlış şeyler söyleyip iyice utanman gerek
öyle öyle açılıp düzeliyor insan çünkü kendimden biliyorum :)

konu sahibibi arkadaşım burda bazıları seni kıskanmış daha görmeden....kilona milona hemen laf atmışlar takılma gayet idealsın....var öyle özel sektörde evet sessizlik bi kovulma sebebi olabiliyo....6. günde deneyimsiz birinden çok fazla bişey beklenmezdi zaten..

Kurslara vs katilip bir sekilde grup icinde olun orada insanlarla kaynasin kendinizi gosterin. Uzerine gitmeniz lazim yani acilmaniz lazim. Her insanin isigi olmaz o yok belli ki dogustandir ama biraz uzerinde calisirsaniz en azindan rahat davranirsiniz cekingenlik gider

Cok kitap okuyorum..ama tv izlemem hic
bir de şey var:bu zamana kadar yapmaya cesaret edemediğiniz bir şey yapın
yapabiliyosanız tek başınıza bir hafta sonu tatili yapabilirsiniz
arkadaşlarınızla sık sık dışarıda buluşun
kendinizi güzel hissettirecek bakımlar yapın
yeni arkadaşlar edinin
benden bu kadar:)

Aklından geçeni genellikle söylemekten geçiyor bunun yolu. Mesela sabah vergi dairesindeydim, oturdum genci yaşlısı kalabaık bir ortamda sohbeti başlattım. Konuşmadan önce aklımdan geçen 'çok sıkılıyorum keşke biri bi' şey söylese az muhabbet etsek' idi. Tabi benim aklımdan geçen dilime düşer pat diye konuyu açtım. İş hayatımda da böyleyim tanıdık tanımadık aynı amaç etrafında birleşmişsek hemen sohbeti kurarım. Öz güvenini tavan yapar bu dene istersen.

X