- 5 Haziran 2011
- 169
- 79
-
- Konu Sahibi Ekimyagmur
3 gunde ne öğrenebilirsiniz ki.tecrubesiz oldugumu biliyolardıtam olarak sıkıntıni anlamadim pasif miyim derken? fiziksel özelliklerinle işe alınmış olabilirsin bu her yerde var. sessiz ve gercekten pasif bi karakterde olabilirsin ama işinde mükemmelsindir yani sorun ne ? ilk etapta zaten dıs görüntümuzle ilgi cekeriz pasiflik kastini pek anlamadım ben
Ayyy cok tesekkur ederim yorum icin xok güldüm Allahta sizi guldursun yok oyle miy miy konusmuyorumBende kendimi gayet guzel bulurum
Kendini guzel bulan insanlari da severim
Ne yani yalan mi soyleyelim
Konuna gelince cok konusmaktan ziyade acaba pasif mi konusuyorsun boyle miy miy ( afedersin)
Evet beni tam ve dogru anlamışsınız..insallah bende açılırımişte yanlış yerden girmişsin. neyse zaten onu demek istememişsin sen de. evet güzellikle özgüven arasında bağlantı yok.neyse..
ben de eskiden çekingendim. çalıştıktan sonra açıldım. şimdi insanlrla çok rahat konuşabiliyorum. biri tanıştırmadan gidip kendi kendime tanışabiliyorum falan.
biliyorum başta zor. ama basit sorularla başlayabilirsin. atıyorum mesela dans kursundasın. işte "merhaba. ne zamandır dansa başladınız? nerde yaşıyorsunuz?" vs. onlar da sana aynı soruları sorar. derken muhabbet açılır işte. kasacak bir şey yok aslında
şu da var:mesela ben birine böyle konuşmak için gittiğim de ,karşı taraftan tepki alamazsam, o kişiden uzaklaşırım. yani" benden zamanla uzaklaşıyorlar" gibisinden bir şey demişsin ya. onun için diyorum. normal
kadınlar zaten güzellikten çok zekâsına hayran kalinsin isterler .ama herkeste olamıyor. yapı meselesi girisken olup olmamak..
aynen valla aglamaktan içim disima çıkmıştı canım ya :) son sahnesini halâ açar açar izlerim :)Neden senin,her profil resmini gordugumde huzunlenir ic geciririm?
Fanaa.
Cok aglamistim o filmde
aynen valla aglamaktan içim disima çıkmıştı canım ya :) son sahnesini halâ açar açar izlerim :)
evett yaa son sahnesi, bidee rehan yaralı geldiğinde rehaaann diye bağırıp karşısına oğlu çıktı ya ooffff anaaam neydi bee...Bende.. off.
Bide o sarki.
Ellerin benim oldugunda cennetin kapilari benim olur..
Cok ama cok guzel.
Ekran olmasa bile o sarkinin melodisi gelsin kulagima aglarim.
O kadarki sen sakran sarkilarini dinlesem bile agliyorum. Sonu cok aci bi son.
evett yaa son sahnesi, bidee rehan yaralı geldiğinde rehaaann diye bağırıp karşısına oğlu çıktı ya ooffff anaaam neydi bee...