Pasiflik mi?

tam olarak sıkıntıni anlamadim pasif miyim derken? fiziksel özelliklerinle işe alınmış olabilirsin bu her yerde var. sessiz ve gercekten pasif bi karakterde olabilirsin ama işinde mükemmelsindir yani sorun ne ? ilk etapta zaten dıs görüntümuzle ilgi cekeriz pasiflik kastini pek anlamadım ben

Guzellikle pasiflik arasindaki baglantiyi ben hala kuramadim? Guzelsiniz ve birde aktifsiniz diye mi ise devam edebilecektiniz? Hayir. Sadece isinizi iyi yaptiginiz, o pozisyonun hakkıni verecek kadar aktif oldugunuz icin.

3 gunde ne öğrenebilirsiniz ki.tecrubesiz oldugumu biliyolardı

Bende kendimi gayet guzel bulurum
Kendini guzel bulan insanlari da severim
Ne yani yalan mi soyleyelim
Konuna gelince cok konusmaktan ziyade acaba pasif mi konusuyorsun boyle miy miy ( afedersin)

işte yanlış yerden girmişsin. neyse zaten onu demek istememişsin sen de. evet güzellikle özgüven arasında bağlantı yok.neyse..
ben de eskiden çekingendim. çalıştıktan sonra açıldım. şimdi insanlrla çok rahat konuşabiliyorum. biri tanıştırmadan gidip kendi kendime tanışabiliyorum falan.
biliyorum başta zor. ama basit sorularla başlayabilirsin. atıyorum mesela dans kursundasın. işte "merhaba. ne zamandır dansa başladınız? nerde yaşıyorsunuz?" vs. onlar da sana aynı soruları sorar. derken muhabbet açılır işte. kasacak bir şey yok aslında
şu da var:mesela ben birine böyle konuşmak için gittiğim de ,karşı taraftan tepki alamazsam, o kişiden uzaklaşırım. yani" benden zamanla uzaklaşıyorlar" gibisinden bir şey demişsin ya. onun için diyorum. normal

Bende kendimi gayet guzel bulurum
Kendini guzel bulan insanlari da severim
Ne yani yalan mi soyleyelim
Konuna gelince cok konusmaktan ziyade acaba pasif mi konusuyorsun boyle miy miy ( afedersin)
Ayyy cok tesekkur ederim yorum icin xok güldüm Allahta sizi guldursun yok oyle miy miy konusmuyorum

Evet beni tam ve dogru anlamışsınız..insallah bende açılırım

İnsanin kendini begenmesi kotu mu ki?
Sair burda insanlara tepeden bakip kendini hepimizden ustun gordugunu soylememis
guzelligiyle yarattigi etkiyi davranislariyla devam ettiremedigini soylemis bence, yani ben oyle anladim
Kisisel gelisim uzerinde yogunladabilirsiniz bence.
Bu konuda seminerler falan var ama ne kadar etkilidir bilemem. Huy sonucta, degistirmek tam olarak mumkun mudur acaba

aynen valla aglamaktan içim disima çıkmıştı canım ya :) son sahnesini halâ açar açar izlerim :)

Bende.. off.
Bide o sarki.
Ellerin benim oldugunda cennetin kapilari benim olur..

Cok ama cok guzel.
Ekran olmasa bile o sarkinin melodisi gelsin kulagima aglarim.

O kadarki sen sakran sarkilarini dinlesem bile agliyorum. Sonu cok aci bi son.

Bende.. off.
Bide o sarki.
Ellerin benim oldugunda cennetin kapilari benim olur..

Cok ama cok guzel.
Ekran olmasa bile o sarkinin melodisi gelsin kulagima aglarim.

O kadarki sen sakran sarkilarini dinlesem bile agliyorum. Sonu cok aci bi son.
evett yaa son sahnesi, bidee rehan yaralı geldiğinde rehaaann diye bağırıp karşısına oğlu çıktı ya ooffff anaaam neydi bee...

Insanlarla yakın olmaya çalışın sürekli konuşun fikrinizi söyleyin bir konu hakkında tartışmalara katılın bende sizin gibiydim bu şekilde yendim yılda gördüğüm dedelere bıle selam verir hal Hatir sorar oldum dediğimi yapın değişikliği goreceksiniz insanlara karşı mesafe koymak önemli ama onuda unutmayalım.

1.70 boym var 52 kiloyum . ayni seklde bnde senn gibiyim. ama son zamanlarda bu böyle. onceden her turtly ortma uyardm. ama smdi sadece dedgn gibi once boyuna gore zayfsn vs muhabbeti dönüyor. sonra konusma kesiliyor. daha dogrusu yanls bse derimde dalga gcerler diye korkuyorm. hani okuldayken matematik sorusuna cozemem arkadaslarim gulerler diye bi korku olurdu ya icimizde. ayni o seklde bi korku turedi bende.

evett yaa son sahnesi, bidee rehan yaralı geldiğinde rehaaann diye bağırıp karşısına oğlu çıktı ya ooffff anaaam neydi bee...

Evet. O sahne...
Aslinda rehan seviyodu, cok seviyodu. Birakicakti savasi. Ogluna ve sevdigi kadina bisy yapicaklar diye son gorevini yerine getirmesi gerekti, ama maaselef bu cok buyuk seylere yol acicakti.
Orda diyoya once seni olduruceklr gozlerimin onunde, ardindan oglumuzu. Eger insaflari varsada benim canimi alirlar..ama yok o insaf.

Walla ne kiskanc insanlar var Yarabbim. Kiz guzelse guzeldir. Ne yani soylemesi kabahat mi begenildini? Ne cekemeyen insanlar var ya. Konunun ozeti kizin guzel olduguymusmus. Konuyu anlamadan kiskancliga kapilip yorum yapiliyor. Allahim sen bu insanlara akil fikir ver. Ekside kezbanlar diyince kiziliyor ama hep de bunu destekleyen yorumlar yapiliyor.
Neyse, konu sahibine gelince, ne kadar ice donuk bi insan da olsan, toplum icinde biraz gayret gosterip insanlarla iletisime gecmen gerekiyor. Ileri teknoloji, en yeni filmler kitaplardan bahsetmene gerek yok. Gunluk "havalarda bu aralar cok sicak" diye konuya girmen bile yeterli.

Eskiden aynı tepkiyi ben alırdım. Yani insanlar başta gayet sevecen konuşur sonra uzaklaşırdı. Ama bende çok ciddi bir yapı vardı bunu yıllar geçtikçe çözdüm. Biriyle ilk muhabbete öyle resmi takılıyor dum ki hangi ortama girrersem gireyim arkamdan ay ne havalı şey dediklerini bişekilde öğreniyor ve şaşıtıyordum. Bunu aslında en çok üniversite de aştım. Hayatımın en güzel yılları idi . Ve lisede staj yaptığım yere üniversite de de gittim staj için onlarda çok değiştiğimi söyledi hep. Ve yemeğe çaya dışarı gezmeye çıkan herkes benide çağırmaya başlamıştı.

Şimdiki durumum ortama girince ilk görüşte elektrik alamadığım kişiye hep soğuk davranırım konuşurken diğer kişilere bakarak konuşurum. Ama bu çokta iyi bir davranış değil gibi gözükse de bazen işime yarıyor. Bazen ise uzun süre sonra o soğuk davrandığım kişinin aslında nekadar bana yakın olduğunu paylaşacak çok şeyim olduğunu anlarım.

Biri sana soru sorunca gözleri ne bakarak ve gülümseyerek cevap ver . Evde ayna karşısında buna çalış. Ortam içinde bir muhabbet dönerken sen boş gözle bakma. Konulan insana konsantre ol ve onu dinlediğini belli et. Seni ilgilendirmeyen şeyler işe ilgili yorum yapma. Ama ortamda herkesin fikir sunabileceği bir konu ise sende nacizane fikrini belirt. kitap oku. Internette forumlarda tartışmalara katıl.

Sana çok güzel olduğunu söyleyen kişilere öncelikle teşekür et nazikçe . İltifat etmeye devam eden olursa yiye gülümseyerek çok teşekür ederim ama lütfen çok çekiniyorum iltifat etmeyin falan de. Öyle pıss diye içine kaçma yani.

Umarım söylediklerime kırılmazsın ama ben gerçekten böyle insanlar görünce çok üzülüyorum.Arkadaş bakıyosun kız güzel alımlı,ama ne tuttuğunu koparabiliyor ne iki çift laf edilebiliyor içine kapanık.Yani bilmiyorum ama insanlarla diyalog içine girmek aktif olmak kadın gibi kadın olmak bence hiç zor şeyler değil.Niye böyle oluyorsunuz ben anlamıyorum

Kadin iyi ki bi begeniliyorum demiş anassini ya ne cok igneleyici yorum yazilmis sinirlerim bozuldu valla
Arkadaslarinla konusarak aktif olmaya çalışarak giderebilirsin bunu
Ayrica burada cirkin bulmuyorum kendimi ama yine de guvensizim kendime demeye calismis aciklama olsun diye... Ama nerdeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…